Сільський дім "Дім-музей Батьківська Хата"


 

Одеська область, Шабо, Садиба 886    
Заснована 2017 г.

X

"Дім-музей Батьківська Хата"


Проглянути фотогалерею садиби
Контакти

Филиппова Людмила
Телефон: +380978145918
Мобiльный: +380978145918
E-mail: maatboginy66@gmail.com

Спеціалізація садиби:
Спеціалізація - вечірки та святаСпеціалізація - прогулянки на конях
Кількість місць:
Кількість місць: 4 Кількість кімнат: 2 Кількість будинків: 1
4 2 1

Замовити цю садибу »
Подивитись наявність місць в садибі

Послуги
Господарі розмовл. на рос. мовіВ  будинку є інтернетПаркування автоПрогулянки на велосипедіПрогулянки на коняхМожливий трансферГосподарі мають дом. тварин

 

Відстань до, км
магазину1
медпункту/аптеки2
автостанції1
ж/д вокзалу10
пошти2
кафе/ресторану3
водойми2
райцентру7
столиці600

Ціни, грн.
Садиба500
За одну особу125
Одноразове харчування70
Дворазове харчування150
Триразове харчування200

Календар роботи садиби
I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII

- Садиба відкрита - Садиба закрита

Про садибу

Ласкаво просимо в село Шабо Одеської області, в будинок-музей "Батьківська Хата".

Будиночок стилізований під старовинну українську хату. Побудований з екологічно чистого саману. Тут можна сховатися від міської суєти в тиші, прохолоді і неспішності життя. "КАНТРІ ВІДПОЧИНОК". Господиня довго виношувала ідею створити щось унікальне і оригінальне, збирала "артефакти", писала історію свого роду, брала від родичів дорогі серцю речі - рушники, фотографії, посуд, скрині. Вам оцінювати що вийшло.

У розпорядженні гостей буде затишний будинок, який можна недорого зняти. У будинку комфортно може проживати 4 людини.

В будинку є пічне опалення з теплою лежанкою. Є місце для парковки. Тут вас можуть навчити як створити генеалогічне дерево свого роду, як обробляти і систематизувати інформацію, розкажуть історію любові, ви зможете взяти участь в майстер-класах з виготовлення дідуха, українського оберегу, морського сувеніра, виноробства, відвідати пасіку, центр культури вина с. Шабо.

Поїздка до моря - 6 км, поїздка на грязьові джерела сел. Сергіївка - 7км. Відвідати найдавніше місто Білгород-Дністровський і середньовічну фортецю, побачити лицарський турнір.

Ви також зможете відвідати кінний клуб МАРАФОН. Проїхатися з вітерцем на фаетоні. Тут вас пригостять українським борщем, варениками, домашнім парним молоком, овочами та фруктами з городу.

Перебуваючи в будинку ви відчуєте великий приплив сил. Сила роду - Велика сила! Побувавши тут одного разу ви повернетеся сюди знову.

У будинку-музеї "Батьківська хата" проводяться групові екскурсії від 5 до 15 осіб, (тривалістю 2,5-3 години). В програмі:
-зустріч гостей;
-екскурсія по будинку-музею;
-майстер-клас (розпис басарабського рушника);
-обід (домашня басарабська кухня).
Вартість - 150 гр з людини (діти до 7 років безкоштовно).



Отзывы

  • 1. Інга    29 августа 2020, 11:18

    Місце, де живе Любов! #зеленийтуризм #LyudmilaFilippova Буває, часом сліпну від краси. Спинюсь, не тямлю, що воно за диво,– оці степи, це небо, ці ліси, усе так гарно, чисто, незрадливо, усе як є – дорога, явори, усе моє, все зветься – Україна. Така краса, висока і нетлінна, що хоч спинись і з Богом говори (Ліна Костенко) Хто як, а я мрію побачити її всю, мою Україну! Мій любий дорогий степ, моя Бессарабія, моя Україна! В серпні з родиною мали пречудову можливість відпочити в #ДіммузейБатьківськаХата в селі Шабо. Це дуже потужне місце, де ти стаєш таким яким є, відновлюєш свою родову пам'ять, оновлюєшся. Тут все дихає любов'ю, тут бережуть історію роду. Тут затишно. Слова моєї молодшої донечки Ангеліни 2,5 рочки: -Мамо, а тут уютно - доця, поясни мамі, що таке уютно? - це коли приятно. Особлива дяка господині Людмилі. Надзвичайна людина, мудра і має особливий дар ділення позитивним мисленням, настроєм. Тут відпочиває душа. Тут панує цілюща сила Любові! Дякую, Людмило!

  • 2. Катерина    16 августа 2020, 17:28

    Прелесть этого дома дополняет безмерное радушие и гостеприимство его хозяйки. Людмила небезразлична к своим гостям, вы не почувствуете себя просто очередными туристами, которых качественно обслужили, вы почувствуете себя друзьями, которых ждали, о которых заботятся, которых хотят узнать ближе, во всем помочь, посоветовать, подарить что-то на память... Спасибо огромное за всё!!!

  • 3. Sonya Dolid    16 июля 2019, 19:24

    Очень гостеприимно нас встретили и угощали, угощали... Все ооочень вкусно, по-домашнему. Впечатлило сельская тишина и отдых для души. Побывав тут однажды, хочется вернуться сюда вновь.

  • 4. Наталья Присакарь    6 июня 2019, 17:47

    Огромное спасибо хозяйке дома Людмиле Викторовна. Были с детьми сегодня на экскурсии с мастер классом, квестов и морем угощений. Мы в восторге. Всем рекомендую посетить и отдохнуть душой.

Додати відгук / написати Адмінистрації

Ім'я*
Email *


Уведiть текст, який ви бачите на картинцi: