У Вінниці влаштують парад усміхнених людей


04 Oct 2018

У Вінниці в п’ятницю, 5 жовтня, з нагоди Дня усмішки відбудеться Smile Fest, у програмі якого – Smile-парад, робота містечка усмішок і вечір іронічної поезії.

Про це розповів заступник голови ГО "Вінницька європейська стратегія" Ірина Баранович, повідомляє Укрінформ.

"Вінниця  позиціонує себе, як "Смайл-сіті" – місто доброзичливих людей, тому  громадськими організаціями за підтримки міськради в нас було запроваджено Smile-рух. Цьогоріч вже утретє проводитимемо Smile Fest з нагод міжнародного Дня усмішки. Буде багато цікавих заходів для людей різного віку, найяскравішим серед яких стане Smile-парад", - повідомила Баранович.

За її словами, цьогоріч організатори умовно розділили фестиваль на три етапи. Перший полягатиме у проведенні тематичного Smile-параду, до якого долучаться понад тисяча людей. Учасники фестивалю пройдуть центральною вулицею міста у святкових костюмах та креативних образах. Хода-парад стартує на площі ім. Стуса, а за годину фінішує на майдані Незалежності.

Другий етап фестивалю відбудеться на площі поблизу фонтану "Мушля", де розташується  Smile City. За час роботи містечка учасники та гості фесту зможуть взяти участь у веселих майстер-класах, зробити селфі в креативних фотозонах, побувати на цікавих презентаціях і тематичних виставках.  Окрім того, тут можна буде подивитися святкову концертно-розважальну програму, яка складатиметься з тематичних художніх номерів. Smile City завершить свою роботу розіграшем призів і незвичних подарунків.

Завершальним  етапом свята стане вечір іронічної поезії за участю відомих українських письменників-іроністів.