Сільський дім "Веселка"


 

Хмельницька область, с. Сокіл, Садиба 232    
Заснована 2005 г. Площа садиби: 0.5 га

X

"Веселка"


Проглянути фотогалерею садиби
Контакти

Сіркізюк Людмила
Телефон: 0 3849 78 322
Мобiльный: 097-155-41-50
E-mail: lydmila-cokol@rambler.ru

Спеціалізація садиби:
Спеціалізація - риболовляСпеціалізація - вечірки та святаСпеціалізація - прогулянки на коняхСпеціалізація - краса та здоровСпеціалізація - для дітей
Кількість місць:
Кількість місць: 20 Кількість кімнат: 10 Кількість будинків: 2
20 10 2

Замовити цю садибу »
Подивитись наявність місць в садибі

Послуги
Господарі розмовл. на рос. мовіВ кімнаті є телевізорВ будинку є телевізорБасейнПаркування автоРиболовляПрогулянки на велосипедіПрогулянки на коняхПрогулянки на човніКупанняДитячий майданчик Спортивний майданчикМожливий трансферГосподарі мають дом. тварин

 

Відстань до, км
магазину0.05
медпункту/аптеки0.3
автостанції25
ж/д вокзалу25
пошти0.3
кафе/ресторану0.5
водойми0.8
райцентру25
столиці400

Ціни, грн.
Будинок2
За одну особу160
Двомісний номер400
Тримісний номер500
Трансфер250
Одноразове харчування50
Дворазове харчування130
Триразове харчування180

Календар роботи садиби
I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII

- Садиба відкрита - Садиба закрита

Про садибу

Садиба «Веселка» - це два затишних двох поверхових  дерев'яних будинки, один на 4 кімнати ( 8-10 чол.), другий на 6 кімнат ( 16-18 чол.),побудовані з екологічно чистого дерева, сосни з Карпат. Український колорит, запах свіжого дерева, домашній затишок, окремі двомісні кімнати, лазня на дровах і щира українська гостинність чекають на Вас. 
Запрошуємо провести незабутню відпустку або декілька днів відпочинку разом з сім'єю або друзями, відпочити від повсякденних турбот та стресів, покращити здоров'я і отримати багато позитивних емоцій. Наша садиба знаходиться в мальовничому куточку Поділля, в прекрасному селі Сокіл, 10 - 15 хвилин до річки Дністер. Екологічно чиста природа, красиві  та облаштовані місця відпочинку на березі спокійної тихої річки:
- Проживання в дерев'яних будинках з усіма зручностями, в 2-3х місних кімнатах;
- Купання, катання на човні, рибалка (літня і зимова);
- Смачна юшка зі свіжої риби, шашлики;
- Хороша лазня на дровах, сауна з басейном чекають на вас;
- Українські національні страви з овочів і фруктів, вирощених своїми руками на присадибній ділянці, а також ви зможете пити парне коров'яче молоко, є свіжий сир і сметану;
- Можливість сфотографуватися в національних українських костюмах на тлі дерев'яного будинку і зробити дуже колоритні фотографії;
- дитячий майданчик, басейн, батут;
- Екскурсії в Кам'янець-Подільську «Стару фортецю», у фортецю «Хотин», скельний Бакотський монастир, кристальні печери «Кривче».
У будинку росте гарний сад, є гойдалки, альтанки, мангал, фонтан з річковими рибками, надувний басейн для дітей, літній душ, безпечна парковка. Також є домашні тварини.
Господиня смачно готує: свіжа риба, м'ясо без хім. добавок, домашнє вино - все до вашого столу. Сніданки і обіди в альтанках біля будинків. 

 Є WI-FI зона, а також більярд та настільний футбол.

Також до ваших послуг пропонуємо прогулянки по Дністрі на катері ( 8 осіб ) .

Ціна договірна на всі види послуг. 

Приймаємо групи до 26 чоловік.

Запрошуємо на здоровий і змістовний відпочинок на лоні природи. Будемо раді вашому приїзду в нашу садибу.


 



Отзывы

  • 1. Анастасія    21 августа 2022, 17:06

    Обожнюємо приїжджати сюди усією сім‘єю. Так затишно, спокійно, справжній відпочинок від метушливого міста. Є все, чого душа бажає: і басейн, і річка, і альтанки з мангалами, і батут, і ігрова зона для дітей. Навіть не знаю, як Людмила встигає за всім слідкувати і робити це в кайф. Усе зроблено з душею та любов’ю, тому ще раз дякую, обов‘язково скоро приїдемо знову

  • 2. Наталя    9 августа 2022, 19:40

    Найгостинніші господарі з усіх, кого зустрічала, тепла домашня атмосфера і гарні умови для відпочинку і дорослих, і дітей.

  • 3. Наташа    27 июня 2022, 18:28

    Ми провели чудові вихідні у "Веселці".Людмила добра,щедра господиня.Гарні умови,смачні обіди. Дякуємо за чудовий відпочинок!!!!

  • 4. Ирина    19 октября 2021, 15:58

    Благодарны за каждый проведенный день, не хотели уезжать! Огромное спасибо за уют, тепло, общение! Людмила создана для людей. Благополучия Вашей семье!

  • 5. Станіслав    17 августа 2020, 21:16

    Відпочивали з дружиною і онукою на початку серпня.Дуже дякуємо пані Людмилі за її доброзичливість,за чудові умови для відпочинку,все було на найвищому рівні.Радимо всім!

  • 6. Оксана зі Львова    16 августа 2020, 8:56

    Садиба "Веселка" - вражає теплою гостинністю господарів, красивою природою. Дорослим і дітям було чим зайнятися: на подвір'ї басейн, батут, гамак, гірки, хатинка Баби Яги, а також альтанки, мангал, риболовля, катання на човні та кораблику.Всюди чисто і затишно. Дуже привітні господарі садиби, уважні і доброзичливі. Щиро дякуємо за смачну їжу, турботу і домашню атмосферу!!!

  • 7. Оксана    4 сентября 2019, 18:33

    І знову Сокіл, знов Веселка, знову ця приємна родина, які перетворюють твою відпустку на неймовірний релакс.Тиждень промайнув як один день. Усе ,що Ви можете там отримати ,неможливо описати словами. Туди необхідно поїхати і закохатися у цю атмосферу. Пані Людмилі, Лесі, пану Василю величезне "Дякую". Я вас усіх люблю)))

  • 8. Уляна    22 августа 2019, 10:26

    Уже 6 рік поспіль відпочиваємо з сім'єю і друзями у садибі Веселка. Завжди приємно вражені гостинністю і теплим прийомом хазяєвів! Харчування і сервіс завжди на висоті!

  • 9. Марина    2 октября 2018, 14:42

    Відпочивали з друзями в кінці вересня. Вражає, скільки любові і тепла власники вклали у садибу.На жаль, не зустрілись з Людмилою, але Василь з сином і невісткою піклувались, як за рідними. Прекрасне проживання, продумано все до дрібниць. Величезне Дякую, за чудовий відпочинок і умови! Обов`язково повернемось ще!

  • 10. Юля    17 сентября 2018, 0:04

    Відпочивали в пані Люди цілий місяць з малюком,синочок там навчився ходити.Умови дуже хороші,чисто і по домашньому.Гарні великі беседки,а сад який,яблука гнуться на деревах,велечезна малина,і смачнюща сливка)Садиба для нас стала нашим таким куточком,куди ми будем приїжати не один раз.Пляж не подалік від садиби 15 хв,коли ідеш на річку є класний магазин з приємною дівчинкою Юлею,яка завжди привітно посміхається і нальє Вам холодного квасу чи пива.Можна на човнику покататись,нас дядько довозив машиною до човна,і ми 2 години плавали,така екскурсія попри скелі по Дністрі.Ще є дядько відлюдник який живе 4 км від садиби,в нього також дуже цікаво,дуже гарні сади,тарзанки для дітей,лабіринти з живого живоплоту,напоїть своїм чаєм і спечиним хлібчиком.Ми з чоловіком їздили на Бакоту,враження бомбезні,також були в Кам"янець Подільському у замку,у Хотині.Це дуже гарна місцевіть і сюди варто ще раз поїхати!!!Пані люді дуже дякую за гостинність,Ви смачно готуєте,а смак сирничків ще пам"ятаю!Юля і Михайло(Львів 12 серпня)

  • 11. Руслана, Валєра, Настя    18 августа 2018, 16:30

    Треба дуже любити людей, щоб працювати в такій сфері. Тут настільки душевна і домашня атмосфера, що не хочеться їхати звідси! Смачна домашня кухня. Є всі зручності і умови для приготування їжі самостійно. Затишні будиночки і сад з бесідками. Відпочивати тут з дитиною - саме задоволення! Дуже рекомендую!

