Сільський дім "Вишневий сад"


 

Київська область, Дмитренки, Садиба 763    
Заснована 2012 г. Площа садиби: 0.7 га Площа зони вiдпочинку: 0.7 га

X

"Вишневий сад"


Проглянути фотогалерею садиби
Контакти

Нина
Телефон: +38(066)-624-8752, +38(067)-181-9471
Мобiльный:

Спеціалізація садиби:
Спеціалізація - риболовляСпеціалізація - прогулянки на конях
Кількість місць:
Кількість місць: 6 Кількість кімнат: 4 Кількість будинків: 1
6 4 1

Замовити цю садибу »
Подивитись наявність місць в садибі

Послуги
Господарі розмовл. на рос. мовіПаркування автоРиболовляПрогулянки на коняхПрогулянки на лижахПрогулянки на човніКупанняДитячий майданчик Можливий трансфер

 

Відстань до, км
магазину1
медпункту/аптеки1
автостанції1
пошти1
водойми0.5
райцентру17
столиці150

Ціни, грн.
Садиба870
Дворазове харчування300
Триразове харчування350

Календар роботи садиби
I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII

- Садиба відкрита - Садиба закрита

Про садибу

Екологічно чиста хатина-мазанка з розмальованими стінами, в якій літом прохолодно, а взимку тепло. Знаходиться в мальовничому місці, сама назва про це говорить, біля садиби розташований вишневий сад, який дружить з іншими фруктовими деревами. Біля хати дають зелену прохолоду великі кущі винограду. Ціле літо буяють різні квіти на всій території не поступаючись саду своєю красою і величчю. Неподалік ростуть богатирські мішані ліси, які балують нас по 20 днів у травні і серпні місяці грибними дощами. 60 днів луга пахнуть медом, а 360 днів пахне вранішнім молоком. Недаремно ця місцевість забирає в полон спокою і тиші, коли забуваєш про відлік часу. Ти з'єднався з цією красою, втрачаєш можливість думати про той шалений темп міського життя. Зкуштувавши з саду суницю, полуницю чи то просто яблуко... мимоволі з'явиться апетит посмакувати страви із духмяної печі. А якщо ні, то можна просто погойдатися у гамаку смакуючи елексир здоров'я. Та як би там не було шашличок, уха спокусить теж.
Після такої тяжкої праці захочеться трішки відпочити в прохолодних кімнатах. Інтер'єр кімнат стилізований під старину з вишитими рушниками, мереживом. Ліжка не лише дерев'яні, а й мають ортопедичні матраси. Просто смачно невимушено відпочивайте, набирайтеся сил, здоров'я.

 

Послуги садиби Вишневий сад:
- Катання на конях

- Катання на санках, лижах, ковзанах
-  Рибалка
- Пасіка та реалізація продукту
-  Баня з послугами банщика
-  Майстер-клас по вишиванню
-  Майстер-клас з гончарства
-  Петриківський розпис
-  Екскурсія до відомої гори Тотоха, що називається місцем сили і богатирських дубів, які мають понад 600-800 років
-  Екскурсія по історичним місцям Богуславщини.

 

Кухня українська:
- Борщ
- Капусняк
- Печеня
- Вареники
- Деруни
- Бульбеники
- Налисники
- Парне молоко
- Кампот із сухофруктів
- Чай із лікувальних трав
Та багато інших смачних страв!!!

 


 



Отзывы

  • 1. Юрій    17 августа 2019, 20:59

    Відпочивали у садибі три дні в серпні. Дістали справжнє задоволення! Надзвичайно гостинна хазяйка Ніна з помічницею Мариною зробили ці три дні по-справжньому незабутніми. Особливо слід відзначити затишний будинок, що розташований у тихому місці, оточеному надзвичайно мальовничою природою Богуславщини. Навіть клімат у цьому місці якийсь особливий - суттєво відрізняється у кращу сторону від київського. Усе ж таки південніше... Дістали задоволення і від харчування: усі страви були смачними,по-домашньому запашними. Щиро дякуємо за гарний відпочинок! На жаль, лише три дні, а хотілося залишитися надовше... Рекомендуємо садибу усім,хто любить природу, гарну, смачну їжу, прогулянки лісами-долами. Не пошкодуєте!

  • 2. Олег    23 февраля 2018, 22:57

    Пани Нина, дякуємо за эти спокойные часы, за теплый печь и прекрасно темную ночь, за очень вкусную еду в вашей уютной хате. Толстый слой январского снега все украшал, но мы и без него отдохнули бы в Дмитриенках как следует. Желаем вам и нам, что скоро будет в селе ваш музей. Данкешён из Киева и Берлина

  • 3. Юрий    12 сентября 2017, 13:01

    Шановна пані Ніно! Щиро дякуємо за чудовий літній відпочинок у садибі «Вишневий садочок». Просто поринула у своє дитинство, бабусину хату і врешті-решт дала відчути справжній український колорит своїй онучці. Надіюсь, що яскраві враження залишаться на все її життя: затишна хата, яку ще трішки і можна буде назвати сторічною. Пейзажне озеро (ставок?), в якому плаваєш тільки ти, а сім’я лелек поряд ловить рибу. Гора Тотоха – просто український космос. Хай збудеться бажання дитини, що вона загадала біля 600-річного дуба. Хай її очі загораються азартом, коли згадує рибалку. Хай любить нашу країну не з книжок, а з життя. Вашому «Вишневому садочку» бажаємо процвітання, а Вам – міцного здоров’я, благополуччя і наснаги у відродженні української ідентичності! З вдячністю, Юрій, Наталія і Ніколька

  • 4. Алла    3 августа 2017, 15:08

    Отдыхала в июле. Все очень понравилось: и природа, и условия проживания, и душевная, заботливая хозяйка Нина Готовит отменно, особенно деруны:). А такого вкусного ароматного меда я тоже еще не пробовала и, уж тем более, не собирала его сама, а тут и такую возможность Нина мне предоставила :). Тут хочется остаться жить. Уже неделю как я на работе, а все еще нахожусь под впечатлением от замечательного отдыха!

  • 5. Екатерина    2 июля 2017, 23:21

    Отдыхали в усадьбе "Вишневый сад" три дня - с 29.06 по 01.07. Ехали отдохнуть от городской тишины и порыбачить. Усадьба - красивая аккуратненькая хата-мазанка с настоящей украинской печью, на которой можно полежать (особенно она понравилась нашему 9-летнему сыну). Эти три дня было очень жарко (в Киеве шли дожди, а мы как на море приехали - ни облачка), но в хате царила приятная прохлада даже в полдень. Отдохнули чудесно - отличное питание (вареники,компоты,деруны,сырники и другие блюда украинкой кухни), тишина (людей практически нет), очень красивые пейзажи, рядом несколько озер (карасики, карпы),городской комфорт (современная душевая кабинка и все удобства в доме)в сочетании с сельским уютом и покоем. Отдельное спасибо нашей гостеприимной хозяйке Нине! Радушный прием и внимательное отношение к гостям - выше всяких похвал!

  • 6. Наталія    21 июля 2015, 11:46

    Провели тиждень в цьому чудовому місці. Далеко від міста, асфальту, шуму, інтернету, новин... Жили у хаті-мазанці з справжньою розмальованою піччю. Навіть у 40- градусну спеку в хаті вкривалися ковдрою, і без усіляких кондиціонерів. По сусідству з нами жили птахи, білочка, велетенські жуки, козеня, баранці і ще багато тварин :))) Бджілки цілий день трудились і пригощали нас медом, а господиня пані Ніна смачними домашніми стравами. Одним словом, 100% єднання з природою. Дякуємо Вам, пані Ніно, за чудовий тиждень! Ви молодець! Бажаємо Вам підтримки близьких та процвітання!

  • 7. Victory i Co    19 января 2015, 20:13

    Новий 2015 рік ми вирішили зустріти по-особливому. Знайшли етно-садибу і приїхали до господині - пані Ніни. Хоч вже сьогодні й 19 січня, але ж враження від того, як ми провели 31.12-02.01 приємно зігрівають та грають різними барвами: -господиня турботлива, уважна, позитивна та талановита, в неї поєднується майстерність (як смачно вона готує!) та щира любов до того, що вона робить; -краєвиди ("світ який - мереживо казкове, світ який - ні краю, ні кінця") -мальовничі пагорби, озера навкруги, поруч ліс. Будемо намагатись ще приїхати влітку, тому що зараз один пейзаж, а влітку - теж чудово, по-іншому. А зараз - дівчата катались на ковзанах, а хлопці в цей час ловили рибу. - ми мали можливість поїздити навкруги. Були на горі Тотоха, підзаряджались енергією, ходили-їздили лісовими стежками-дорогами, бачили козуль й лисичку, сліди зайчиків та кабанчиків. Відвідали музей-садибу Івана Нечуй-Левицького (це вже Черкаська обл., Стеблів), цікаво було більш дізнатись про письменника та відчути атмосферу краєзнавчого музею (радять ще відвідати краєзнавчий музей в м. Богуслав) Наші щирі бажання поділитись враженнями про цікавий край Богуславщини-Черкащини - вилились в цей відгук. Всім бажаємо миру, гарних новин, сильної та багатої країни з її різноманітними прекрасними куточками!

  • 8. Владимир    17 августа 2014, 15:08

    Сегодня вернулись из рая. Неделя в августе даст теперь заряд на весь год. Это действительно райский уголок. Хотите, качаясь в гамаке, слушать как падают яблоки? Хотите засыпать под пение сверчка? Хотите попробовать бульбеников? Вам именно сюда. Не думайте. Просто езжайте. Будете в восторге.

  • 9. Ирина    3 октября 2013, 14:52

    Побывали в гостях осенью- время для поездок в деревню неудачное... Ехали на день- задержались на три. Если б не на работу, дышал бы и отдыхал. Права Катя. В этом доме необъяснимая душевность, покой и тепло в прямом и переносном смысле. А городской комфорт и дома есть. Взамен суете мы получили тишину и благодать с дымком от печи, простой и вкусной украинской кухней, душевной хозяйкой. Спасибо. Мечтаем еще!!!!

  • 10. Катя    1 октября 2013, 21:45

    Розмістіть фото! Така краса і затишок - серце мліє! Нудний осінній дощ, а в хаті натоплено!!!!! Лежиш на печі, козине молочко попиваєш, варенчиком ласуєш.Господарі -люди душевні. По гриби в ліс повели, городиною пригостили, а годували як!!! сільське, смачне, гостинне. І дарма, що міський комфорт поки у планах. Хата ж сільська! А ми -як у бабусі в дитинстві. Перед очами така краса і затишок. А головне - люди!!!!! Ізжайте, не пожалкуєте!!!!

Додати відгук / написати Адмінистрації

Ім'я*
Email *


Уведiть текст, який ви бачите на картинцi: