Ukrainian Travel Forum 2008


26 Sep 2008

29 вересня - 1 жовтня у Києві у Центрі ділового та культурного співробітництва (вул. Хрещатик,2) відбудеться Перша міжнародна виставка-форум Ukrainian Travel Forum 2008 (осінь), яка організована за ініціативою Асоціації лідерів тур бізнесу України. Завданням та метою форуму є формування та реалізація стратегії розвитку українського туристичного бізнесу відповідно до очікувань успішних туристичних операторів та їх партнерів - учасників UTF, а також створення професійного комунікативного середовища у туристичній сфері України -зокрема, між туроператорами та агентами.
На відміну від інших туристичних виставок, що проводяться в Україні, UTF матиме принципово інший формат. Ukrainian Travel Forum - це професійний туристичний форум, під час якого відбуватимуться презентації нового туристичного продукту сезону осінь-зима-2008/2009, семінари провідних туроператорів України, круглі столи щодо проблем розвитку українського туристичного ринку, презентації нових технологій у сфері продажів.
В рамках Форуму провідні тур оператори проведуть воркшопи, що присвячені сучасним тенденціям туристичного ринку та інноваційним туристичним продуктам. Будуть проведені майстер-класи, тренінги та юридичні семінари. Страховий Партнер Форуму - СК "Універсальна" (за підсумками 2007 року посідає 2-ге місце на ринку туристичного страхування) проведе тренінги та дискусії на тему взаємодії "турист - асистант - туркомпанія" під час страхового випадку.
Головною подією Ukrainian Travel Forum 2008 стане З'їзд провідних туроператорів України, на якому будуть обговорюватися найважливіші питання, що стосуються законодавчого забезпечення та державного регулювання туристичною сферою України, візової підтримки українських громадян, просування України на закордонних ринках, а також питання розширення АЛТУ за рахунок прийому нових членів.
На сьогодні учасниками виставки-форуму стали:
-біля 20 крупних туристичних компаній з України, Росії, Туреччини, Домініканської Республіки, з яких 7 найбільших українських тур операторів - членів АЛТУ;
-9 представників туристичної та ділової преси, серед яких Генеральний партнер виставки форуму - газета "Коммерсанть" та Туристичний медіа-партнер - туристична газета "UTG";
-про присутність на Форумі на його сайті заявило та зареєструвалось понад 3000 представників туристичних компаній України.

Автор: Станислав Власенко

Источник: turnovosti.com.ua.