Пригодницькі перегони ''Gorgany Race 2009''


25 Jun 2009

27-28 червня 2009 року в районі гірського масиву Горгани в українських Карпатах втретє відбудуться пригодницькі перегони "Gorgany Race 2009". Про це повідомили організатори перегонів.
Змагання проходитимуть у класах ''Трек'' (пішохідна дистанція, орієнтування, техніка гірського туризму);''Вело'' (велосипедна, пішохідна дистанція, орієнтування, техніка гірського туризму).
За контрольний час 30 годин команди мають подолати пішохідну ділянку довжиною близько 90 км для класу ''Трек''. Для класу ''Вело'' - близько 100 км велосипедом та 30 пішки, а також виконати ряд технічних завдань, пов’язаних з технікою гірського туризму. Участь у перегонах беруть команди чисельністю від 2 до 4 осіб. Кожному члену команди на момент початку перегонів має виповнитися 18 років.
Попередня реєстрація ще триває, але серед зареєстрованих команд вже є учасники з Києва, Одеси, Бердянська, Білої Церкви, Тернополя, Ужгорода, Івано-Франківська, Львова, Борислава, Яремча. Одні з фаворитів - переможці Ferrino Екстрім-марафон 2009 (у класі "Трек") та X-Крим 2008 (у класі "М") команда "Гуцули" з Яремча.

Джерело: tourinform.org.ua.