Відкриття туристичного сезону у Камянці


12 Apr 2019

У Кам'янці-Подільському 20 квітня в межах відкриття туристичного сезону-2019 презентують нову вечірню театралізовану екскурсію "Твердиня Поділля" територією Старого замку.
Про це повідомив Туристично-інформаційний центр Кам'янця-Подільського на сторінці заходу в Facebook

Кам'янець-Подільский замок

"Під час вечірньої екскурсії ви отримаєте можливість побачити й почути історичних персонажів Старого замку ХVII-XVIII ст. Жовніри повідають вам про будівництво славетної подільської твердині, його залогу та одяг військових. Кухарка розкаже про їжу, яку їли в замку, і шляхетські бенкети. А вчитель фізики Мацей Каспрович розповість захопливу історію про підготовку та запуск першої повітряної кулі в місті Кам’янці-Подільському в 1784 році", – йдеться в повідомленні.

У день презентації відвідати екскурсії зможе кожен охочий, попередньо зареєструвавшись. Вхід – безкоштовний.

Відкриватимуть туристичний сезон-2019 у Кам’янці-Подільському впродовж трьох днів – із 19 до 21 квітня. Візитівкою нового турсезону, який проходить під гаслом "Кам’янець на Поділлі – український колорит", стане намисто. Цього року організатори вирішили зробити ставку на автентику міста над Смотричем – сувеніри, смачну кухню, народні костюми, звичаї та традиції.