Фестиваль «Руйнація», 2-3 ЖОВТНЯ м.Львів


28 Sep 2010

«Руйнація» – наймасштабніший фестиваль Західної України закритого типу, що проводиться під егідою: «Слухай своє – обирай своє». За роки його проведення, фест став доброю традицією не тільки для львівської молоді, а і для тих, хто приїжджає сюди з усієї України. Кожного року «Руйнацію» відвідує все більша кількість людей, і це не є випадковим. Адже основна мета фестивалю – знищення стереотипів пов’язаних із рутиною, що заполонила наше повсякденне життя. Долаючи систему – відроджуєш себе, і «Руйнація» створена саме для того, щоб допомогти у цьому. Між виконавцями і прихильниками виникає певний діалог; тут нові ідеї, відчуття, прагнення вирватись на волю і знищити тенета, що скували своєю матеріальністю. Обирай своє, слухай найкраще, будь справжнім!
Раді повідомити, що фестиваль “РУЙНАЦІЯ” набирається життєдайної сили, і готовий тішити своїх шанувальників якісною важкою музикою щороку.
Фестиваль “РУЙНАЦІЯ” за версією FaDiez Music Awards визнано найкращим фестивалем України 2009 року.
Фест не зупиняється на досягнутому, він набирає масштабності у всіх значеннях цього слова.
Отже, вже 2-3 жовтня у столиці фестиваля Руйнація місті Львові відбудеться восьмий за рахунком фестиваль. Два дні поспіль гостей та відвідувачів фестивалю чекає мега програма на 2 дня!!!
За ці два дні на сцену вийдуть понад 25 гуртів зі всієї України (кращі з найкращих), наприклад, ТОЛ, МЕРВА, SKINHATE, DANCE PARTY, DANCE!DANCE! і так список можна довго продовжувати! Ну і, звичайно, сама ізюминка фесту – це гість з Европи, точніше з Німеччини, гурт світового рівня CALIBAN!
Так що, всіх чекаємо на фесті саме 2-3 ЖОВТНЯ в м.Львів, Палац Спорту “Україна”. Джерело:

Джерело: lviv-online.com.