Рок-фестиваль на Полтавщині


15 May 2008

14-го червня в селі Березова Рудка Полтавської області Пирятинського району відбудеться музичний етно-рок фестиваль «Жито». В програмі фестивалю виступи вокально-інструментальних колективів з Вінниці «Очеретяний кіт» та «Мартові», Полтави - гурт « Контрабас», та київського гурту «Пропала грамота». Музична програма розрахована на широке коло слухачів, поціновувачів якісної живої музики! Якісну постановку звуку та світла гарантує відомий київський звукорежисер Сергій Браварнюк. Над оформленням сцени та рекламних буклетів працюють фахівці-дизайнери з видавництва «НАШ ЧАС».
Фестиваль проводиться з метою популяризації української культури, зокрема села Березова Рудка – багатого туристичного і культурного краю Пирятинського району. Саме тому прохання до всіх учасників фестивалю мати на собі елементи традиційного національного одягу.
У рамках фестивалю Ви зможете відвідати містечко народних майстрів Пирятинського краю. Майстеркласи з ковальства та писанкарства не залишать Вас байдужими, а на згадку про Березову Рудку Ви зможете придбати традиційну сувенірну продукцію.
Під час фестивалю буде проведено благодійну акцію по збору коштів на реконструкцію піраміди – каплиці села Березова Рудка – цінної історичної пам’ятки, що пов’язана з великим родом Закревських. Так, купуючи будь – яку продукцію на фестивалі (від виробів народних майстрів до продуктів харчування). Ви допоможете зібрати кошти на початок реставраційних робіт нашої піраміди.
Дійство відбудеться на «Співочім полі» села Березова Рудка. Початок фестивалю о 16.00.
Фестиваль відбудеться за підтримки адміністрації Березово-рудського аграрного технікуму, інформаційної підтримки київського видавництва «НАШ ЧАС» та газети «Освіта ПРО».

Автор: Катерина Кобченко