Гостьовий дім "У потічка"


 

Закарпатська область, Чинадієво, Садиба 936    
Заснована 2019 г.

X

"У потічка"


Проглянути фотогалерею садиби
Контакти

Зарєва Маріанна
Телефон: +380950717695
Мобiльный: +380950717695
Сайт садиби
E-mail: marianna.z.olx@gmail.com

Спеціалізація садиби:
Спеціалізація - лижіСпеціалізація - риболовляСпеціалізація - мисливствоСпеціалізація - вечірки та святаСпеціалізація - прогулянки на коняхСпеціалізація - краса та здоровСпеціалізація - для дітей
Кількість місць:
Кількість місць: 6 Кількість кімнат: 3 Кількість будинків: 1
6 3 1

Замовити цю садибу »
Подивитись наявність місць в садибі

Послуги
Господарі розмовл. на рос. мовіГосподарі розмовл. англійськоюВ кімнаті є телевізорВ будинку є телевізорВ  будинку є інтернетСаунаБаняБасейнПаркування автоМисливствоРиболовляПрогулянки на велосипедіПрогулянки на коняхПрогулянки на лижахКупанняДитячий майданчик Спортивний майданчикМожливий трансферWC и душ в комнате

 

Відстань до, км
магазину1
медпункту/аптеки3
автостанції10
ж/д вокзалу10
пошти10
кафе/ресторану2
водойми2
райцентру15
столиці750

Ціни, грн.
Садиба1500

Календар роботи садиби
I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII

- Садиба відкрита - Садиба закрита

Про садибу

Пропонуємо Вашій увазі якісний та гармонійний відпочинок в затишному (приватному) будинку, що розташований в селі Чинадієво – по справжньому мальовничому та живописному куточку Закарпаття.

Територія нашої садиби обладнана всіма зручностями для Вашого максимально-комфортного відпочинку: Альтанка, Мангал, Зручні лежаки, Тераса; Вихід до кришталево-чистої гірської річки; Безкоштовна стоянка для автомобілів. Кухня обладнана всім необхідним для самостійного приготування їжі. В котеджі є Wi-Fi, ЖК телевізор, ліжка з ортопедичними матрацами, нові корпусні меблі та балкон.

Будинок обладнаний автономним опаленням. У вашому розпорядженні цілодобова гаряча / холодна вода. Відпочиваючи у нас, Ви неодноразово відчуєте на собі позитивну дію неймовірно чистого гірського повітря, тиші та спокою, дивовижної за своїми властивостями гірської джерельної води, що оздоровлює та незабутніх за своєю красотою пейзажів. Лікувально-оздоровчий сезон в наших краях триває круглий рік.

Будьте впевнені в тому, що кожен зможе підібрати для себе найкращий вид відпочинку. Зимою – гірськолижні спуски, катання на санях та лижах. Літом – прогулянки лісом, купання в гірській річці, збирання ягід та грибів, рибалка. Знімаючи наші апартаменти, у вас буде щоденна можливість їздити на екскурсії по Закарпаттю, під час яких ви отримаєте масу незабутніх вражень та емоцій.

Недалеко від нашої садиби – санаторій «Карпати» та туристичний комплекс «Водограй». На відстані 40 км від села Синяк розташоване місто Берегово, а в 50 км звідси знаходиться Косино. Ці місця славляться своїми знаменитими на всю країну термальними джерелами. Телефонуйте або пишіть! Ми завжді раді вітати наших гостей!



Додати відгук / написати Адмінистрації

Ім'я*
Email *


Уведiть текст, який ви бачите на картинцi: