Сільський дім "Магнолія"


 

Хмельницька область, Сокіл, Садиба 820    
Заснована 1999 г.

X

"Магнолія"


Проглянути фотогалерею садиби
Контакти

Влада, Орест
Телефон: +38(098) 474-0086
Мобiльный: +38(067) 376-0170

Спеціалізація садиби:
Спеціалізація - риболовля
Кількість місць:
Кількість місць: 15 Кількість кімнат: 4 Кількість будинків: 1
15 4 1

Замовити цю садибу »
Подивитись наявність місць в садибі

Послуги
Господарі розмовл. на рос. мовіГосподарі розмовл. на нім. мовіВ кімнаті є телевізорВ будинку є телевізорПаркування автоРиболовляПрогулянки на човніКупанняМожливий трансферГосподарі мають дом. тварин

 

Відстань до, км
автостанції25
ж/д вокзалу26
кафе/ресторану7
райцентру25
столиці400

Ціни, грн.
За одну особу200
Трансфер200
Одноразове харчування50
Дворазове харчування100
Триразове харчування180

Календар роботи садиби
I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII

- Садиба відкрита - Садиба закрита

Про садибу

 

 

 



Отзывы

  • 1. Тетяна    18 августа 2023, 13:25

    Усім доброго дня!!  Цього літа ми відпочивали у садибі" Магнолія" по вул Лесі Українки , у пані Наталії!!! Нам дуже все сподобалось: і місцеві краєвиди. І річка. І прогулянка на катері. Та сама садиба. Господарі дуже уважні та приємні люди. У дворі альтанка, мангал и все, що потрібно для готування на кострі!

  • 2. Татьяна    19 июля 2019, 13:43

    Отдыхаем пятый день в этом замечательном месте. Очень приветливые хозяева Орест и Наталья. Можно купить парное молочко, сметанку, овощи, фрукты и даже свеженькую курочку). Для нашего малыша (1,5 годика) есть и качели и песочница и надувной бассейн. До речки 5 мин, до магазина 7. Своя кухня. Самые наилучшие рекомендации! Если вы хотите отдохнуть от городской суеты, оздоровиться и дышать полной грудью, то вам только сюда!!!)

  • 3. Анастасія    7 июля 2019, 14:29

    Нам дуже сподобався відпочинок тут. З малою дитиною відпочили суперово. І природа і усі зручності. Дуже рекомендую! Місце чудове і господарі прекрасні

  • 4. Наталя    15 августа 2017, 15:23

    Відпочинком задоволені!!Приємні хазяї,тихо,затишно - рекомендую!!

  • 5. Мирон    6 июля 2017, 21:55

    Приїжджаємо сюди четвертий рік поспіль. Дуже задоволені відпочинком, окрема подяка господарям, дуже привітні, добрі люди. За ці чотири роки ми вже стали майже родиною;-) Трішки про відпочинок: умови хороші, є все що потрібно (кухня, санвузол з горячою водою, альтанка, манал, ну і звісно ж пательня на дровах). До річки іти приблизно 2 хвилини, у господарів є човен, на якому можна продавати. При потребі можна замовити проживання з харчуванням. У п. Наталі дуже смачні та якісні молочні продукти. Обов'язково, і ще не раз, приїдемо сюди. Дуже дякуємо за хороший відпочинок та приділену увагу.

  • 6. Світлана    5 июля 2017, 22:20

    Відпочинок просто супер. Хатка, вірте її назві, відповідає дійсності. Окрема подяка хазяям. Дуже привітні люди. Неймовірні пейзажі. Було таке відчуття, наче ми потрапили в якусь паралельну реальність, яка зовсім не схожа на буденне місто. Смачно готують, до річки близенько, а на альтанці можна чудово помріяти та почитати під невгамовний спів пташок)))). Приїдемо ще обов'язково!

  • 7. Наталія    3 августа 2016, 19:14

    В "Магнолії" відпочинком задоволена. Привітні та гостинні люди, затишна та спокійна атмосфера. Це місце для тих, хто хоче відпочити від міста та щоденної суєти. Будинок в 2 хвилинах ходьби від річки., де можна і порибалити, і купатися. Власники "Магнолії" миттєво відгукуються на найменші побажання. У них можна замовити і посмакувати свіжої ухи, жареної річкової рибки, творожка, сметанки домашньої, попити свіжого парного молочка, на городі помідори, огірочки і ін. Орест (власник господи) зробив нам екскурсію по річці Дністер на моторному човні, де можна спостерігати гарні краєвиди. Все дуже класно! приїдемо ще!

  • 8. Роман    29 июля 2016, 23:38

    Сьогодні приіхали із відпочинку. Я вже хочу назад, все прекрекрасне річка, люди, та апортаменти.

Додати відгук / написати Адмінистрації

Ім'я*
Email *


Уведiть текст, який ви бачите на картинцi: