Молодіжний фестиваль ''Подих життя''


03 Aug 2010

Молодіжний фестиваль "Подих життя" буде проходити з 4 по 9 серпня за адресою: Вінницька обл., м. Тиврів, парафія Архангела Михаїла.
Участь: 100 грн.

Організаторами фестивалю є отці Облати Марії Непорочної та молодь, яка співпрацює з ними й допомагає у проведенні фестивалю.

Головна ціль цього зібрання – це об`єднання християнської молоді для спільної молитви, переживання Євхаристії, спілкування, ділення Словом Божим, проведення гарно часу разом! Тим самим звернення уваги молоді до Бога, прагнення бути відкритими до людей, які потребують Божої любові, взаємної братньої опіки.
Буде час як для молитви, так і для відпочинку, будуть різні заняття, спортивні, музичні, театральні. Приїздять гості із закордону, в суботу та неділю буде концерт, та ще багато чого цікавого! :)

Оригінальність цього фестивалю полягає в тому, що він відбуватиметься на відкритому повітрі, щоб не було жодних перешкод у спілкуванні із Всевишнім. :) Тож беріть себе, своїх друзів, намет, спальник, карімат, Святе Письмо, розарій, і не забудьте взяти кеди :)

Час фестивалю буде добрим для того, щоб відкритись на Бога та інших людей, приділити більшу увагу молитві, кожного дня буде можливість Адорації Пресвятих Дарів, можливість сповіді, духовної розмови….

У неділю, 8 серпня, Службу Божу очолить єпископ Кам’янець-Подільської дієцезії Леон Дубравський.

З програмою фестивалю та умовами участі можна ознайомитися на www.molod.omi.org.ua