Туристична садиба – з нуля до успіху


04 Jan 2017

10-12 лютого 2017 року  в селі Моринці, що на Черкащині  відбудеться серія одноденних авторських бізнес-тренінгів з зеленого сільського туризму господині садиби "Кобзарева колиска" Віри Стефанівни Чепурної під назвою «Туристична садиба – з нуля до успіху».

Віра Стефанівна приймає гостей в своїй туристичній садибі вже понад одинадцять років. За цей час її відвідали сотні людей, і всі вони змогли відчути справжню щирість, привітність і гостинність господині. Те що робить Віра Стефанівна – це магія, заснована на любові до свого краю, на любові до людей, яка дозволяє кожному відчути свою особистість завдяки поважному і чуйному ставленню господині до кожного гостя. Досвід Віри Стефанівни  в сільському туризмі і організації приймання гостей є унікальним.

Суть цього магічного дійства чудово передана словами одного з її гостей, Олександра Ганжі, який написав у своєму відгуку після відпочинку: 

Цікавий корисний бізнес. Допомагає не забувати наше минуле. Хазяйка робить велике діло. Перебуваючи в "Кобзаревій колисці" на тебе мимоволі зходить натхнення, хочеться творити, писати, малювати - черпаючи сили в українській природі. Дякуючи Вірі Стефанівні - ще дуже багато наших співвітчизників пізнають красу рідної України.

Тренінг розрахований на людей, які хотіли б розпочати свій бізнес в зеленому туризмі, або тих, хто вже спробував себе на цьому непростому шляху, але хотів би покращити свої результати і навчитись чогось нового.  

Тренінг пройде протягом трьох днів з 10 по 12 лютого.

В ході тренінгу буде здійснена презентація садиби «Кобзарева Колиска», ознайомлення з її принадами (Родове дерево, зелений номер, домашній музей, сіновал). Відвідувачі отримають практичні знання та навички з  підготовки до прийому гостей, як краще отримати замовлення, рекомендації та поради; дізнаються про можливі помилки та про те, як їх уникнути.

Програма тренінгу «Туристична садиба – з нуля до успіху»:  

09.00-10.00  – Зустріч та реєстрація учасників

10.00-10.30  – Відкриття тренінгу (за участю представників місцевої влади в першій день)

10.30-12.30  – Презентація садиби «Кобзарева колиска». Практичні навики ведення сільського зеленого туризму. Пізнавальні та розважальні програми, вимоги  до території садиби, проживання та харчування. Практичне втілення здорового образу життя («скандинавська ходьба» кожного дня у групі «здоров’я» разом з господинею садиби)  Доповідач - Віра Чепурна.

13.00-14.00  – Обід на садибі

14.00-15.00  – Майстер клас з Петриківського розпису. Тренер - Зоркіна Ліля

15.00-16.00  – Скандинавська ходьба

 Обмін враженнями. Повернення додому

14.00-16.00 – Екскурсія до музею Т.Г.Шевченка та до пам’ятних місць села Моринці та навколишніх сіл (Шевченкове та Будище) - екскурсовод Малько Ольга (як варіант).

Тренінг проводиться безкоштовно. Учасники компенсують лише вартість харчування і проживання.

Отримати інформацію або зробити заявку на участь в тренінгу за телефоном:

 +38 067 686-55-81 Чепурна Віра Стефанівна.