Google розповів про найпопулярніші запити туристів


19 Dec 2018

Компанія Google опублікувала найпопулярніші пошукові запити 2018 року, пов'язані з подорожами.
У році, що минає, туристи найчастіше намагалися знайти в інтернеті корисну інформацію про поїздку до Італії, пише Lonely Planet.

Як зазначають у виданні, лідерство обумовлено багатою історією країни, її знаменитою кухнею і, звичайно ж, вином.

"Навіть якщо ви думаєте, що бачили в Італії все, ця країна завжди дасть гостям привід покинути її відомі великі мегаполіси й досліджувати красиві й загадкові маленькі містечка", - йдеться в повідомленні.

"Поїздка до Парижа" опинилася на другому місці. Столиця Франції є одним із найпопулярніших місць у світі серед мандрівників завдяки своїй романтичній атмосфері, культурній складовій та вишуканій кухні. Крім того, як зазначають у виданні, підживлювали сплеск запитів міські райони, відомі своїм крафтовим пивом і вуличним мистецтвом.

"Бронза" дісталася туристичному запиту "поїздка до Ісландії". Ця північна країна впродовж багатьох років залишається одним із наймодніших туристичних напрямків у світі. І популярність острова щороку лише зростає. Недарма деякі авіакомпанії пропонують зручні й вигідні транзитні зупинки в Рейк'явіку. Тому мандрівники можуть поєднувати поїздку до Ісландії з відвідуванням інших країн.

Також туристи в 2018 році активно гуглили тури на Багами. Крім гарантованого сонця в будь-який час року, 700 островів цієї карибської країни ваблять мандрівників дайвінгом й іншими екстремальними видами спорту, а також плаванням зі свинками на всесвітньо відомому пляжі Піг-Біч.

Замикає топ-5 популярних запитів Ірландія. Смарагдовий острів спокушає приголомшливими пейзажами, модними барами, історичними кварталами Дубліна, нетрями західного узбережжя та дружелюбністю місцевих жителів.