Фестиваль флюромистецтва Lviv Lumines


05 Oct 2010

З 1 по 10 жовтня 2010 р. у Львівському палаці мистецтв (вул. Коперника, 17), м. Львів проходитиме Фестиваль флюромистецтва Lviv Lumines. Він триватиме 10 днів. Це єдиний фестиваль такого мистецтва в Україні. Метою проекту є представити та популяризувати нову течію в мистецтві - "флюороарт" - та допомогти молодим художникам реалізувати свій творчий потенціал.

В порівнянні з першим фестивалем, географія учасників значно розширена – буде представлені близько 15 флуоресцентних полотен учасників із Греції та Індії, а оригінальні інсталяції покажуть митці із Криму. Учасники із України, окрім об’ємних флуоресцентних картин презентуватимуть і нові техніки - зокрема, картини, намальовані на сітці, нові плетіння із ниток та навіть роботи із використанням харчової плівки. Окрім виставки флуоресцентних робіт відбудуться майстер-класи з малювання та плетіння конструкцій з ниток, виступи діджеїв, дегустації індійських чаїв та майстер-класи з пої-спіннер.

Для зручності гостей, вхід на виставку буде із 15 до 22 години, спеціально для тих, хто хоче подивитися на сучасне флуоромистецтво після робочого дня. На відкритті фестивалю, 1 жовтня, усі присутні побачать, як роблять боді-арт флуоресцентними фарбами та виступи учасників зі світлодіодними засобами.

Програма фестивалю флюромистецтва Lviv Lumines:

4 жовтня - 8 жовтня

15:00 - 22:00 Виставка робіт учасників (вартість входу 10 грн.)

9 жовтня

15:00 - 16:00 Майстер-клас по живопису від компанії Роса
16:00- 22:00 Виставка робіт учасників

10 жовтня

15:00 - 16:00 Майстер-клас по плетінню об’ємних конструкцій
20:00 Закриття фестивалю

Сайт фестивалю: http://www.lumines.lviv.ua