П’ята Ювілейна конференція країн-членів ОЧЕС «Розвиток курортної та туристської інфраструктури у регіоні Чорного моря»


12 Oct 2009

14-16 жовтня 2009 року у м. Геленджик Краснодарського краю відбудеться п’ята Ювілейна конференція країн-членів Організації Чорноморського економічного співробітництва (ОЧЕС) «Розвиток курортної та туристської інфраструктури у регіоні Чорного моря».
Щорічно більше 200 учасників конференції, серед яких представники секретаріату ОЧЕС, російських регіонів та країн Чорноморського регіону, у тому числі, національних та регіональних туристських адміністрацій, готелів, туристичних компаній та профільних учбових закладів, обговорюють перспективи розвитку туристської індустрії, інвестиційні проекти, а також питання підготовки висококваліфікованих кадрів для туризму у країнах ЧЕС.
Програма конференції передбачає проведення пленарних засідань, круглих столів с обговоренням питань інвестиційних можливостей Чорноморського регіону, засобів державної підтримки туристичної галузі в умовах економічної кризи та сучасної методології статичного обліку в туризмі. Буде організований круглий стіл за темою: «Підготовка кадрів для туристичної індустрії у країнах ЧЕС», у рамках якого пройде відкрите засідання міжвідомчої експертної ради з підготовки кадрів у сфері туризму.

Джерело: tourinform.org.ua.