В Ужгороді ''Фестиваль 1715''


19 Jun 2009

26 червня 2009 року на пл. Поштовій перше українське пиво "Львівське" представляє масштабний фестиваль доброго настрою та оптимізму, живої музики та українського пива. Родзинкою фесту стане встановлення нового рекорду України – вперше в Україні прозвучить наймасовіший тост.
"Фестиваль 1715" - це грандіозний тур містами Західної України. Гасло фестивалю – "Поважай себе, слухай живу українську музику та пий пиво, перевірене віками!". Назва фестивалю співзвучна з популярним сортом "Львівського" та відображає незмінність якості Львівського пива з 1715 року – року заснування Львівської пивоварні.
Найбільшим сюрпризом від організаторів стане заплановане встановлення нового рекорду України. Гості фестивалю у Львові матимуть нагоду взяти участь у наймасовішому тості, протягом якого одночасно під гучні вигуки "Будьмо!" буде піднято та випито 1715 банок із пивом. Рекорд зафіксує спеціально запрошений представник Книги рекордів України.
Також на всіх гостей фестивалю у Івано-Франківську, Ужгороді та Рівному чекають пивні конкурси та розваги, виступи веселих хлопців з рокабіллі - групи "OT VINTA", справжнє українське реггі від "ФлайZZZи", найкращий балет України 2008 року – "Життя" та "ветерани" української музики – гурт "Скрябін". У Львові до цього яскравого зіркового переліку приєднаються запальні "ТІК" та "ТНМК". Початок заходу у кожному місті – символічний – 17.15

Джерело: tourinform.org.ua.