Котедж "На Дністрі"


 

Хмельницька область, c. Сокіл, Садиба 725    

X

"На Дністрі"


Проглянути фотогалерею садиби
Контакти

Гаращук Вячеслав
Мобiльный: 067-335-75-77

Спеціалізація садиби:
Спеціалізація - риболовляСпеціалізація - вечірки та святаСпеціалізація - для дітей
Кількість місць:
Кількість місць: 16 Кількість кімнат: 8 Кількість будинків: 1
16 8 1

Замовити цю садибу »
Подивитись наявність місць в садибі

Послуги
Господарі розмовл. на рос. мовіВ кімнаті є телевізорВ будинку є телевізорВ будинку є компВ  будинку є інтернетСаунаБасейнПаркування автоРиболовляКупанняДитячий майданчик Господарі мають дом. тварин

 

Відстань до, км
магазину0.02
медпункту/аптеки0.01
пошти0.01
кафе/ресторану0.005
водойми0.4
райцентру30
столиці530

Ціни, грн.
За одну особу200
Одноразове харчування60
Дворазове харчування120
Триразове харчування200

Календар роботи садиби
I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII

- Садиба відкрита - Садиба закрита

Про садибу

Садиба «На Дністрі» запрошує на відпочинок в одне з найкрасивіших місць Поділля на березі Дністра - село Сокіл. Дерев'яний будинок, побудований з екологічно чистого дерева, басейн на території і в приміщенні, альтанка на 50 осіб з танцювальним майданчиком, банька на дровах , український колорит, домашній затишок і щира українська гостинність очікують Вас.

Запрошуємо провести незабутню відпустку або кілька днів відпочинку разом з сім'єю або друзями, провести корпоративні вечірки, дні народження, відпочити від повсякденних турбот і стресів, поліпшити здоров'я і отримати багато позитивних емоцій.

Екологічно чиста природа, мальовничі місця відпочинку на березі спокійної тихої річки, риболовля, прогулянки на катері створять необхідний настрій.

Ми пропонуємо:

проживання в дерев'яному будинку з усіма зручностями в двомісних кімнатах; 
• купання, риболовля (літня і зимова);
• прогулянки на катері;
• смачна юшка зі свіжої риби, шашлики;
• хороша лазня на дровах, сауна з басейном очікують вас;
• українські національні страви з овочів і фруктів, вирощених своїми руками на присадибній ділянці, а також ви зможете пити парне коров'яче молоко, їсти свіжий сир і сметану.

 



Отзывы

  • 1. Віктор    9 сентября 2023, 17:05

    Дуже сподобалося! Файний, привітний, щирий та просто не реальний господар, який подарує неймовірний відпочинок з різноманітними пригодами, ласощами, пестощами до нестями! Дуже РЕКОМЕНДУЮ ??????

  • 2. Kryt_ wowa    13 июля 2018, 21:56

    Всем спасіба, сервіс топ, приїджайте з дітьми, можна, готують супер все круто номера чисті біситки прибрані кухна на вулиці є санузел чистий робочий пірсонал завжди находиться на тереторії піднесун розкажуть покажуть бажаю приємного відпочинку

  • 3. Олена    20 июня 2017, 11:39

    Перший раз приїхали в усадьбу по рекомендації друзів. Все дуже класно: природа, свіже повітря, басейн, шашлики і дітям є чим себе зайняти, гарно обладнені будиночки, в будиночку є душ з гарячею водою та туалет. Є можливість замовляти харчування, а також готувати самим! Дуже вдячні господарям за теплий прийом, обов"язково приїдемо ще раз!!!!))))))

  • 4. Олена    30 июля 2016, 9:39

    Їхали відпочивати орієнтуючись лише на відгуки та інформацію на сайті. Отже, з плюсів: хороший глибокий басейн, можливість замовляти харчування по доступним цінам. Крім того, хазяїн не вмішується в справи відпочиваючих, можна хоч нічну дискотеку влаштувати. Але є й чимало мінусів. По-перше, фото кухні на сайті не відповідає дійсності. По-друге, за чистотою в номері майже не слідкують (підлога не мита, всюди пил, а сміття виноситься лише коли навколо бака збереться подібна купка). Ще одна "ізюмінка" усадьби - павутиння. Воно повсюди - на верандах, в бесідках. Дністер чистий, але до нього йти хвилин 15, але вирішувати Вам.

  • 5. Устим    21 июня 2016, 11:03

    Замовляв через сайт, їхав в сліпу. Отже, що сподобалось: - басейн та взагалі територія. Чистий басейн, доглянута територія. - власник котеджу дійсно приємний, все робив, треба дров на шашлики - пішов нарубав в садку, дав холодильник, посуд, цінить клієнта. Що не сподобалось: - по факту, це котедж в селі. Коли ви виходите з нього, навколо свині та корови, бабки на лавках сидять. - його важко назвати "котеджом на Дністрі", т.я. до Дністра 15 хвилин по тропинках між сільськими хатами. Не думаю, що ви будете часто туди ходити. - дерев'яні будинки. Не знаю, може це для когось плюс, для нас це було не дуже комфортно. Все скрипить, двері просідають, все чути що робиться в інших кімнатах. На дерев'яному полу між досками пробіли, якщо щось розлилось все капає сусідам знизу. Отже, якщо хочете відпочити з сім'єю на шашликах та в басейні - їдьте. Якщо ж хочете на Дністрі відпочивати - цей варіант вам не підійде.

  • 6. Гість    15 июля 2015, 16:32

    Відпочивали літом, задоволені, для сім"ї з дітьми підходить на всі 100%. Всі зручності, чисто і затишно, до річки хвилин 15 пішки, берег широкий і чистий. Можна замовляти харчування, можна готувати самому. На мій погляд, зручно замовляти обід, а сніданок і вечерю готувати, на вечерю пожарити шашлик, є мангал. Так як вартість по 60грн./чол. за один раз(і вечеря і сніданок і обід по 60 грн.). У кімнаті чисто, ліжко застелене, є комод. Головний мінус - це звукоізоляція. Гарний і глибокий басейн. Рекомендую.

  • 7. Юрій    25 декабря 2013, 15:23

    Відпочивали якось на Новий рік. Все було на тверде 4. Головне господарі не заважли! я к на мене це основне. А якщо шось треба було від них- без проблем. Не дорого, номальна сауна, з контрасним басейном, класний мангал на вулиці під накриттям. Є ще басейн на вулиці але то була зима і віня сно шо не працював. До Дністра трохи далеко, але в тому свій кайф теж- пройтись селом подивитись як люди живуть. Мінуси садиби0 це трохи погана звукоізоляція між кімнатами в спальному корпусі (але він дерев'яний і зробити її кращою досить проблематично). Короче можна рекомендувати, без проблем

  • 8. Елена    27 августа 2012, 0:04

    Огромное спасибо хозяевам за отличный отдых! Полностью согласна с предыдущим отзывом! Обязательно приедем еще..

  • 9. Татьяна    19 августа 2012, 11:54

    Ехали,как говорится, на бум - информация об этой усадьбе только на даном сайте, отзывов совсем нет - было немного страшно. Но в итоге все остались очень довольны. В Соколе вас ждет прекрасная природа, чистый воздух, ТИШИНА, и доброжелательные люди, а хозяева усадьбы "лЯгуна" обеспечат хорошие условия проживания и очень вкусное и обильное (да-да, со своей порцией мы просто не могли справиться)питание. Хочется отдельно отметить наличие настоящего бассейна, в котором мы купались даже ночью, и бани со всеми удобствами. Если вы поедете туда, то жалеть точно не будете)) А хозяевам просто огромное СПАСИБО!!!

Додати відгук / написати Адмінистрації

Ім'я*
Email *


Уведiть текст, який ви бачите на картинцi: