Котедж "Вільхове"


 

Полтавська область, Вильхове, Садиба 902    
Заснована 2018 г.

X

"Вільхове"


Проглянути фотогалерею садиби
Контакти

Синяговский Александр
Телефон: +380502223400
Мобiльный: +380502223400
E-mail: synyagovskiisanya@gmail.com

Спеціалізація садиби:
Спеціалізація - лижіСпеціалізація - риболовляСпеціалізація - вечірки та святаСпеціалізація - краса та здоров
Кількість місць:
Кількість місць: 10 Кількість кімнат: 4 Кількість будинків: 2
10 4 2

Замовити цю садибу »
Подивитись наявність місць в садибі

Послуги
Господарі розмовл. на рос. мовіГосподарі розмовл. на нім. мовіВ кімнаті є телевізорВ будинку є телевізорВ  будинку є інтернетБасейнПаркування автоРиболовляПрогулянки на велосипедіПрогулянки на лижахКупанняМожливий трансфер

 

Відстань до, км
магазину5
медпункту/аптеки5
автостанції5
пошти5
кафе/ресторану5
райцентру15
столиці380

Ціни, грн.
Садиба2800
Будинок1400

Календар роботи садиби
I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII

- Садиба відкрита - Садиба закрита

Про садибу

Якщо Ви хочете провести вихідні за містом, наодинці з коханою людиною або відсвяткувати сімейне свято в колі друзів, ласкаво просимо до нас. Приватна садиба "Вільхове" розташована за 50 км від Полтави в чудовому мальовничому місці, серед соснових і березових лісів, далеко від галасливого міста і автодоріг.

На території є літній відкритий басейн, невеликі озерця, альтанки, мангал, гойдалки. На ділянці є два комфортабельних двокімнатних будиночка, на 4-5 осіб кожний, з усіма зручностями. В домі є гаряча вода, Wi-Fi, кондиціонер, супутникове тв, мікрохвильовка, холодильник, посуд, постільна білизна, рушники.

З розваг - рибалка, річка на відстані 800 метрів з хорошим піщаним пляжем, катання на велосипедах, збір ягід і грибів у сезон, взимку - лижні пробіжки.

Садиба розташована в історичному місці, територія сільського ствета внесена до реєстру пам'яток історії, як древнескіфская стоянка. Можна відвідати територію скіфської столиці "Гелон" (зараз "Більськ") - 30 км, музей гочарства в Опішні - 5 км, проїхатися гоголівськими місцями - Диканька, Проні, відвідати Кочубеївські місця.

При завантаженні будиночка на 100% (4-5 чоловік) оплата 1400 грн на добу. При неповному завантаженні (2 особи) ціна 1000 грн/доба

Оплата тривалого проживання обговорюється.

Наші гості Антон та Аня зняли чудове відео по нашу садибу, запрошуємо до перегляду за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=GkSJmYgLxdE. Дякуємо авторам за відео.



Отзывы

  • 1. Світлана    19 июня 2021, 22:07

    Не шукайте кращого, бо це- НАЙКРАЩЕ!!! Я привезла в Полтаву на екскурсію свою сім'ю (11 людей, де онуку 9 років, а мамі 71 рік!) і всі були щасливими! Дякую!!!

  • 2. Юрій    13 сентября 2020, 21:39

    Відпочивали в серпні у Вільхове у двох з дівчиною. Місце дійсно чудове і мальовниче, надійно заховане від міських клопот. Територія добре доглянута і має усе необхіне для відпочинку. Окреме задоволення отримав від чудового газону, гуляючи босоніж. В будинку скрізь чисто, охайно і оздоблено зі смаком. Є увесь необхідний посуд і приладдя для барбекю. На вид усе як нове. Майте на увазі, що вода з крану не рекомендується для пиття, а питну воду господарі надають окремо в бутлях (безкштовно). Навколо садиби є безліч варіантів для прогулянок на природі. Ми брали у господарів велосипеди для поїздки в Опішню до музеїв гончарства. Із-за місцевих схилів ми сильно стомились але отримали масу задоволення. А вечір проводили біля багаття в каміні поряд з будиночком. Єдиним упущення було те, що на території вночі працює досить яскраве освітлення території, що не дало змогу насолодитись зоряним небом. Але господарі пообіцяли виправити і цей момент :)

  • 3. Оллга    22 июля 2020, 16:08

    Устроили в начале июля йога-уикенд с группой единомышленников, остались очень довольны! Территория ухоженная, благоустроенная, всё продумано. В домиках чисто и по-домашнему уютно. Единственное, барахлил wi-fi, но это стало плюсом, т.к. удалось отключиться от проблем во всех смыслах: оставляя телефон в номере мы погружались в созерцание природы и прислушивались к её чарующим звукам!

  • 4. Елена    23 сентября 2019, 14:32

    Выезжали на выходные с детьми и внуками. Снимали всю усадьбу (два дома). Сказать что хорошо отдохнули- ничего не сказать. Отдохнули замечательно! Тихо, чисто, комфортно. Для отдыхающих все сделано как для себя. Красивая посуда и красивая постель. Полный набор бытовой техники. Мангалы и печи.Пруд с рыбой,лес рядом. Сходили даже на реку. Хозяева очень милые люди. Спасибо за отдых!

  • 5. Татьяна    14 августа 2019, 0:41

    Останавливались с мужем на одну ночь, с нами был четвероногий дружочек. Нас очень радушно встретили несмотря на незапланированый визит, повезло что был свободный домик. Территория огромная, дом чистый, красивый и уютный. Хозяйка Мария очень приятная, встретила нас, все показала-рассказала. На территории есть два небольших водоема возле которых очень приятно сидеть и наблюдать за природой, качели, столики. Территория ограждена и ощущаешь себя очень комфортно и безопасно. Можно вдоволь гулять, в домике можно приготовить вкусный ужин а на прудике прямо на территории половить рыбку. Большое спасибо хозяевам за такой уют!

  • 6. Игорь    23 августа 2018, 17:21

    Отдыхали семьей (три человека), место отдыха выбрали ближе к дому и не прогадали. Условия для отдыха отличные. Новые деревянные домики, в домиках все новое. Везде чистота и порядок. В каждой комнате есть спутниковое тв и интернет Wi-Fi. Территория усадьбы непосредственно возле леса. Неимоверно чистый воздух. Ловили рыбу в собственном прудике, гуляли по лесу. За выходные набрались сил и энергии. Хозяева Александр и Наталья заслуживают отдельного доброго слова. Одним словом, отдых удался. Будет свободное время поедем еще.

Додати відгук / написати Адмінистрації

Ім'я*
Email *


Уведiть текст, який ви бачите на картинцi: