LVIV FASHION WEEK ВЕСНА/ЛІТО 2011


19 Oct 2010

З 28 по 31 жовтня 2010 р. у Львові проходитиме Lviv Fashion Week. Почесним гостем шостого сезону стане Kenzo Takada. Японський дизайнер зі світовим ім’ям, засновник бренду Kenzo, вперше відвідає Україну на запрошення організаторів Львівського Тижня Моди.
Особливістю осіннього Lviv Fashion Week стане проведення показів на різних локаціях. Основним майданчиком буде новий Виставковий центр Shuvar-Expo, дефіле також проходитимуть у ТГ Опера Пасаж і Львівському Будинку вчених.

Впродовж 4 днів нові колекції сезону весна/літо 2011 продемонструють провідні дизайнери та нові перспективні модельєри з України, Польщі, Грузії. В розкладі покази Oksana Mukha, Zinaida Likhachova, Constantin Ponomaryov, Mykytuk&Yatsentyuk, MALWA-FLOREA, La Germaine, Besario Japharidze, Viktoria Selezniova та ін. В межах співпраці з Fashion Philosophy Fashion Week Poland, який є партнером Lviv Fashion Week, вперше в Україні свою колекцію представить одна з провідних польських дизайнерів Joannа Klimas.

На офіційному відкритті Lviv Fashion Week 28 жовтня 2010 відбудеться презентація нового оnline-видання про моду і стиль D`ÉPATE. Online-журнал D`ÉPATE анонсований як цілком новий модний проект, котрий, змінюючи стандартні стереотипи, пропонуватиме бачення моди з точки зору мистецтва.
Lviv Fashion Week підтримує заходи, спрямовані на допомогу молодим дизайнерам. В жовтні на Lviv Fashion Week буде представлений новий проект, мета якого – допомогти увійти до світу моди зовсім ще молодим, проте дуже амбіційним дизайнерам, студентам Львівської національної академії мистецтв. Покази найбільш креативних колекцій студентів факультету дизайну ЛНАМ відбуватимуться 28 жовтня в ТГ Опера Пасаж.

У партнерстві з Міжнародним конкурсом дизайнерів одягу “The Golgen Thread” /“Золота Нитка”/ (Польща) Lviv Fashion Week продовжує проект для молодих дизайнерів під назвою САБОТАЖ. Конкурсні покази відбудуться в п’ятницю, 29 жовтня 2010. Кваліфіковане журі оцінюватиме колекції і визначить переможців; автор колекції, яка отримає Гран-прі, стане учасником фіналу Міжнародного конкурсу дизайнерів одягу “The Golgen Thread” на Fashion Week Poland у травні 2011. “The Golgen Thread” існує вже дев’ятнадцять років і відомий як один із найбільш престижних європейських конкурсів для молодих дизайнерів.

Кожного дня на Lviv Fashion Week відбуватимуться модні експромти від компанії FotyMody – гіпердинамічної структури, яка зосереджена на розвитку модної фотографії: організації і проведенні модних фотосесій, виданні оnline-журналу модних фотосесій та аналітичних дослідженнях у сфері індустрії моди www.fotymody.com

28-31 жовтня на Lviv Fashion Week очікується близько 10 000 відвідувачів. Це одна із найбільш масштабних модних подій в Східній Європі, формат якої передбачає щоденні покази колекцій одягу класу prêt-à-porter та prêt-à-porter de luxe, паралельне представлення колекцій дизайнерів в шоурумах, проведення арт-акцій, художніх, ювелірних та фото-виставок. Зокрема, будуть представлені роботи художників Андрія Бердаля, Наталки Откович, Олесі Сахро.

Офіційне відкриття Львівського Тижня Моди, щоденні fashion-вечірки і Afterparty Lviv Fashion Week проходитимуть в приміщенні клубу RAFINAD PEOPLE, Офіційного партнера Lviv Fashion Week.

Офіційний міжнародний online медіапартнер Lviv Fashion Week – TheFashionInsider.com Magazine (новини моди і краси, тренди, знаменитості, супермоделі, покази і Тижні Моди)


Офіційний сайт: www.lvivfashionweek.com