17 Міжнародний туристичний салон «Україна 2010»


01 Oct 2010

6-8 жовтня у Києві на території Міжнародного виставкового центру (Броварський проспект, 15) відбудеться 17 Міжнародний туристичний салон «Україна’2010».

 Одна з головних новин підготовчого періоду - Державний офіс міністерства туризму Ізраїлю, вперше братиме участь в експозиції турсалону «УКРАЇНА’2010». Зацікавленість українським осіннім туристичним ярмарком на державному рівні свідчить про зростання авторитету турсалону, та про зацікавленість ізраїльської сторони у розвитку співробітництва.

Примітним є інший факт - Український національний туристичний офіс теж суттєво активізує свою участь у турсалоні. Стенд України на виставці 2010 буде значно більшим за розмірами, креативнішим у виконанні та змістовнішим за пропозиціями, порівняно з попередніми роками. Такі зміни можна лише вітати, адже під час підготовки до ЄВРО-2012 у всьому світі зростає інтерес до нашої країни, її туристичних можливостей, історії, культури, що є слушною нагодою для презентацій вітчизняного продукту. До того ж, напевне це додаткові бали до міжнародного рейтингу, якщо на вітчизняному турсалоні «УКРАЇНА» саме експозиція нашої країни буде взірцевою та змістовною.

На цей час уже відомо про участь у турсалоні колективних експозицій Шри-Ланки, Кіпру, Польщі, Чехії, Словаччини, Фінляндії, Тунісу, Таїланду, Туреччини, Єгипту, Палестини, Індії, Індонезії, України, Дубаю, Південно-Африканської Республіки, Ізраїлю (вперше). Крім того, вже відомо про наявність в експозиції туристичної виставки 2010 стендів окремих копаній з вищезгаданих країн, а також з Фінляндії, Китаю, Сейшельських островів, Швейцарії, Росії, Греції, Бразилії, Італії, Мальдивів, Іспанії, Угорщини, США, Болгарії.

Підготовка до виставки триває, остання новина – в експозиції турсалону «УКРАЇНА’2010» вперше з’явиться стенд туристичного офісу Китаю.

Джерело: www.ukrinform.ua