На Миколаївщині пройде туристичний фестиваль Відпочивай активно!


04 Sep 2019

У районі скельного масиву річки Південний Буг, поблизу міста Южноукраїнська на Миколаївщині, 21-22 вересня відбудеться туристичний фестиваль "Відпочивай активно!".

Active tourism

Про це повідомляє пресслужба Управління туризму та курортів ДЕРТ Закарпатської ОДА. 

"Цього року під час фестивалю "Відпочивай активно!" відбудуться відкриті обласні змагання з гірського спортивного туризму, змагання зі спортивного орієнтування, скельного джамперу, скелелазіння для дорослих та дітей, екскурсії та походи, ігри-квести, туристичні розваги, концерт-конкурс бардівської пісні, кулінарний конкурс похідної кухні, показові виступи народних ремесел, клубу історичної реконструкції та інше", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що фестиваль проводиться для розвитку спортивного туризму як масового виду спорту, популяризації історико-культурних і рекреаційно-туристичних територій Півдня України для активного відпочинку, налагодження співробітництва між регіонами України у галузі туризму.

Заплановано, що в заходах візьмуть участь команди та колективи Миколаївської області, інших областей та міст України, підприємств, установ та організацій.