  • 12. Швец Елена    5 июля 2018, 22:30

    Елена, Александр, Валерия, Инна - Киев. Июль 2018г. Замечательный отдых для души и тела! Все удобно, вкусно, душевно. Чистый воздух, удивительные пейзажи, рыбалка, пляж с цаплями и аистами, прогулки на кораблике по Днестру и путешествие в Бакоту, к водопаду в Малиевцы и Лысец, и Каменец - Подольский - все это останется в приятных воспоминаниях на долгие годы. А ещё мы познакомились с Людмилой, хозяйкой усадьбы! У этой чудо-женщины в сутках по меньшей мере 36 часов: чистые комнаты и постели, еда - пальчики оближешь до локтей! Гамак, бассейн, качели, батут, детская площадка - нате вам, пожалуйста, все как обещано. И при этом огромное хозяйство: живность, огород, семья. Но Люда всегда приветлива, готова помочь с выбором маршрута для поездок, подсказать, где лучше, интересней. Словом, рекомендую всем, кто хочет отдохнуть от городской суеты, укрепить иммунитет и просто набраться хороших впечатлений! Спасибо от всей души!

  • 13. Катя    22 мая 2018, 11:03

    Мы были приятно удивлены красотой и простотой этого места. Деревянный уютный домик в деревне с садом и хорошей детской площадкой - идеальное место для отдыхающих с детьми. Отдельное спасибо Людмиле, добродушный хозяйке, которая дополнила отдых своей неподдельной искренностью и заботой)) очень рекомендую посетить это место!

  • 14. Віта    23 сентября 2017, 6:57

    Відпочивали в серпні 2017року, дуже все сподобалось, дітям є де зайняти себе ( батут, гірки, басейн, навіть є будинок баби Яги на курячій нозі). Територія облаштована просто супер. Будинок зручний, чисто та все необхідне є ( типу посуда, чайник та інше) нічого брати із собою не потрібно. У бісетці є де пожарити шашлик, спекти карштошечку і запеклим рибку (можна придбати у ялюдмили та ще йипопросити щоб замаринувала по своєму рецепту, ну дуже смачно. Приїжджайте до Людмили та не пожалкуєте. Єдиним мінусом як на мене до річки треба їздити, пішки буде далековато та довго

  • 15. Юлія    11 июля 2017, 11:10

    Повірити, що все може бути так ідеально, а насправді, виявилось ще краще!!! Яка там гарна територія, як пані Людмила готує...мммм, Ваш червоний борщик з пампушками на все життя запам'ятаємо. Ще обов'язково завітаємо до вас у гості, тому що у вас відпочивати- це ніби до мами на дачу приїхати, дуже по домашньому.

  • 16. Лена и Эдик с доченьками    5 июля 2017, 8:28

    Были в гостях у Людмилы и Василя в конце июля 2017. ВСЕ ОЧЕНЬ ПОНРАВИЛОСЬ! Детки не хотели уезжать))) Домики чистые, уютные, во дворе красота, басейн, батут, качели.Хозяева очень гостеприимные, Людмила принимает приехавших отдыхать, как родных. Кормит очень вкусно,ягоды с куста, овощи с грядки, творожок и сливки вообще сказка))) Были на речке, катались на катере, море позитивных эмоций.Идеальное место для семейного отдыха, и просто возможность отдохнуть от городской суеты.Спасибо за радушный и тёплый прием, обязательно приедем ещё раз.

  • 17. Олеся (Київ)    19 июля 2016, 16:34

    Повністю згодна з усіма схвальними відгуками про відпочинок у цій чудовій садибі у прекрасних душевних людей. Відпочивали родиною з двома дітьми. Задоволені на 100 відсотків. Діти не хотіли звідти їхати. Вже мріють про відвідини садиби наступного літа. Дуже вдячні пані Людмилі за особливий підхід до дітей, а особливо, до перебірливих у їжі))). Наш малий вереда досі згадує смачні сирнички і наліснічки з шоколадом і вишеньками які для нього готувала господиня))). Безмежно вдячні за гарні спогади і доброту власників садиби. Вважатиму взірцем зеленого туризму.

  • 18. Зоріна Хмельницький    29 июня 2016, 16:07

    Дякуємо господарям за безмежну гостинність та чудовий відпочинок проведений на березі Дністра. Найбільше сподобалось те що можна відпочивати сім'єю. Не далеко чиста річка та недоторкана природа, діти відпочивали на дитячому майданчику (гойдалки, настільний футбол, гірка) а ми відпочивали у басейні ). Приїхали та почували себе як дома (домашня смачна кухня, вино, гамак, гойдалки...). Радує те, що для кожного з відвідувачів садиби знайдеться затишний куточок для відпочинку. Що казати, гарні представнки зеленого туризму, які з душею відносяться до своєї справи. Дивлячись на них, розумієш, що це гарна альтернатива багатолюдним базам відпочинку. Бажаємо успіхів!

  • 19. Женя    8 июня 2016, 9:56

    Відпочивали у 2014-2015р. загалом 5-6раз. У будинку чисто, готуює пані Людмила смачно, ціни реально низькі. Єдине що трохи псувало настрій - це браконєрські сітки... але до господарів ніякого відношення немає, будемо приїздити ще не раз та рекомендуємо іншим!

  • 20. Олег    30 мая 2016, 17:57

    Відпочивав із сім'єю у серпні 2015 5 днів, 2 дорослих та 2 дітей. Інформацію знайшов в інтернеті, по телефону домовився та приїхали. Відпочили на 100%!!! Враження тільки позитивні. Накупалися у Дністрі, відвідали Хотин, Кривче (печера), Кам'янець, були у сусідньому селі у часній садибі "Вирій". Харчування відмінне, порції повністю з'їсти неможливо, доїдали на протязі дня. Господарі дуже доброзичливі, позитивні люди. Оплата помірна та й ще на дітей скидку зробили. Рекомендую, не пожалкуете. Привіт з Вінниці.

  • 21. Сергей    27 мая 2016, 18:39

    21-26 мая 2016 года. Нашли информацию случайно в интернете.Посмотрели отзывы.Собрались с друзьями 8 взрослых и 2 маленьких детей,проделали путь в 700 км-и ни разу не пожалели.По приезду,так совпало,отметили день рождения.Нас ждал накрытый стол и радушие хозяев.Отдыхали 5 дней.За это время при помощи хозяев этого чудесного уголка(они организовывали экскурсии) мы побывали в Черновцах,Каменец Подольском,Хотине,Кривчи(пещеры,в заповеднике Подильские товтры.Рыбалка на Днестре.Сауна.Все просто замечательно.Вкусная национальная кухня(продукты с грядки-на стол),отношение хозяев к посетителям-как к родственникам(очень близким).Если решили отдохнуть и увидеть много интересного-это для Вас.Спасибо Людмиле,Василию,Сергею,Оксане за незабываемый отдых.

  • 22. Наталія    14 мая 2016, 11:43

    Відпочивали на травневі свята (+Пасха)2016 року. Дуже ретельно кожного разу вибираємо місце відпочинку. На цей раз не помилились!! Дякуємо Людмилі, Василю за облаштування такої садиби. Все продумано: мангал, альтанки, дитяча площадка, баня. Дуже гарне відношення до "відпочивальників". Зручне розташування, відвідали Хотин, Каменець-Под., Бакоту. Господарі організували виїзд в заповідник "Подільські товтри". Все дуже - дуже добре.. Могли б написати ще багато - багато добрих слів... А ще смачнюща кухня у Людмили!!! Дякуємо!!! Дякуємо!!! Дякуємо!!!

  • 23. Олег    26 июля 2015, 13:25

    Відпочивали в липні. Надзвичайно вражені гостинністю, порядністю та доброзичливістю господарів. Чистота та затишок в кімнатах, смачна домашня їжа, прекрасна природа зробили наш відпочинок незабутнім. Дякуємо Людмилі, Василю, Сергієві та Лесі. Привіт маленькому сонечку. Сподіваємося на нову зустріч. Житомир. Валентина і Олег

  • 24. Марина    27 июня 2015, 9:37

    Протягом 10 днів відпочивали в садибі "Веселка", що розташована в мальовничому селі Сокіл на березі Дністра.Інформацію про садибу знайшли в Інтернеті, але дійсність перевищила всі наші сподівання. Тихе, спокійне, затишне довкілля, чисте повітря, чарівна природа, привітні, добрі господарі Людмила та Василь забезпечили нам прекрасний відпочинок: щирий прийом, комфортні умови проживання та смачну їжу. Особливо слід відмітити доброзичливість, працьовитість людей, які створили неповторну атмосферу казкового двору садиби, де гостю будь-якого віку знайдеться куточок для відпочинку, а діти жодної миті не сумують, знаходячи для себе розвагу: басейн, настольний футбол, різноманітні гойдалки, фонтанчик з рибками, спостереження за домашніми та свійськими тваринами. Радимо всім, хто ще вагається, відвідати гостинну садибу. Дякуємо від усієї душі за гарний відпочинок! При можливості приїдемо знову. З повагою. Марина, Неля Миколаївна, Максим з Хмельницького.

  • 25. Марина, Дмитро та діти    12 мая 2015, 12:39

    Відпочили у садибі впродовж тижня на початку травня 2015. Наразі господарі перевершили всі схвальні відгуки нижче. На таку гостинність, на таке частування і на таке ставлення до себе ми відверто не сподівались. У нас троє дітей (14, 7 і 2 роки) і всім знайшлось цікаве заняття до смаку. Рибалка, прогулянки до Дністра і в заповідник, радіальні виїзди до Камянця, у Кривче, Хотин. Але навіть коли дощ змусив день перебути вдома, нам було чим зайнятись. Пані Людмила не тільки дуже смачно готує, але була привітна і терпляча коли діти завітали до клуні і раз по разу намагались то корову подоїти, то свиням шось дати. Окрема подяка за чудову баню та смачнющий торт до дня народження нашого тата. Тож приєднуємось до рекомендацій і щиро радимо завітати до пані Людмили. Марина, Дмитро, Єгор, Павло, Оленка.

  • 26. Вера    12 сентября 2014, 17:26

    Відпочивати на садибі Веселка дуже сподобалося!!!!Відпочивали в липні 2014.Господарі привітні люди,приймають не як туристів,а як гостей)))Відпочиваючи з малою дитиною ми взагалі не відчули дискомфорту.Великий просторий двір з безлічю всіляких гойдалок,клумб з квітами,бесідок.Тиша та спокій.Є місце де можна просто почитати книгу і відпочити.Я дуже задоволена.Щиро дякую вам за вашу гостинність.Вова,Віра,Руслан,Таня та Сашенька з Киева

  • 27. Віта    22 июня 2014, 14:35

    нам дуже сподобалося!!!!!

  • 28. Дмитрий    22 мая 2014, 12:47

    Были в гостях у Людмилы и Василия еще в конце апреля-начале мая. Замечательные люди, замечательный дом. Жом просторный, водопровод, душ, баня - все всегда к вашим услугам. Для любителей пива - пиво через дорогу. Для любителей природы - природа везде и она прекрасна. Для любителей еды - очень вкусно, но очень много. Очень много. Берегитесь. Дмитрий, Марина, Даша

  • 29. Крістіна Саша Вова Ріта    6 мая 2014, 21:08

    Привіт від веселої компанії з Хмельницького від Ріти Крістіни Вови і Саши неймовірний відпочинок в садибі Веселка комфортний дім просторі кімнати,все супер!!!!Людмилі і Василю велечезне дякуємо люди привітні щедрі ми вас дуже полюбили в 2013 році були 2 рази,і вже плануемо до вас їхати,цього року чекайте нас(з лавашиками))))))))вже засумували за вечерею під пісні Василя,в Людмили руки золоті готує дуже смачний борщ і вареники.Всім пропонуємо цей відпочинок!!!!!!!!

  • 30. Михаил    20 июля 2013, 22:30

    Отдыхал 11 дней в конце июня-начале июля. Слов нет-сказка...Воздух,молоко от коровы , которую при мне подоили,отбивные из свиньи,которую при мне закололи (ну совпало так...),рыба из Днестра, которую сам поймал,фрукты-овощи только с грядки или дерева... Но и это не самое главное.Радушие хозяев,очень комфортные условия,душевная обстановка-всё понравилось и запомнилось. Очень понравилось само село и люди, там живущие-доброжелательные, весёлые, работящие. Приезжал на рыбалку.Отвёл душу по полной программе-рыба есть , рыба ловится,пейзажи на реке-загляденье. Ещё раз огромное спасибо за прекрасно проведенное время Люде, Васе,Сергею с Лесей и малой Полине, а также всем жителям прекрасного села Сокол, с которыми пришлось общаться. Отдых в "Веселци"запомню навсегда.Жил бы поближе-не вылазил бы оттуда в отпуске.Завидую людям, у которых такой рай под боком. Если кто-то сомневается-ехать или нет, едьте, не пожалеете.

  • 31. Ксюша та Руслан    26 июня 2013, 21:50

    Другий день як повернулися в своє місто!Не можу сказати, що повернулася з відпочинку! Це було набагато більше ніж звичайний відпочинок! Доброзичливість, увага, тепло та щирість, які нам подарувала уся родина господарів глибоко проникнула в мою душу та серце. Для мене ці люди стали рідними. Ми прожили там досить тривалий час, та у мене жодного разу не виникло бажання їхати додому. Про умови проживання я писати не буду. Усе потрібно побачити самому.Можу сказати одне-ви не пошкодуєте, якщо одного разу наберете на мобільному номер Людмили та замовите собі та своїм друзям відпочинок у Веселці!Тепер кілька слів господарям(дуже хочеться сказати "моїм рідним")!Я вам щиро дякую за все, що ви для нас робили, за підтримку та розуміння. Хочу побажати усім вам міцного здоров'я, родинного затишку та процвітання! Нехай добро та радість, яку ви даруєте людям, повертається у ваш дім сторицею. Т.Люда, д.Вася, Леся, Cергій, Коля- ви усі чудові! Полінка-цьом-цьом))))))) Чекаю зустрічі з вами!!!

  • 32. Анна, Віктор і Іванко Льв    14 апреля 2013, 17:10

    Повернулась з Дністра, але знов хочеться в ту чудову казкову садибу ВЕСЕЛКА де зупиняеться час і починається змінюватись звичайний життєвий ритм. Враження і емоції переповнюють душу, я просто вражена крастою ( Дністра ) та щирістю і відкритістю господаря. Дякую Вам за незабутній відпочинок, за усмішку на Ваших устах і за ті чудові миті життя які Ви даруєте людям. Дякуємо ВАМ!!!!!!

  • 33. Мирослава    12 августа 2012, 22:33

    Відпочили чудово!Прекрасні умови,привітні хазяї. При можливості поїдемо знову.Дуже вдячні за гостинність всій родині садиби "Веселка". Родина з міста Красилів, Хмельницька область!

  • 34. Виктор Малов    13 января 2012, 10:23

    Спасибо за теплорадушний прием,было очень приятно,уехал с незабываемыми впечатлениями.

  • 35. Oleg    21 июля 2011, 17:07

    14. Олег, Галя , Оля. м.Тернопіль Відпочивали в садибі "Веселка" в липні 2011. Враження чудові. Прекрасна природа, можливість купатися в Дністрі, дуже затишні кімнати, на подвір*ї альтанки, гойдалки. Смачнющий сир, домашнє молочко, квас . Особлива подяка господарям садиби:п.Людмилі,її сім*ї. сім*ї.Почувалися як вдома.

  • 36. могилевчане    19 июля 2011, 20:50

    Отдыхали в июле. Очень доброжелательная хозяйка, отменный кулинар, за неделю ни одно из блюд не повторилось. Условия проживания в усадьбе очень хорошие и удобные. Хозяйка умеет организовать общение своих постояльцев так, что все остаются довольны. Приятная сауна, приятное вино, приятный вечер. Спасибо за отдых!

  • 37. Руслан, Инна, Галя, Слава    7 мая 2010, 10:18

    В усадьбе "Веселка" провели наверное самый замечательный и незабываемый майский weekend. Огромнейшее человеческое СПАСИБО Людочке, Василию и Серёже, всё было просто СУПЕР !!! Организация, забота, комфорт, домашний уют, оперативность, индивидуальность и ненавязчивый но вполне достойный сервис запросто смогут дать фору многим маститым и именитым гостиницам и базам отдыха. Отдельную благодарность хотелось бы выразить за ОЧЧЧЕНЬ вкусную и такую разнообразную домашнюю кухню, блюда здорово порадовали прежде всего тем, что готовятся они из свежих подуктов вырощеных в собственном хозяйстве, быстро, вкусно, качественно и очень оригинально. Усадьба крайне удачно расположена в привязке к огромной массе достопримечательностей Подолья и Буковины, находиться между Каменцец-Подольским и Черновцами в непосредственной близости к Хотыну. Мы просто в восторге от конных и пешеходных прогулок, неординарной и живописной местности, свежей Днестровской рыбы и от замечательных экскурсоводов заботливо подобранными хозяевами усадьбы. Ребята, Вы просто молодцы, мы за эти несколько дней практически сроднились с вами и обещаем приехать ещё неоднократно (ведь нереализованными остались рыбалка и купание в ласковых водах Днестра). А всем желающим действительно хорошо отдохнуть, что называется душой и телом, настоятельно рекомендуем остановить свой выбор именно на этой усадьбе и на этом закончить безнадёжный поиск вариантов лучшего отдыха, всё равно в тех краях лучше не найдёте, это ФАКТ !!!

  • 38. Гости из Киева    7 мая 2010, 8:55

    Всё просто СУПЕР !!!

  • 39. Валерий и Татьяна, Донецк    17 ноября 2009, 12:56

    Отдыхали в июле. Большое спасибо хозяевам за хороший отдых, теплое отношение. Купались на Днестре, загорали, ловил рыбу, ездили в Каменец, Карпаты, в Старую Ушицу... Супер отдых? во многом благодаря заботе хозяев, очень приятно вернывшись увидеть всегда вкусный и свежий ужин. Малыши, которые в первый раз увидели и корову и телят и цыплят до сих пор вспоминают тетю Люду. Спасибо еще раз за отдых.

  • 40. Света и Женя    26 августа 2009, 11:11

    Ми провели чудові два тижні у чудових людей в садибі «Веселка». За два тижня відвідали багато інтересних місць: м. Коломия (Музей «Писанки» та музей «Гуцульщини»), м.Чернівці (дуже красиве місто), Хотинська фортеця, печери в с.Кривче, Бакотський скельний монастир (чудова панорама Дністра, краще в Бакоту пливти на пароплаві), м.Кам’янець-Подільський (там не тільки є фортеця, але багато дуже цікавих музеїв, костел, картинна галерея). Радим відвідати кав’ярню «Кава від поліцмейстера» - це по дорозі до фортеці. Там крутіше чим у всіх музеях Кам’янця. Господарі садиби дуже приємні і веселі люди. Людмила та її племінниця Мар’яна дуже смачно та різноманітно готують. А яка красота їсти на сніданок свіжий (ще теплий) сир, парне молоко та мед. Нас навіть навчили доїти корову. Вася (чоловік Людмили) класний рибак. Якщо є бажання, він все розкаже і покаже де і як рибалити. Можна користуватися лодкою. До річки йти хвилин 5-10. Все дуже зручно, та ще й магазин знаходиться через дорогу де завжди є свіже пиво та солодощі.

  • 41. Лариса и Варвара    23 августа 2009, 13:12

    Еще раз большое спасибо Люде и Васе за теплый прием, гостеприимство, заботу, вкусную еду! Не сомневайтесь, поезжайте, эти замечательные люди примут, накормят, напоят, развлекут, и это гостеприимство никого не оставит равнодушным. Мы с дочкой остались очень довольны! Подробный рассказ и фото можно глянуть здесь http://lolaguna.livejournal.com/108024.html

  • 42. Лера и Костя    14 мая 2009, 19:17

    Были уже второй раз и обязательно приедет еще не раз. Все просто замечательно. Большое Вам спасибо )

  • 43. Андрей    11 сентября 2008, 20:25

    Отдыхал вместе с женой. Очень понравилось! Дом очень уютный, природа прекрасная, хозяева радушные, кормят на убой, разнообразно и вкусно. Для детей есть маленький бассейн, качели и куча разнообразных животных. Каждое утро Мы уезжали в погоне за достопримечательностями, а вечером засыпали прямо под звездным небом на специально установленной кровати. Достопримечательностей масса: 3 прекрасно сохранившиеся крепости, Каменец-подольский, хрустальная пещера, Подільські Товтри… Рядом Днестр, есть лодка и Велосипеды. В окрестностях 3 конных базы. Отдельное спасибо за все Пані Людмилі! Анюта и Андрей, Киев.

  • 44. Наташа Костя и Соня    29 августа 2008, 21:32

    Всем рекомендуем отдохнуть в "Веселке". Отдыхали там 10 дней вместе с маленькой дочкой, получили массу удовольствия. Не скучали ни дня. Уникальная природа, прекрасные лодочные прогулки, возможность съездить на экскурсии. Отдельного внимания заслуживают дом и его хозяева. Отличные условия проживания, замечательные люди, которые относятся к вам с искреним вниманием, двухразовое питание, которое с легкостью можно назвать пятиразовым(все оччччень вкусно). Наша дочка до сих пор скучает за тетей Людой, а мы за вечерами в беседке.Спасибо Люде Васе и из сыну Сереже!Едьте не задумываясь!!!

  • 45. Ирина, Костя и Лера    18 августа 2008, 12:01

    Мы провели прекрасных 5 дней в гостях у Людмилы и Василя. Чувствовали себя как дома! Даже не так, дома-то мы в городе, а у Людмилы мы были как у родственников! Условия проживания прекрасные: комнаты обставлены со вкусом, готовит Людмила чудесно - все домашнее, вкусненькое, красивый двор: и качель, и беседка, и бассейн для ребенка. Хозяева окружили нас заботой и теплом! Места вокруг интересные, природа красивейшая! Спасибо еще раз Людмиле и Василю за гостеприимство!

  • 46. Яна та Олег    8 июля 2008, 22:19

    Тільки повернулися з відпочинку у "Веселці". Вражень - хоч відбавляй!!! Чудові, гостинні люди, прекрасна природа! Людмила чудово готує, страви завжди різні, свіжі та смачні. Дуже гарні умови проживання, смак, з яким обставлені кімнати, нагадує дизайнерську роботу. Дністер поруч - для любителів рибалки та купання. А головне - почувалися як у родичів у гостях, доброзичливе ставлення відчували у всьому. Радимо всім! P.S. Там такі чудові собачата, маленькі, пухнасті, грайливі... P.P.S. А таких цін на смачне розливне пиво ми не бачили ніде! (любителі зрозуміють та оцінять)

  • 47. родини Олейнікових та Пап    7 мая 2008, 12:12

    Ми, родини Олейнікових та Папенко, відпочивали і користувалися гостинністю Людмили Василівни та Василя Івановича Сіркізюк у липні 2007р. Ці гостинні, щирі та доброзичливі люди створили для нас чудові умови для відорчинку: смачно годували,надали гарні кімнати для проживання, а головне - створили дійсно родинну, домашню обстановку, де ми почувалися затишно і вільно. В селі Сокіл чудова природа, гарна погода влітку.І взагалі ми вважаємо, що сільський зелений туризм - це прорив у туристичній справі в Україні. Дякуємо цим чудовим людям та радимо іншим завітати до садиби "Веселка". 01.07.2007р.

  • 48. Svitlana    16 августа 2007, 20:09

    Відпочивали в усадььі "Веселка" у пані Людмили в серпні 2007 року. Були приємно враженими гостинністю хозяїв. Щоденна турбота, доброзичливість, порядність хозяїв - все це було з нами в ці дні. Домашня їжа (смачнюща та свіженька), риболовля та купання, ввечері пісні під гармошку з хозяїном Васелем - все це і є відпочінок в "Веселці". Дуже дякуємо хозяєвам за добрі спогади про відпустку на цілий рік. З повагою Світлана, Сергій, Людмила, Світлана, Галина, Славік та Ярослав.

Додати відгук / написати Адмінистрації

Ім'я*
Email *


Уведiть текст, який ви бачите на картинцi: