Проходить ХIV Міжнародна виставка UITT 2008 ''УКРАЇНА — ПОДОРОЖІ Й ТУРИЗМ''


19 Mar 2008

З 26 по 28 березня в Міжнародному виставковому центрі (Україна, Київ, Броварський пр-т, 15) проходитиме XIV Міжнародна виставка UITT 2008 «Україна — подорожі й туризм».

Актуальність

Наказом Президента України 2008 рік був оголошений роком туризму та курортів. Це стало відправною точкою не тільки для Державної служби туризму та курортів, що розробила та запустила в грудні 2007 року масштабну рекламну кампанію в Україні та Європі, але й для компанії «Прем'єр Експо» (ITE Group Plc) — організатора Міжнародної виставки UITT 2008 «Україна — подорожі й туризм». Тільки захід такого рівня, заручившись підтримкою Державної служби туризму й курортів, Міністерства культури й туризму, Київської міської держадміністрації, здатний значним чином вплинути на ровиток внутрішньої туристичної індустрії та сприяти просуванню українського туристичного продукту на міжнародному ринку. Міжнародна виставка «Україна — подорожі й туризм» проводиться в Україні з 1994 року. За час свого існування експозиція виставки розширилась в декілька разів, і сьогодні проект по праву вважається провідною професійною туристичною подією України міжнародного масштабу. Виставка UITT — це традиційне щорічне місце зустрічі туристичних операторів, авіакомпаній, туристичних агентств, національних та регіональних туристичних комітетів, страхових компаній, готелів, курортів.

Парадигма

Організатори виставки пишаються національними стендами Австрії, Болгарії, Греції, Домініканської Республіки, Єгипту, Ізраїлю, Індії, Йорданії, Іспанії, Італії, Кіпру, Кореї, Литви, Малайзії, Норвегії, Польщі, Словаччини, Словенії, Таїланду, Туніса, Угорщини, Франції, Чеської Республіки. На виставці традиційно будуть представлені послуги з організації туристичних поїздок до різних кінців світу, послуги авіа-перевезень, продажу авіа-та залізничних квитків, розміщення та бронювання готелів, послуги з організації оздоровчих поїздок, круїзів, екотурів, екскурсій, а також з організації конференцій, семінарів, інсентів-турів, навчання за кордоном, страхові послуги.

Стратегічне значення в період підготовки до чемпіонату світу з футболу Euro 2012 має представленість на провідній туристичній виставці UITT 2008 національного стенду Польщі, який цього року займає 122,5 м. кв. Справжньою перемогою компанії «Прем'єр Експо» є участь у виставці 2008 року національної делегації Італії. Крім того, вперше на виставці UITT 2008 окремим блоком буде розміщений туристичний потенціал України. В павільйоні № 2 відвідувачі й гості виставки зможуть ознайомитись з експозицією операторів, що працюють виключно на внутрішньому ринку. З туристичними продуктами різних регіонів України можна буде ознайомитись на стендах Міністерства туризму та курортів АР Крим, Національної туристичної організації та Київської міської держадміністрації.

Програма заходів

В рамках виставки UITT 2008 — «Україна — подорожі й туризм» запланована широка ділова програма. 28 березня відбудеться III Міжнародна конференція MICE Ukraine 2008: «Організація конференцій та ділових зустрічей», модератором якої виступить Вадим Грабарчук, президент Асоціації ділового туризму України. Учасники конференції зможуть отримати об'єктивний огляд конференц-сервісу в Україні, ознайомитись з найбільш зручними форматами ділових заходів та перспективами подальшого розвитку індустрії ділового туризму в Україні та Європі.

27—28 березня в рамках виставки UITT 2008 проходитиме II Міжнародний бізнес-форум «Малі готелі й апартаменти в Україні», організований за підтримки Асоціації малих готелів та апартаментів України, Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва, Державної служби туризму та курортів, Міністерства культури й туризму, Міністерства туризму та курортів Автономної Республіки Крим, санітарно-епідеміологічних служб тощо. Саме тут учасники отримають унікальну можливість взяти участь в дискусії на тему «Державне регулювання готельної діяльності: Практика. Проблеми. Перспективи. Що затримує розвиток готельного бізнесу в Україні?», а також в майстер-класах з організації роботи малих готелів, підготовці та перепідготовці персоналу, сучасних тенденціях готельного дизайну тощо.

Паралельно з виставкою UITT 2008 традиційно проходитимуть IX Міжнародна виставка обладнання й технологій для готелів, ресторанів та курортів Hotel & Restaurant Expo Ukraine 2008, V Міжнародна спеціалізована виставка професійного обладнання для прибирання Cleanexpo Ukraine, V Міжнародна виставка KIBS «Катери та яхти» — 2008. Цього року вперше в рамках виставки UITT 2008 проходитимуть Перша міжнародна виставка «Brand4Rent — франчайзинг та інші бізнес — можливості», а також VIII Міжнародна виставка «Décor & Gifts». Одночасне проведення всіх цих проектів надасть учасникам можливість залучити до співробітництва нову багатомільйонну аудиторію цільових відвідувачів.

Історична довідка

Міжнародна виставка UITT — «Україна — подорожі та туризм» проходить в Україні з 1994 року. Виставка є членом Міжнародної Асоціації туристичних виставок (ITTFA), Всесвітньої туристичної організації (UNWTO), Туристичної Асоціації Центральноєвропейських країн (CECTA), Азіатсько-Тихоокеанської туристичної асоціації (РАТА), Міжнародної Асоціації конгресів та конференцій (ІССА).

Площа експозиції 2007 року становила 11050 м. кв. В UITT — 2007 взяла участь рекордна кількість експонентів — понад 850 компаній з 58 країн світу. Виставку відвідали понад 25 000 спеціалістів.

Паспорт виставки

  • Площа: 27 тисяч кв.м.
  • Учасники: понад 850 компаній з 60 країн
  • Офіційний сайт виставки: www.uitt-kiev.com
  • Очікувана кількість цільових відвідувачів: 25 000 чоловік
  • Організатори: Прем'єр Експо (Україна), ITE Group Plc (Великобританія)
  • Генеральний інформаційний спонсор: Журнал «Міжнародний туризм»
  • Інформаційні партнери: журнали «Welcome to Ukraine», «Український Туризм», «Мандри», «Світ Туризму», «Travel News», «Страхова Справа», газети «UTG — Українська туристична газета», «Заграница», TTG

Виставка організована за підтримки: Президента України, Міністерства культури й туризму, Комітету Верховної Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту й туризму, Київської міської державної адміністрації, Асоціації спортивного туризму АР Крим, Національної туристичної організації України, обласних держадміністрацій.

Перші два дні — 28 та 29 березня 2007 року виставка працюватиме тільки для професійних відвідувачів.

Источник: uitt-kiev.com.