Гостьовий дім "У Левів"


 

Київська область, Черняхов, Садиба 956    
Заснована 2020 г. Площа садиби: 0.3 га

X

"У Левів"


Проглянути фотогалерею садиби
Контакти

Чалий Юрій
Телефон: 0932931633
Мобiльный: 0663468471
E-mail: ievivhytir@ukr.net

Спеціалізація садиби:
Спеціалізація - лижіСпеціалізація - риболовляСпеціалізація - мисливствоСпеціалізація - семінариСпеціалізація - вечірки та святаСпеціалізація - прогулянки на коняхСпеціалізація - краса та здоровСпеціалізація - для дітей
Кількість місць:
Кількість місць: 16 Кількість кімнат: 12 Кількість будинків: 2
16 12 2

Замовити цю садибу »
Подивитись наявність місць в садибі

Послуги
Господарі розмовл. на рос. мовіВ кімнаті є телевізорВ будинку є телевізорВ  будинку є інтернетСаунаБаняПаркування автоМисливствоРиболовляПрогулянки на велосипедіПрогулянки на коняхПрогулянки на лижахПрогулянки на човніКупанняМожливий трансферWC и душ в комнате

 

Відстань до, км
магазину0.01
медпункту/аптеки0.001
автостанції0.05
ж/д вокзалу1
пошти1
кафе/ресторану10
водойми0.1
райцентру20
столиці45

Ціни, грн.
Садиба3000
Будинок3000
За одну особу500
Двомісний номер1500
Трансфер1000

Календар роботи садиби
I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII

- Садиба відкрита - Садиба закрита

Про садибу

В мальовничих місцях на Південь від Києва,  в місцях де існувала велика Черняхівська культура,  вас чекає на відпочинок  затишна Садиба  «У Левів».

Не для кого не є таємницею те що, екологічна ситуація в містах залишає бажати кращого.  Мешканці мегаполісу,  за благо користуватись досягненнями цивілізації,  на жаль,  вимушені розраховуватися своїм здоров’ям.  Тому вирватись хотя б  на тиждень, з шумного, пильного загазованого міста, пожити в згоді с природою, попити чистої водички, парного молочка,  поїсти натуральної їжі, овочей та фруктів, багатьом представляється  раєм на землі.  Тому приїздіть саме  до нас у гості.

Тут в Українському селі все вирощено своїми  турботливими руками.  І нехай  на груші чи яблуці, яке ви зірвете з дерева  не буде написано «Без ГМО», внутрішнє відчуття вам підкаже , що воно натуральне і природне, яким воно і повинно бути.

Садиба  «У Левів» створювалась,  як  КЛУБ  РОДИНОГО ВІДПОЧИНКУ, тому у нас ви зможете не тільки відпочити від міської метушні, але й доторкнутися до таємниці буття.   Вам буде зручно розміститись не тільки  сім’єю, а і запросити до романтичних  пригод родичів, або найкращих друзів.   

Ви будете жити вільним сільським життям в комфортабельній садибі.  Ходити на рибалку, збирати ягоду, гриби.  При бажанні здійснити піші походи по місцях «Сили»,  сходження на схили Дніпра, де наші  прапрадіди  молились Сонцю.  Здійснити вихід на полювання.

Проїхатись на велосипедах  по спеціальних маршрутах,  зустріти схід сонця…доторкнуться до нашої великої історії.

Раді будимо запропонувати унікальний тур на катері по маршруту Південний міст – село Витачів  (рибалка на хижака,  відпочинок на дніпровських островах, юшка (уха)).

  Тур  «Купання – голуба глина»  зміцнить здоров’я. Це чудова можливість «обмазатись» глиною с цілющими властивостями. ( та з собою взяти).

Вело тур  «Ревина –Гора»  надасть можливість доторкнуться до історії нашого краю.

Піші походи по схилам і кручам Дніпра: - Це можливість виявитися в гірських умовах всього в 50 км. від межі міста Києва. Покуштувати  їжу приготовану на вогнищі.  Піднятися на вершину гори. Піднятися вище веселки. Побачити первозданну річку Дніпро в такому місці, де «…не кожна птиця долетить до середини Дніпра…"                                                   

  Садиба, знаходиться 40 км від межі міста Києв, по трасі Київ – Кагарлик, село Черняхів.   Теплі  багато кімнатні апартаменти, с окремими санвузлами,  вітальня,  кімната для гри в настільні ігри, велика столова , кухня, прихожа, туалетна кімната, сауна на дровах.  Чиста білизна,  посуд, мікрохвильова піч,  посудомиюча та пральна машини предмети особистої гігієни, чай, кава…. Мангальна  зона ,  паркінг, альтанки.  Безпека.

Умови створено так, що можливо відпочивати, як  у форматі від двох до шести чоловік, так і великою компанією в колі близьких та друзів, при чому не заважаючи один одному.

Для цього спеціально створено зони:

 - колівінгу (від слова колектив);   

- особистого проведення часу.

У нас відмінні умови для проведення сімейних свят!!!.

Є можливість активно і романтично відпочити парою, для чого надаємо окрему кімнату з зручностями по ціні 1500грн./доба.

Також приємним нюансом для гостей є вибір між можливістю приготувати їжу на комфортабельній кухні, або заказати меню у місцевого кухаря ( риба, дичина, овочі то-що…)

Біля садиби,  в  пішої доступності озеро с чистими пляжем та волейбольною площадкою, магазини, зупинка громадського транспорту, амбулаторія сімейної медицини.

В 20 хвилинах їзди : парк «Київська Русь, катання на конях, рибалка,  сауни,  ресторани,  полювання,  музеї , пам’ятки культури.

 Виді рибалки:

 - Рибалка безплатна на озері біля садиби.

- Рибалка з  оплатою 350 грн./доба, на коропа, товстолоба, білого амура. Прокат снасті.

 - Рибалка на хижака на р. Дніпро між «плавнів» та островів. Для чого надається прокат човнів під двигун.  Ціна 300 грн./доба.

Пропонуємо  трансфер:  З  міста Київ - станція метро «Видубічі»;

- інша станція метро;

- Від вашої оселі;

- від аеропорту «Бориспіль»;

- від аеропорту «Жуляни»;

- від Ж/Д  Вокзалу;

 З  міста Обухів.

З міста Українка              

Ми чекаємо на вас. Відвідавши Садибу в перше, вам захочеться до нас повертатися знову і знову))))

 Клуб мандрівників родинного відпочинку .

 



Додати відгук / написати Адмінистрації

Ім'я*
Email *


Уведiть текст, який ви бачите на картинцi: