День Хрещення Русі


27 Jul 2010

28 липня в четверте, в Києві на Співочому полі, біля Києво-Печерської Лаври пройдуть святкування Дня Хрещення Русі. Це свято Київ відзначить великим рок-концертом, в якому виступлять найпопулярніші рок-групи України і Росії. Цього року хедлайнерами свята стануть: «Бумбокс», «Брати Карамазови» та легендарні росіяни «Воскресение».

Як дістатись: від метро «Арсенальна» пішки по вул. І. Мазепи або на авт. № 24 чи трол. № 38. Також з Набережного шоссе по сходах (зупинка авт. № 51 )

Під час концерту на одній сцені пройдуть виступи сучасних музикантів, відомих спортсменів, письменників і хору Києво-Печерської Лаври.
Глядачів привітають відомі люди - Давид Черкаський, В'ячеслав Узелков та багато інших. Учасників і глядачів рок-концерту особисто привітає Предстоятель Української Православної Церкви Митрополит Володимир.

Цього року Україна вперше святкує День Хрещення Русі спільно з Російською Федерацією: відтепер в обох країнах це свято є державним, і відзначається 28 липня, в день святого рівноапостольного князя Володимира. Наприкінці травня Держдума РФ внесла День Хрещення Русі до списку пам'ятних дат.

Початок о 18:00

Джерело: thisisukraine.org