Сільський дім "Садиба «ТАМ ДЕ ГОРИ...»"


 

Івано-Франківська область, Криворівня, Садиба 641    
Заснована 1987 г.

X

"Садиба «ТАМ ДЕ ГОРИ...»"


Проглянути фотогалерею садиби
Контакти

Соколовський Микола
Телефон: (097) 592-41-10, (096) 669-11-10 Марина
Мобiльный: 097 821-29-29 - Микола
E-mail: tam_de_hory@ukr.net

Спеціалізація садиби:
Спеціалізація - лижіСпеціалізація - риболовля
Кількість місць:
Кількість місць: 15 Кількість кімнат: 7 Кількість будинків: 1
15 7 1

Замовити цю садибу »
Подивитись наявність місць в садибі

Послуги
Господарі розмовл. на рос. мовіВ кімнаті є телевізорВ будинку є телевізорПаркування автоРиболовляПрогулянки на велосипедіПрогулянки на коняхПрогулянки на лижахКупанняДитячий майданчик Можливий трансферГосподарі мають дом. тварин

 

Відстань до, км
магазину1
медпункту/аптеки3
автостанції4
пошти4
кафе/ресторану3

Ціни, грн.
За одну особу150
Дворазове харчування150

Календар роботи садиби
I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII

- Садиба відкрита - Садиба закрита

Про садибу

 

 

Садиба розташована в одному з найстаріших сіл на Гуцульщині в селі Криворівня, Верховинського району, відомий етнограф В.Гнатюк назвав його “українськими Афінами”. Поруч з садибою протікає річка Чорний Черемош. Поряд ліс.
Під'їзд — асфальтована дорога. 3 км від центру смт. Верховина, 2 км до витягу.

В нашому селі Ви зможете відвідати:
Літературно-меморіальний музей Івана Франка;
Церква Різдва Пресвятої Богородиці, перша згадка про яку датується 1719 роком і яка є пам’яткою архітектури державного значення;
Музей першого президента України М. Грушевського;
Музей "Хата-граджа" де знімався фільм "Тіні забутих предків".
Довбушеві комори на г. Синиці (1186 м) тут за переказами старожилів часто переховувалися і навіть зимували карпатські месники - опришки під орудою ватажка Олекси Довбуша.
Та помилуватися чудовими краєвидами наших Карпат.

Проживання:
Двоповерховий дерев'яний будинок на 12-14 місць. На подвір'ї є альтанка, мангал, батут, дитячий майданчик, гойдалка, а також ще одна альтанка біля річки.
 
На першому поверсі  — веранда з плетеними меблями, кухня (газова плита, холодильник, електрочайник, посуд, мийка, обідній стіл), їдальня (розкладний диван, телевізор, обідній стіл), сімейний двокімнатний номер (вітальня — розкладний диван, шафа для одягу; спальня — двоспальне ліжко,телевізор, тримісний номер (двоспальне ліжко,розкладний диван, шафа для одягу) та санвузол (туалет, біде, умивальник, ванна, душова кабіна).

На другому поверсі - На другому поверсі — хол, 3 двомісні номери (у кожному — двоспальне ліжко, у двох — шафа або вішалка для одягу, телевізор, в одному номері є додаткове місце — розкладний диван), тримісний номер (3 односпальні ліжка, вішалка для одягу, додаткове місце — розкладне крісло), санвузол (душ, туалет, умивальник).

 

Опалення: автономне водяне та пічне.

Водопостачання: холодна (джерельна) та гаряча вода постійно, бойлер.

Також в будинку є міні-музей старовинних гуцульських речей.

Харчування:
Дворазове - за домовленістю.
Домашня кухня, страви гуцульської кухні.
Власні молочні, м'ясні продукти, мед, мариновані гриби, трав'яні чаї.
Є можливість самостійного приготування їжі.

Розваги:

За бажанням організовуємо походи в гори (Довбушеві комори, Писаний камінь), вихід на полонину (варіння ухи і частування настойками)., баню, екскурсії по музеях, катання на конях, збирання грибів та ягід, спуск по річці Черемош.

Сервіс, включений у вартість:
Паркінг, виклик таксі.
Супутникове телебачення.
Інтернет Wi-Fi.
Користування кухнею, праскою, пральною машиною, феном.
Зустріч на автостанції.
Прибирання кімнат, зміна постелі та рушників (2 на особу) — за потребою.
Святковий гуцульський одяг для фотографування

Мобільний зв’язок:
Київстар
МТС
Life:)

Як доїхати:
До Верховини автобусом, маршруткою з Івано-Франківська, вийти в центрі, далі на таксі, або господарі зустрінуть Вас своїм авто.



Отзывы

  • 1. Руслан    8 июня 2020, 23:16

    Зупинялись в цьому мальовничому місці на вихідні. На мій погляд садиба дуже вдало розташована на окраїні Верховини, в дуже мальовничому місці з гарним підходом по Черемоша. Тут дійсно зупиняється час і хочеться залишитися на довше. Кімнати дуже чисті, подвіря має багато затишних місць, гойдалок в видом на гори, а бесідка на березі Черемоша з виглядом на сніга Чорногорського хребта доповнює природню нірвану. Господарі дійсно дуже стараються догодити кожному гостю, готують дуже самчні страдиційні страви! Дуже рекомендую. Повернемось ще!

  • 2. Надія, Богдан та Володимир    18 июля 2019, 11:39

    Ми відпочивали в даній садибі менше тижня назад. На жаль наша відпустка закінчилася. З собою ми привезли дуже багато позитивних емоцій та вражень. І не тільки від захоплюючих та казкових краєвидів Карпат, а ще і від душевного та доброзичливого ставлення господарів до гостей. Це і смачна кухня, щире спілкування, бажання допомогти, та багато рекомендацій до того що ми можемо побачити. Я дуже вдячна Марині та Миколі, а також їхнім діточкам Степану та Люді за гостинність. Їхній прийом гостей я порівнюю, як із прийомом своїх друзів. Весь час ми відчували себе як вдома в дитинстві…… Це дуже казково та чарівно. Всім рекомендую хто полюбляє зелений туризм завітати сюди – ВИ НЕ ПОЖАЛКУЄТЕ.

  • 3. Степан, Світлана, Назар    25 июня 2019, 21:06

    Вітання із Сум. Дякуємо за прекрасний відпочинок та чудову компанію в гостинній садибі "Там, де гори". Укотре відвідали прекрасний дім сім'ї Соколовських. Як завжди, були приємно вражені гуцульськими жартами, смачними стравами Маринки й Миколи, компліментами, "лєраксом" (вітання Людочці!) і турботою завжди уважного Степанка. Стрімкі гори, чисте повітря, п'янкі аромати трав, запах грибів (на жаль, цьогоріч лише в їжі:))) уже кличуть планувати чергову відпустку. До зустрічі!!!

  • 4. Ірина та Ігор    16 августа 2017, 12:19

    Відпочивали в садибі з 25 липня 2017 року десять чарівних днів. Задоволені всім! Господарі Марина та Микола дуже добрі, чуйні, привітні, гостинні, щирі та відкриті люди! Враження від відпочинку лише позитивні. Чарівні гори, зелені квітучі полонини, найчарівніші краєвиди з горних хребтів, чисте запашне повітря (яким просто неможливо надихатись!), позитивна енергетика природи, добрі та чуйні люди! Є де помандрувати пішки (були на горі Синиці (Довбушеві скелі та Довбушеві комори), на сироварні (полонина Діл), на горі Писаний Камінь (з наймиловиднішіми краєвидами на Карпати), в музеї Івана Франка (почули заворожуючі історії про нашу українську минульщину, неначе самі там побували), в музеї Хаті-гражді (де знімався фільм "Тіні забутих предків"), в дерев`яній церкві Різдва Пресвятої Богородиці 1719 року в селі Криворівня, познайомились з отцем Іваном Рибаруком, купались та приймали "джакузі" в чистій горній річці Чорний Черемош (річка протікає поряд з садибою, в річці водиться форель). В горах у лісі зустрічали дивовижних метеликів, які не бояться людину та сідають просто на руку, а гриби ростуть на скелях як казкові створіння! Збирали чорниці (афіни), малину, брусниці, квітла та зав`язувалась ожина. Назбирали та насушили багато різноманітних лікарських рослин на чай. Від радушних господарів привезли ароматні сушені білі гриби та карпатський чай. Марина дуже добре та смачно готує, а після детальних роз`яснень Миколи ми ні разу не заблукали в горах та у лісі. Від щирого серця бажаємо ЗДОРОВ'Я, ПРОЦВІТАННЯ, БОДРА, ЛЮБОВІ, МИРУ ТА ЗЛАГОДИ добрим господарям Миколі та Марині, їхнім батькам та дітям, всій родині! Наші найщиріші вітання та вдячність за літній відпочинок в Карпатах! Тепер ми точно знаємо де є душа Карпат!!!

  • 5. Оксана и Константин    24 мая 2016, 0:17

    Приехали в Одессу из Криворивни сегодня, отдыхали 2.5 дня(это очень мало). Поехать в садибу" Там де гори" посоветовали друзья. Ребята, что я хочу сказать все время нашего отдыха - сплошной позитив. Прекрасная усадьба, великолепнейшие хозяева Марина и Николай, гостеприимные, доброжелательные, веселые, энергичные люди. Было хорошо и комфортно. Спасибо за прекрасную усадьбу, вкуснейшую кухню с гуцульскими блюдами. В усадьбе царит атмосфера добра, радушия хозяев, прекрасных краевидов и душевного спокойствия. Марина и Николай спасибо большое. Мы обязательно приедем, надеюсь, еще не один раз))))))))

  • 6. Дарья    21 апреля 2016, 11:48

    Гостеприимные душевные хозяева,которые всегда подскажут,куда лучше съездить и что посмотреть. Вкусная домашняя кухня: потрясающие сырники из домашнего творога с черничным вареньем, банош с грибами, грибная юшка и паровые вареники с вишней- все приготовлено с душой. Само расположение садыбы удачное: с двух сторон горы,рядом речка, недалеко находится Верховина и Криворивня. Очень спокойно и тихо. Замечательный отдых для тех,кто устал от суеты больших городов. Обязательно вернусь, но в следующий раз хочу приехать летом,то бы застать лесные ягоды.Даша,Киев. Отдыхала в апреле 2016 года

  • 7. Ольга- Олександр    14 июня 2015, 23:47

    Дякуємо за чудовий відпочинок! Свіже повітря, краса природи, велич гір, - як у казці. Після нашого загазованого міста (живемо у Кривому Розі), - не могли надихатися свіжим повітрям, дітям сподобалося переходити річку- стрімкі потоки збивають з ніг-але дітям весело!Окремо дякуємо Василькові- був нашим екскурсоводом, підказував, допомагав- завзятий рибалка. Дякуємо Миколі та Марині за поміч, душевність, радушність.Бажаємо вам чудових,дорозичливих постояльців!

  • 8. Евгения    12 мая 2015, 15:21

    Отдыхали 2 взрослых, ребенок 3 года и собака той-терьер. Получили колоссальное удовольствие от природы, общения и угощений :-) В 20 метрах от дома протекает река Чёрный Черемош, которым можно любоваться во время еды в бсесдке на берегу. Во дворе есть горка и песочница для детей, 2 скамейки-качалки (во дворе и на берегу). В доме предусмотрено всё необходимое - плита,посудомоечная машина, микроволновка, стиральная машинка, душ, горячая и холодная вода постоянно (из источника). Говорить о том, насколько прекрасные люди Марина, Николай, а также их детки Людка :-) и Степан, можно бесконечно. Если хотите отдохнуть душой, очистить голову от постоянных проблем и забот, поесть карпатских расносолов, попить душистого крпатского чая или парного молока, погладить козочек, коровок и свинок - рекомендуем отдых в усадьбе "Там, где горы". Спасибо вам за прекрасный отпуск!

  • 9. Андрей    10 июля 2014, 12:45

    А у них таки очень хорошо и душевно! Хотел написать положительный отзыв в первый же вечер, но побоялся спугнуть :) Хозяев усадьбы необходимо занести в человеческую красную книгу, как редчайший вид добрых и открытых людей, с хорошим чувством юмора. Была возможность сравнить, до этого останавливались в Яремче в 3х-этажном деревянном доме с широким двором и всем полагающимся. Дом тоже был хозяйский, но то все же была просто хорошая стилизованная гостиница, а тут вы в Гостях. Разница чувствуется во всем. Активный отдых: рассказали куда и как пойти, помогли, подвезли. Горы в этом месте очень красивые - "ліс, полонини, багато джерельної смачної води, білі гриби, ягоди". Есть маркированные маршруты, но мы прокладывали свои и увидели больше. Карта рельефа от Гугля Вам в помощь. Отдых в доме: 2 открытых красивых беседки, одна прямо у реки, комнаты выполнены со вкусом. В нашей комнате была печь, шкаф и кровать очень красивые и необычные. Вообще все выполнено очень красиво. Насекомые: комаров нет, клещей нет, мошки нет, оводы мелкие, мало и там где коровы. Еда: все очень вкусно, красиво сервировано и порции на убой (к стати тоже уже большая редкость). Совет: сходите на "Писаний камінь", идите обязательно по хребту, вид открывается непередаваемый. А если дорогами, то мало что увидите, вокруг самого камня лес, обзор слабый. Пошли смотреть церковь в Криворівні, а нашли очень интересного священника. Оказались на "службе", редкий священнослужитель даже в Киеве объясняет суть Евангелия настолько глубоко, современным языком и с таким глубоким пониманием, используя понятие Эгрегора, ссылаясь на Кумранские свитки... Четко указывает - поставить свечку, это обрядо-исполнение а не Христианство. Надо разбираться, осознавать и жить так. Марино і Миколо, нехай Вам БОГ помагає! Побільше Вам чемних і привітних постояльців. Ще раз дякую.

  • 10. Анна    10 июля 2014, 11:38

    Дуже приємно відпочивати у подружжя, що живе "душа в душу". Це відчувається у всьому: і в декоруванні садиби та подвір"я, в смачненних стравах, у чудовому ремонті. Увесь час перебували в атмосфері щирості та доброзичливості, про нас дбали та піклувалися як про друзів (хоча приїхали ми вперше). Господарі допомагали планувати відпочинок, радили куди і чим ліпше піти та поїхати, дуже детально розповідали туристичні маршрути, частували свіжим молочком, а на дорогу подарували домашнього підкопченого сальця :) Словом - рекомендуємо "Там де гори" для ідеального родинного відпочинку (двійко дітей господарів для компанії, для малечі є гойдалка, пісочниця, гірка і т. д. і) ! Задля справедливості додам єдиний мінус: садиба стоїть біля дороги, хоча по ній не часто їздять машини. І зрештою це зручно - щоб кудись доїхати. http://tam-de-hory.org.ua/

  • 11. Олена, Юрій, Інна    28 марта 2014, 11:31

    Відпочивали у Миколи і Марини два роки тому - лише найтепліші слова можемо сказати!!! Шукали спокою і затишку від київських буднів - знайшли не лише чудові краєвиди, але й прекрасних, дбайливих, щедрих і відкритих господарів, разом із якими хочется бути і бути. Комфорт проживання, кухня, ставлення до гостей - усе на найвищому рівні. Прогулянки-марщрути поруч - на будь-який смак і сили, а краси неймовірної. До того ж, ожини та іншої смакоти в сезон вдосталь. Дуже сподіваємося приїхати ще :)

  • 12. Віталій і Марина    18 октября 2013, 22:30

    Знову побували у Марини і Миколи, які стали рідними людьми. Чотири дні, сповнені душевності і радушності, пролетіли мов одна мить. Хочеться нелише буватиу цьому чарівному краї, а й жити серед цих відкритих, щирих, готових щомиті прийти на допомогу людей. Віталій, Марина. P.S. А якщо хочете скушувати яблук, вирощених і зібраних дбайливими руками, завітайте у Косів до пані Наталії (тел.067-154-93-63)

  • 13. Александр Серёгин    15 сентября 2013, 16:59

    Как жаль, что всё хорошее быстро проходит. Восемь дней отдыха пролетели, как один. Спасибо Коле и Марине за эти прекрасные дни. Здесь не только прекрасная природа, здесь прекрасные люди. Мы с женой Наташей вспоминали, когда у нас был такой колоссальный позитив после отдыха и не могли вспомнить. Здесь все хорошо и спокойствие, и еда, и походы в горы, а какие здесь грибы!!!! Рекомендации самые положительные. Желаю всем такого отдыха.

