Фестиваль ''Селиська співаночка''


12 Jul 2010

Селиська співаночка, 15 липня 2010 року
з Ді Гріне Кузіне (Берлін) та HUDAKI VILLAGE BAND (Нижнє Селище)
с. Нижнє Селище, Хустський район, Закарпаття

Що необхідно для вдалого літа? Сонячні дні, квітучі сади, безтурботні канікули для школярів та студентів, теплі довгі літні вечори і ночі під зорями, а до цього всього – душевна музика, яка веде нас до гармонії з собою та усім всесвітом. Таке трапиться в Нижньому Селищі.

В четвер, 15 липня знову зустрінуться давні друзі. Легендарні Ді Гріне Кузіне приїжджають вже втретє, вони люблять Закарпаття і співають про це для цілої Європи «чуть-чуть України, чуть-чуть Ді Кузіне, на згадку - сонячне Закарпаття». Ці німецькі музиканти обожнюють українську публіку, яка дуже тепло та напрочуд емоційно приймала їх. Після виступу в Нижньому Селищі Ді Гріне Кузіне прямують в напрямку Одеси на фестиваль «Арт-поле».

Місцеві ГУДАКИ відкриють вечір своїми маромороськими піснями та танцями. Дев’ятиосібний гурт за останні роки став найпопулярнішим українським фольк-бендом в Європі завдяки сотням своїх виступів. В серпні Гудаків почують і побачать на фестивалі «Сігет» в Будапешті, а восени – знову гастролі по Європі. Там вже знають, що «Гудаки – не люди; зчалували молодицю та й свадьбы не буде».

Отже, в четвер 15 липня, усі прямуємо до Нижнього Селища в сільський клуб.
Початок о 20.00
Вхід: 20 грн.
Щоб задоволення було не лише для душі, а й для тіла, для усіх бажаючих буде запропоновано закарпатський бограч з молодого барана, шашлик, свіжа бринза, пиво і обов’язково паленка!
Детальніша інформація за телефоном 097 512 97 98
www.kuzine.de
www.hudaki.org

Організатори: ГО «Молоток» (Нижнє Селище, Хустський район, Закарпаття)