У Вінниці влаштують триденний фестиваль їжі


18 Apr 2018

У Вінниці в п’ятницю, 20 квітня, стартує гастрономічний фестиваль "Vinnytsia Food Fest", який відбуватиметься під гаслом "Спробуй Вінницю на смак".
Про це повідомляє департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

"Уже цієї п’ятниці, 20 квітня,  на вінничан чекає гастрономічний фестиваль "Vinnytsia Food Fest" - "Спробуй Вінницю на смак". У Центральному парку три дні можна буде скуштувати страви молекулярної кухні, посмакувати крабами в еклерах, жаб’ячими лапками, корн-догами, чебуреками із сиром дорблю, варениками з вінницькими яблуками. А ще на гостей фестивалю чекає великий вибір м’ясних страв, знайдуть для себе також чим поласувати і вегетаріанці", - йдеться в публікації.

У фестивалі візьмуть участь 56 закладів харчування, які готуватимуть вуличну їжу, 20  учасників "street market". Окрім смаколиків, на відвідувачів очікують ще й  розваги - під час гастрофесту можна буде швидко одружитися, відвідати beauty-зони та лаундж-зону і різноманітні майстер-класи. А ще всі охочі матимуть нагоду взяти участь у квесті та виграти політ на повітряній кулі.

Також працюватимуть дві музичні сцени, біля яких відбудуться танцювальні батли. Організатори запросили виступити на головній сцені фестивалю гурт з Америки. Працюватиме на фестивалі їжі й інклюзивний майданчик.