  • 14. Артур, Диана, Катя, Лиза    15 августа 2013, 14:55

    Миколо і Марино! Дякуємо за прекрасний відпочинок! За можливість побачити красу Карпат, пожити спокійним сільським життям. Відчували себе як вдома, настільки відкриті і радушні господарі садиби. Будинок великий, ніхто нікому не заважає, хоча усі місця були зайняті. Ніяких побутових незручностей немає. Рекомендуємо замовляти харчування: усе ду-у-у-уже смачне, домашнє, свіже. Для тих, хто сумнівається: опис садиби на сайті повністю відповідає дійсності. А красу навколишньої природи описати важко, треба побачити!

  • 15. Олена, Борис та Михайло    10 августа 2013, 9:02

    Відпочивали утрьох в серпні 2013 року у гостинних хазяєвів Миколи та Маринини. Ми з Луганщини.Тому не могли надихатися свіжим повітрям, намилуватися чудовими краєвидами. Дуже смачна гуцульська кухня, Марина кожного дня готувала різні справи,хто бажає може поїсти в альтанці біля Чорного Черемоша. Працьовиті,світлі люди. Дякуємо за радушний прийом. Рекомендуємо відпочивати саме у садибі"Там де гори..."

  • 16. Наталія і Віталій    19 июля 2013, 10:26

    Доброго дня всім!Відпочивали у Марини і Миколи з 1 липня протягом тижня. Який чудовий відпочинок. Цікаво всім: як дітям, так і дорослим. Краєвиди милували наші очі! До такої краси неможливо звикнути!Ліс, гори, річка - це щось просто неймовірне!!!! А господарі...Це окремі знаки оклику!!!!Настільки приємних, радушних,веселих і працьовитих людей ми ще не зустрічали. Нас приймали, мов справжніх своїх рідних, це не могло не розчулити. Вони створили найкращі умови для відпочинку туристів. Ще довго будемо згадувати смачну кухню, катання на коневі, купання у річці, похід у гори. Сподіваємось приїхати ще. Дякуємо за відпочинок!!!

  • 17. Ирина    15 мая 2013, 12:41

    Были на пасху 2013 года.Просто молодцы!!! Хозяева радушные, умелые, гостеприимные!!! Отдыхали большой и шумной компанией - уезжали со слезами на глазах: так понравилось! Спасибо огромнейшее! Хотим еще и еще раз побывать в том краю.2 Александра, 2 Татьяны, дядя Витя, Ирина и такса Зося.

  • 18. Віталій    21 января 2013, 21:21

    Якщо ви хочете відпочити не тільки тілом, а й душею - кращого варіанту не знайдете. Це одне з небагатьох місць, де в наш час збереглися людяність, доброзичливість і щирість. Микола і Марина - це сім’я, в якій панують любов і злагода, шанобливе ставлення до звичаїв рідного краю, а гостей зустрічають з відкритою душею. Марині окрема подяка за всілякі смалолики (дитині дуже сподобалися). рецепти яких повезли зі собою. Сюди приїздиш як у гості - а їдеш як від рідних, яких дуже любиш, проте, на жаль, рідко бачиш. Дуже вдячні за гостинність і вже збираємося знову. Віталій, Марина, Вітюха, Привіт з Одеси.

  • 19. Дима Аля Леша Лена    25 сентября 2012, 12:21

    Вчера вернулись домой в Одессу после невероятного отдыха у замечательных людей-Миколи и Марини)))Именно благодаря их гостеприимству и щедрости души чувствовали себя как дома!То что готовит Марина это так вкусно, даже в лучших ресторанах Одессы не поешь так сытно и разнообразно ,а главное полезно!!!Ну а Микола-самый лучший проводник в горах. Спасибо Вам,дорогие ,за незабываемые впечатления от отдыха. P.S. ждем в гости в Одессе)))

  • 20. Молодята    23 сентября 2012, 23:19

    Там де гори,полонини,там смереки в гори линуть,а ожина там така обертом йде голова. Дряпались за неї в гори ,а водив нас пан Микола,а Маринка в нього жінка. то є справна господинка, ласощами пригощала,добре-добре готувала ми отїлись на харчах,схожі вже на порося.Там ріка така стрімка, що не віриться злегка ,там я адже засмагала,та і в річку ту пірнала.Чоловік удів там рибу ,здивував усіх до сміху. Тож тепер прийшла пора ,роставатися друзья. хай вони живуть щасливо,хай біда обходить мимо. Бізнес процвітає їх,нам на втіху ,це ні гріх, ну а ми поїдем з ранку,Коля сяде за баранку і домчить нас до світанку,аж до тої Верховини ну а далі самі двінем. Суржик мій ви вибачайте я старалась як могла ,не Азараву чета...

  • 21. майя и сергей    28 июля 2012, 20:59

    Спасибо Вам дорогие Марина и Николай за замечательный отдых. Очень долго мы нашей большой и дружной семьей выбирали где мы будем отдыхать и очень рады,что не ошиблись в выборе. Лес, горы, речка и огромное радушие хозяев вот что нас встретило в Карпатах.Марина Вы замечательная хозяйка которая старается прислушаться и угодить каждому гостю. У вас всегда чисто и уютно. Наши дети в полном восторге от Ваших горки, качелей и конечно же возможности пообщаться с домашними животными и даже подоить корову. Ждите нас в следующем году потому что за 8 дней мы многое не успели т.к. они пролетели как один миг. Днепропетровск рекомендует отдых в садибе " Там де гори.."

  • 22. Ірина і Роман    18 июля 2012, 15:50

    Для сімейного відпочинку надзвичайне місце.Річка дуже близько,ліс,гори і музеї теж поруч.Господарі щирі,привітні,приємні.Умови-домашні.Кухня-смачнюща.Раджу познайомитись з такими чудовими господарями(Мариною і Миколою)і відпочити в цьому мальовничому місці.Ми всією сім"єю відпочивали минулого року,цього року теж тут відпочивали(липень 2012року) і на наступний рік теж сюди плануємо.

  • 23. Арсен и Света    1 июня 2012, 9:13

    Вчера вернулись из Криворивни в Одессу. Еще раз хочем поблагодарить Николая и Марину за гостеприимность и радушие. Неполных три дня подарили нам массу впечатлений и незабываемых эмоций. Поход в горы, сало на вершине горы вне всякой конкуренции. Марине только слова благодарности за вкусную и полезную гуцульскую кухню. Вообщем Одесса РЕКОМЕНДУЕТ.

  • 24. Яна    18 октября 2011, 11:58

    Была в гостях в середине мая, самые положительные впечатления, Хозяйка бесподобно готовит, все домашнее вкусное свежее. Потрясающая природа, через дорогу горная речка, рядом лес, очень очень все понравилось! очень гостеприимные и добрые хозяева. Очень советую ехать отдыхать именно туда!

  • 25. игорь и наташа    22 сентября 2011, 15:12

    Вернулись сегодня с Криворивни.Сплошной позитив!Хозяева Марина и Коля ну очень гостеприимные!Марина очень вкусно готовит,а Коля поможет с организацией маршрута,рыбалкой. Остались только хорошие воспоминания!Теперь ждем следующего отпуска!

  • 26. Олена    19 августа 2011, 2:38

    Відпочивала з 2 дітьми в серпні 2011 15 днів. Враження дуже позитивні, зовсім не хотілося повертатися додому. Марина дуже смачно готує, Микола найкращий екскурсовод у горах, ми всі залишилися добрими друзями, Відчували себе, як дома. Тепер тільки в Карпати на відпочинок!

  • 27. Олексій і Наталя    15 июля 2011, 10:18

    В першу чергу хочеться ще раз подякувати господарям Миколі і Марині за турботу, гостинність і смачні обіди:)! Назва садиби себе оправдовує - все поряд: гори, річка, полонини і музеї:) Хочеш, йди в гори, там і ягоди, і гриби, а хочеш - на річку ловити форель! В дворі є дитячий майданчик, гойдалка для дорослих :), гарна і велика ельтанка! Господарі завжди йдуть назустріч і можуть організувати баньку, походи... Нам дуже сподобалось, наступного разу поїдемо туди ж!

  • 28. Люсьена и Сергей    29 июня 2011, 13:33

    Только что вернулись из Криворивни. Впечатления самые положительные. Очень гостеприимные и дружелюбные хозяева. Чувствовали себя как дома! Марина отлично готовит, за несколько дней точно набрали пару килограмм:-) Всем рекомендуем приезжать к Миколе и Марине, вы точно не пожалеете!

Додати відгук / написати Адмінистрації

Ім'я*
Email *


Уведiть текст, який ви бачите на картинцi: