Сільський дім "Соколине Гніздо"


 

Київська область, Дмитренки, Садиба 948    
Заснована 2021 г.

X

"Соколине Гніздо"


Проглянути фотогалерею садиби
Контакти

Новокщенова Юлія
Телефон: Viber, Whatsapp, Telegram: +380971034253
Мобiльный: +380671819471
E-mail: novolaska81@gmail.com

Спеціалізація садиби:
Спеціалізація - лижіСпеціалізація - риболовляСпеціалізація - прогулянки на конях
Кількість місць:
Кількість місць: 5 Кількість кімнат: 3 Кількість будинків: 1
5 3 1

Замовити цю садибу »
Подивитись наявність місць в садибі

Послуги
Господарі розмовл. на рос. мовіГосподарі розмовл. англійськоюВ кімнаті є телевізорВ будинку є телевізорВ  будинку є інтернетБаняПаркування автоРиболовляПрогулянки на велосипедіПрогулянки на коняхПрогулянки на лижахПрогулянки на човніКупанняДитячий майданчик Можливий трансферГосподарі мають дом. тварин

 

Відстань до, км
медпункту/аптеки16
автостанції16
ж/д вокзалу16
пошти16
кафе/ресторану16
райцентру16
столиці130

Ціни, грн.
Садиба1500
Трансфер230
Одноразове харчування175
Дворазове харчування350
Триразове харчування450

Календар роботи садиби
I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII

- Садиба відкрита - Садиба закрита

Про садибу

Еко-будиночок розташований в сільській місцевості з мальовничими краєвидами-міні Картатами за 130 км від мегаполіса м. Київ з назвою "Соколине Гніздо". Тут ви повністю зануритесь в гніздо природи, де панує спокій і тиша, а ранкове сонце приголубить своїм теплим промінням, що переплітається зі співом птахів і створює неповторну атмосферу гармонії і душевної рівноваги.

Завдяки натуральним матеріалам помешкання має особливу властивість: влітку не спекотно, взимку-тепло й затишно. Будиночок облаштований для довготривалого родинного перебування чи вихідних.Тут є спальня, кухня-вітальня, кімната з каміном а також хатнє начиння з сучасною побутовою технікою і безкоштовним підключенням до WI-FI. Біля будинку спеціально облаштоване місце для паркування авто. Для малечі на території є пісочниця, гойдалка та гамак. Також знайдуться й місця відпочинку дорослим: велика тераса, барбекю, альтанка,місце для вогнища з якого відкривається чудовий краєвид, де можна милуватися вечірнім туманом, що огортає лоно природи. А садок з фруктових дерев порадує своїми плодами. Різнобарв‘я квітів милуватимуть око. Все це заспокоїть натомлену душу від шаленого міського темпу життя.

Для людей, що люблять активний спосіб життя можна запропонувати відвідування шевченковських місць, подорож на Тотоху- гору сили, кар‘єри. Цікаві історичні місця, музеї в м.Богусуав та купання на порогах річки Рось. Відвідати пасіку та скуштувати свіжий мед; пригоститись парним молоком та продуктами домашнього виробництва. Чисте повітря, велика територія,рибалка, купання в ставку з джерельною водою, похід за грибами, спілкування з свійськими тваринами- все це для чудового відпочинку влітку і взимку! Любіть Природу і вона ізцілить від усіх бід!



Отзывы

  • 1. Світлана    5 февраля 2022, 21:45

    Отдыхали в селе Дмитренки у Нины Николаевны. Забронировали «Соколинное Гнездо» на 3 дня. Когда приехали на место, пожалели, что не пригласили с собой друзей. Очень красивое живописное место! С террасы открывается чудесный вид. Всё в снегу! Прекрасные условия проживания. Дом со свежим ремонтом, новой мебелью и чистым бельём. Достаточно места и в доме и на территории. Хозяйка отзывчивая . Очень вкусно готовит. К тому же, оказалось, что можно приезжать и компанией. Есть ещё один дом рядом! Он оформлен в украинском стиле! Тоже очень уютный! Рекомендую!

  • 2. Тетяна    30 января 2022, 15:02

    На вихідних з21 по 23 січня відпочивали в садибі "Соколине гніздо."Дуже сподобалось,якісний сервіс, зручності , як вдома. Природа вражає, тихо, спокійно, панорамно. Прогулянки засніженим селом, димок над хатами і головне свіже повітря. Приємна господиня з смачнючою вечерьою! Дуже вдячні, відпочинок супер!

Додати відгук / написати Адмінистрації

Ім'я*
Email *


Уведiть текст, який ви бачите на картинцi: