«На каву до Львова»


20 Sep 2011


23-25 вересня Львів запрошує на свято «На каву до Львова» ! Адже Свято кави святкує ювілей! 
5 років – це вже святкова ароматна традиція міста Львова. З нагоди відзначення круглої дати львів’ян та гостей міста чекають нові вражаючі атракції, які наповнюватимуть цьогорічне свято.

Програма традиційна:

* Кавовий ярмарок на площі Ринок – цьогорічне дійство пройде на північній частині площі Ринок

* Кавовий тур Короля і Королеви - де короновані особи та гості свята зможуть обрати найгостиннішу кав’ярню із найсмачнішою кавою та  віддадуть за неї свій голос

* Голосування за найкращу каву у улюбленій кав’ярні – тут теж не без неочікуваних поворотів, адже незаперечний переможець минулих  років  - кав’ярня «Світ кави», цьогоріч проходить поза конкурсом. А це означає, що інший заклад стане «Найкращою кав’ярнею Львова-2011»! Залишається робити прогнози хто ж саме…

* Номінаціях «Кава і до кави», «Кав’ярня – відкриття року», а також
«Кавова легенда Львова»

* Газета «На каву до Львова», за допомогою якої усі львівяни та гості міста зможуть слідкувати за усім, що відбувається в рамках свята.

Традиційно затишні  кав’ярні пропонують надзвичайно великій вибір смачних кавових ласощів і кожного року восени за допомогою усіх  кавоманів, що відвідують найароматніше свято, ми обираємо найсмачнішу з них.


Програма нових подій:

* Західноукраїнський Чемпіонат баріста – 2011 ( Відбірковий чемпіонатом перед UBC, Ukraine Barista Championship 2011-2012, що відбудеться у Києві) . До участі у чемпіонаті збираються найкращі баріста зі Львова та західного регіону України, зокрема представники кав’ярень, що беруть участь у святі. Патронат чемпіонату  - SCAE в Україні (ЄвропейськаяАсоціація Спешиалти Кави).

Цьогорічне свято «На каву до Львова» окрім традиційних заходів відродить галицьку традицію благодійності. 25 вересня, в день завершення Фестивалю, відбудеться 

*
Перший Львівський благодійний забіг «На каву до Львова». 8-ми кілометровий забіг «На каву до Львова» це: пропагування здорового способу життя, відродження традиції благодійності та єднання у цікавому заході навколо суспільних проблем. А також, свідчення любові до ароматного напою, що так кортить посмакувати учасникам марафону якнайшвидше.

Метою цьогорічного благодійного марафону є  привернення уваги  спільноти до осіб з особливими потребами. Зібрані кошти, які організатори планують отримати від реєстраційних внесків учасників та спонсорів, будуть спрямовані на підтримку та розвиток проекту «Соціальне таксі» – служба транспортування осіб з особливим потребами у Львові.
 


І це ще далеко не всі сюрпризи, що приготувало Свято кави для своїх гостей! 
Отже, найароматніше свято України запрошує 23-25 вересня  на каву до Львова!

 

Місце проведення: м.Львів, Площа Ринок (північна сторона)

 

Офіційний сайт: www.coffeefest.lviv.ua