Міжнародний фестиваль сучасного мистецтва ГОГОЛЬFEST 2010


01 Sep 2010

4 - 12 вересня 2010 року відбудеться Міжнародний фестиваль сучасного мистецтва ГОГОЛЬFEST 2010 за адресою - м. Київ, пр. Перемоги, 44 (на території кіностудії ім. О.Довженка).
ГОГОЛЬFEST – це презентація в єдиному інтерактивному просторі сучасного мистецтва, у його найширшому спектрі, що включає: сучасну музику, танець, експериментальний театр, сценографію, живопис, дизайн, кіно та аудіовізуальні мистецтва. ГОГОЛЬFEST покликаний стати обличчям України, як Авіньйонський та Канський фестивалі стали обличчями Франції, Чеховський – обличчям Росії, Венеціанський бієналіє – Італії.

Відкриття фестивалю ГОГОЛЬFEST самі організатори називають подією року. О 21:00 4 вересня на майдані Незалежності відбудеться дійство Multiverse. Це спільний перформанс іспанського театру La Fura dels Baus (Барселона, Іспанія) та театру «Дах». У постановці будуть задіяні майже 100 учасників. Планується пряма трансляція на одному з українських телеканалів. Вистава «Multiverse» (назву можна перекласти як «множинний всесвіт») покликана продемонструвати єдність та різноманіття множинних світів. Серед «фірмових» елементів La Fura dels Baus – «human net» (сітка з людських фігур), колесо, яке символізує рух всесвіту, і 10-метровий манекен; шоу супроводжуватиметься феєрверком. Музику до вистави створено спільно гуртом «Даха Браха» і композитором La Fura dels Baus.

Вартість квитків: від 50 до 100 грн.


Джерело: www.thisisukraine.org