Гостьовий дім "Медова"


 

Закарпатська область, Мирча, Садиба 944    
Заснована 2020 г.

X

"Медова"


Проглянути фотогалерею садиби
Контакти

Драко Валерій
Мобiльный: +380503628338
E-mail: marina.drako@gmail.com

Спеціалізація садиби:
Спеціалізація - риболовляСпеціалізація - краса та здоров
Кількість місць:
Кількість місць: 6 Кількість кімнат: 3 Кількість будинків: 1
6 3 1

Замовити цю садибу »
Подивитись наявність місць в садибі

Послуги
Господарі розмовл. на рос. мовіГосподарі розмовл. англійськоюВ кімнаті є телевізорВ будинку є телевізорВ  будинку є інтернетПаркування автоРиболовляДитячий майданчик Можливий трансферГосподарі мають дом. тварин

 

Відстань до, км
магазину1
медпункту/аптеки7
автостанції7
ж/д вокзалу7
кафе/ресторану7

Ціни, грн.
Садиба2000
Трансфер250

Календар роботи садиби
I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII

- Садиба відкрита - Садиба закрита

Про садибу

Садиба «Медова» в Карпатах, схована від сторонніх очей, з власним озерцем, альтанками, зонами барбекю, гойдалкою, дитячим майданчиком та пасікою, пропонує затишний та комфортний відпочинок для сім‘ї чи компанії. Садиба розташована на околиці с. Мирча за 35 км від м. Ужгорода на території в 40 сот. Для проживання облаштовані 3 спальні кімнати, камінний зал, кухня-столова, тераса з панорамним краєвидом на гори, ванна кімната. Ви зможете відпочити від міської метушні, позбирати гриби та ягоди у лісі, розташованому біля садиби, порибалити на власному озерці, з тераси насолодитися неперевершеними краєвидами на Полонину Рівна, шумом струмочка та співом пташок, здійснити піші прогулянки по навколишніх горах. Гості готують самостійно (в наявності необхідний посуд), або є можливість замовити доставку комплексних обідів та вечерь (за додаткову плату). Гості також можуть скористатися альтанками та барбекю. З господарем можна домовитись про доставку місцевих домашніх продуктів та напоїв, та доставку продуктів з магазину. На подвір‘ї садиби є яблуневий сад та пасіка, де по домовленості з господарем можна придбати справжній, гірський мед та продукти бджільництва (прополіс, настоянки, маточне молочко, трутневий гомогенат), а також спробувати «сон на вуликах». На території садиби є wi-fi. Для дітей передбачений дитячий майданчик, гойдалка. За попередньою домовленістю можливе поселення з домашніми тваринами. Якщо Ви знаходитесь в пошуках усамітнення, Садиба «Медова» - Ваш найкращий вибір.

 

Відстань до: смт. Великий Березний - 7 км, смт. Перечин - 14 км, гірсько-лижна база Кострино - 24 км, с. Лумшори (чани) - 37 км, ргк «Воєводино» - 33 км, г. Явірник - 16 км, г. Полонина Рівна - 46 км.

Ціна за садибу: 1 доба - 2000 грн. (мінімально 2 доби)

Контакт: +380503628338 - Валерій Федорович



Отзывы

  • 1. Юлія    31 июля 2022, 17:32

    Відпочивали з друзями 5 днів. Дуже гарне місце відпочинку з надзвичайно гарним краєвидом , будинок дуже чистий , фото відповідадають дійсності. Все необхідне є, дуже велика , гарна , доглянута територія з басейном , озером, лежаками та пару бесідок є. Власнику окрема вдячність , дуже хороша людина! Повернемось не раз!!

  • 2. Іра    5 июля 2021, 0:46

    Відпочивали у даному котеджі 3 доби.Все дуже сподобалось,фото відповідають дійсності,вживу ще гарніше.краєвиди просто неперевершені.Власник садиби надзвичайно гостеприємна людина.100 % рекомендую,непожалієте!

Додати відгук / написати Адмінистрації

Ім'я*
Email *


Уведiть текст, який ви бачите на картинцi: