Country house "Charovnica"


 

Khmelnytskyi oblast, Sokol, Farmstead 764    
Farmstead founded 2013 г.

X

"Charovnica"


View photo album
Contact us

Mikola
Phone: 0960040640
E-mail: skazka13456@gmail.com

Specialization of farmstead:
Specialization - FishingSpecialization - PartiesSpecialization - Wellness
Number of beds:
Number of beds: 10 Number of rooms: 4 Number of houses: 1
10 4 1

Book vacation in this farmstead »
Look through an available rooms at the farmstead

Services
Hosts speak RussianIn the house is TVIn the house is computerParking of carsFishingCyclingRolling on a boatSwimmingPossibility to meet guestsWC и душ в комнате

 

Distance to, km
Shop0.15
Bus station1
Railway station30
Cafe/restaurant7
River, sea0.15
District center30
Capital500

Prices, grn.
For one person200
One meal per a day60
Two meal per a day130

Calendar of work of farmstead
I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII

- Farmstead is opened - Farmstead is closed

A brief description of farmstead



Отзывы

  • 1. Юлія    22 июня 2021, 18:53

    Відпочивали в садибі Чаровніца наприкінці червня 2021. Нам дуже сподобалось. Гарна доглянута територія, щира господиня Василина зробила максимум для нашого комфорту. Близько знаходиться річка з пісчаним заходом. Харчування замовляли окремо, теж сподобалось. Смачна українська кухня не залишила нас байдужими. Рекомендуємо відпочинок у Василини. Приїжджайте і ви теж не пошкодуєте

  • 2. Світлана та Андрій    1 июля 2019, 12:43

    Відпочинком задоволені. Затишок та комфорт вам забезпечать чарівні господарі Микола та Василина. Гарні та зручні номера, санвузол з гарячою водою цілодобово. Зручна кухна з усім необхідним. Поряд піщаний пляж, мальовнича природа. Донька, 10 років, дуже задоволена. Дякуємо за чарівний відпочинок!

  • 3. Любомир і Оксана    19 июня 2019, 22:12

    Відпочивали двоє дорослих з донькою 14 років і собачкою. Відпочинком дуже задоволені,краса неймовірна,природа,ріка,для любителів пізнавального відпочинку можна поїхати на екскурсію в Хотин ,або Кам'янець-Подільський і побувати в замках Середньовіччя які залишать враження на все життя.Також можна порибалити,або поплавати на кораблі по Дністрі.Окремо хочеться подякувати господарям садиби,Колі і Василині! Дуже душевні і милі люди які створили всі умови для сімейного відпочинку.Пішли нам на зустріч,віддавши свою кімнату,бо ми були з Лабрадором,яка боялась вийти по сходах в номер який ми замовили)В номерах дуже чисто і комфортно. подвір'я повністю огороджене, є місце для автопарковки авто.Одним словом,якщо хочете гарно відпочити із сім'єю-їдьте,не пожалкуєте!

  • 4. Алексей    11 августа 2018, 19:34

    ВНИМАНИЕ! Пишу про то, чего я не знал, когда сам выбирал где заселиться и читал отзывы "бывалых". Сперва хочу поблагодарить хозяев - Николая и Василину за отличную организацию моего отдыха. Все было великолепно! Их не заметно, но они всегда рядом, когда тебе это нужно. Но причина написания этого отзыва не только в моей благодарности: - когда я читаю отзывы перед выбором очередного места моего отдыха, я в первую очередь обращаю внимание не на похвалы, а на недостатки, которые замечают отдыхающие. Они найболее ценны! - при выборе жилья все хозяева показывают свои "плюсы", умалчивая про недостатки и только отдыхающие могут дать правдивую информацию. Этой информацией я и хочу с Вами поделиться! 1 - Всегда обращайте внимание сколько комнат и койко-мест предлагают хозяева. Если их болльше 10-12, а тем более 20 - это уже будет циганский балаган с кучей детей, шумом и визгом. Не рассчитывайте на тихий и спокойный отдых с бокалом вина и релаксом. 2 - На этом сайте хозяева указывают расстояние "до воды". У многих это 50 метров. (У Чаровницы - 150м). А реалии жизни таковы, что через 50 метров воду Вы увидите, но подойти к ней или искупаться Вы не сможете! Большинство "садыб" находится в центре села Сокол, а село большое, но подхода к воде очень мало. Нормально покупаться Вы сможете только на пляже! А он находится в рекрационной зоне за селом, туда идти нужно будет через все село ни один километр, без авто это будет серьезной проблемой! И ВОТ ТУТ "ЧАРОВНИЦА" СКРЫВАЕТ ОТ ВАС СВОЙ ГЛАВНЫЙ СЕКРЕТ! Они находятся на самой окраине села, ближе всех к пляжу! Вам до него нужно будет идти метров триста, а не три километра! 3 - в Чаровнице нет Wi-Fi и на Киевстар можете не рассчитывать - интернета нет! Правда на следующий год Николай обещел это "преимущество" ликвидировать. Поинтересуйтесь этим, когда будете звонить. 4 - ну а про то, как хорошо, тихо и уютно в этой "садыбе", какие замечательные здесь хозяева, Вы причитаете в других отзывах. Я с ними полностью согласет! (просто экономлю ваше время). Если Вы ищете тихий, спокойный отдых в абсолютной тишине (при полном отсутствии комаров), хотите в кресле-качалке с бокалом вина слушать сверчков по вечерам или наблюдать, как клокочут журавли на гнезде у дома - это в Чаровницу! Для шумных компаний и "пионер-лагерей" есть другие места. p.s. пишу специально на русском, т.к. лично видел несколько отдыхающих из России. Если они вместо Крыма выбрали Сокіл - их выбор нужно уважать! Удачи Вам Николай и Василина! "Все буде добре!- і завдяки Вам теж!"

  • 5. Сніжана та Ігор    28 июля 2018, 17:04

    Хочемо подякувати господарям садиби"Чарівниця" за гарно проведений відпочинок,за затишок та гостинність.Незважаючи на погоду відпочили на славу,встигла загоріти,порибалити,намилуватися природою ще й з'їздити в Хотинську фортецю.До пляжу недалеко150м,порибалити ближче50м,перекуси на свіжому повітрі в гармонії з природою.Відпочили з чоловіком від "сірих буднів",при нагоді обов'язково приїдем "погостювати" з дітьми

  • 6. Алла и Олег    18 июля 2018, 11:42

    Отдыхали семьей, и остались максимально довольны! Условия отличные, чисто, тихо, спокойно и уютно. Было приятно посидеть вечерами на большой террасе. Есть мангал, качели, где катался как ребенок, так и мы) Хозяева, Николай и Василина, очень радушные и общительные люди, если чего-то не хватает - всегда дадут и помогут. Очень близко к Днестру, есть песчаный пляж, где можно отдыхать с ребенком, а так же, немного дальше, скалы, с которых можно прыгать. Уехали отдохнувшими и довольными, и обязательно вернёмся сюда отдыхать ещё!

  • 7. Максим і Яна    15 июля 2018, 21:06

    Відпочивали в садибі "Чарівниця" в Соколі. Дуже гарні умови, всі зручності, дуже близько біля Дністра. На території велика беседка, гойдалки для діточок, мангал, усі умови для гарного відпочинку. Особливо хочеться подякувати господарям Колі та Василині, дуже добрі, привітні, створили все для нашого відпочинку. Велике вам ДЯКУЄМО!!!!!! Рекомендуємо усім!!!!

  • 8. Олег Таня і Макарчик    12 августа 2017, 18:09

    Відпочивали з 8 по 10 серпня 2017, чудовий будинок, затишний двір , дитячий майданьчик) є усе необхідне для відпочинку усі зручності на поверсі, гаряча вода прекрасна велика тераса, неймовірна природа і краєвиди, поряд чудовий пляж який підходить для відпочинку з дітьми. Це те місце з якого їхати нехочеця )) Окреме дякуємо дяді Колі за теплий прийом і повну віддачу .

  • 9. Олег и Таня    4 августа 2017, 23:08

    ОТдыхали с семьёй с 31.07.по 04.08.2017 Отдых просто БОМБА!!!!!! Для комфортно времяпровождения есть все необходимое, а это мангалы,посуда,чистое постельное белье , холодильники , душевые с горячей водой, летний душик,качели для деток.. а главное-- это красавец Днестр, со своей неописуемой красотой и пейзажами!) Ребята, всем советую!! P.S. отдельное спасибо хозяйке Василине за по-настоящему домашний уют, порядочность, гостеприимность и отзывчивость)) спасибо всегда позитивной Оле,которая каждый день(по-желанию) баловала нас вкусными домашними блюдами)) ТАК ДЕРЖАТЬ обязательно вернемся))

  • 10. Антоніна    29 июля 2017, 20:47

    Відпочивали 24-26 липня в мальовничому селі Сокіл, в садибі "Чарівниця". Чистота, комфорт,сімейна атмосфера просто вражає. Іхали через сайт,фото всі дійсні. Тут є все для спокійного відпочинку. Гаряча вода цілодобово,літній душ, плита, електрочайник,посуд,мангал, дрова, дитячий майданчик,гойдалки. Істи нам готувала Оля, дуже все смачно, за це ій велике спасибі. Окремо дякуємо господарям Василині та Миколі, дуже чудові, добрі та веселі люди. В них дійсно себе відчуваєш, як в сімейному колі.Іхати не хотілось назад, там дійсно чудово! Обов'язково поідемо ще саме до них, все сподобалось і раджу садибу для тих хто дійсно хоче відпочити від міського шуму і повсякденних клопотів, там ви це отримаєте на всі 100. Господарям здоров'я і процвітання!!!

  • 11. Олеся    8 июля 2017, 11:47

    Приезжаем уже второй раз. Очень нравиться домик, двор, вид на скалы. Природа. Отдыхали 2семьи с детками с 30.05-02.06.17 хозяева госиеприимные и милые люди. Пару дней летом отдыха в " Чарiвницi" стает прекрасной традицией нашей семьи.

  • 12. Тетяна    5 июля 2017, 12:06

    Гарний та затишний відпочинок.Відпочивали 2 сім'ї з дітками в липні. Погода супер. Привітна та гостинна господиня. Дуже приємні враження та спогади від відпочинку.

  • 13. Дмитрий и Наташа    12 сентября 2016, 20:41

    Хотим поблагодарить за прекрасный отдых хозяина Николая.Отдыхали с 1по 4 сентября 2016 года . Отлично провели время!!! Остались довольны,рекомендуем всем !!!

  • 14. Елена и Серге    12 августа 2016, 23:37

    Наша семья впервые отдыхала в усадьбе "Чаровница" в селе Сокол. Мы пробыли там неделю,которая очень быстро пролетела. Но эта была незабываемая неделя.Мы купались, наслаждались природой и чистым воздухом, посетили замечательные места: Каменец-Подольский, Бакоту, Хотин. Всем рекомендуем съездить туда, это вы не забудете никогда.Хочется выразить огромную благодарность хозяевам усадьбы Николаю и Василине за теплый прием, за гостеприимство, за общение.База оснащена всем необходимым для комфортного отдыха семьей.Огромное спасибо односельчанам, которые предоставляют вкусные домашние продукты.Мы не ошиблись в выборе данного вида отдыха и этой усадьбы.Все случается не случайно!Дорогие Николай и Василина, желаем Вам процветания и замечательных отдыхающих!Елена, Сергей, Алексей и Полинка.

  • 15. Вадім і Юлія    8 августа 2016, 19:09

    Того тижня ми відпочивали в одному з найкращих мальовничих куточків Хмельницької області -садибі "Чарівниця ". Важаю,що це саме те місце де можна відпочити та забути про усі негаразди та щоденні проблеми. Адже природа, яка притаманна тим краям штовхає лише на приємні думки. Господарі садиби Василина та Микола створюють надзвичайно -незабутню атмосферу, внаслідок чого виникає бажання повернутися знову і знову. В них чистота і порядок на першому місці. Господар Микола дуже хороша та порядна людина він нас пиийняв дуже тепло. Поміг нам з дровами для шашлика , запропонував домашнього вина. А ще дітки наші захотіли кавуна і пан Микола привіз нам кавуна. А як їхали вже додому господар подарував нашим друзям кішку дуже гарну "Сільву". Ми передаємо вам величезний привіт з Чемерівців від Вадима, Юлії, Інни, Наталії та наших діток. Сільва задоволена в нових господарів. З дітками здружилася.

  • 16. Інна та Женя    25 июля 2016, 21:23

    Відпочивали з чоловіком тут двічі: з 19 по 22 липня у 2014 р. та з 21 по 24 липня у 2016 р. Чисте повітря та неймовірні краєвиди створюють неповторну атмосферу відпочинку. Тут можна насолодитися прогулянками по заповіднику і купанням в Дністрі. На території садиби облаштовані мангали, літній душ, дитячі гойдалки, пісочниця. Також є літня тераса з двома столиками та диваном і ще один столик під відкритим небом. Подвір'я чисте та прибране, є невеличкий садочок з чудовими квітами та соняшниками. Гості можуть обрати проживання в 2-х або 4-х місних номерах. В будинку є всі необхідні зручності: шафа для одягу, ліжко, телевізор, пральна машина, ванна кімната (є постійно гаряча вода), туалет, холодильник, плита, мікрохвильова піч, електрочайник, весь необхідний посуд. Кімнати чисті та затишні. Біля будинку знаходиться безпечна стоянка для автомобілів. Вдале місце розташування будиночку створює усі передумови для того, щоб відпочинок вийшов вдалим і запам'ятався лише приємними враженнями. Дуже близько пляж та заповідник. До речі, недалеко від садиби лелеки щороку створюють гніздечко, кожен може помилуватися пташками та поспостерігати за ними. Хочемо висловити слова щирої подяки господарям - Василині та Миколі - за гостинність, прекрасні враження та турботу. Дійсно, це особливе місце, наповнене неймовірною атмосферою тепла, спокою та затишку, сюди хочеться приїжджати знову і знову. Для нас це справді чарівне місце, адже тут мій майбутній чоловік зробив мені пропозицію) Передаємо щирі вітання Василині та Миколі від Інни та Жені з Хмельницького!

  • 17. Олена    22 июля 2016, 17:08

    Відпочивали сімейним кругом -двоє дорослих та двоє дітей з 17 по 20 липня . Згідна з попередніми відгуками - є все необхідне , а якщо чогось немає або душа бажає- власники організують )) Незважаючи , що погода трішки підводила - нудьгувати не довелось- пан Микола запропонував поїздку до Кам-Подільського . розказав де у Соколі чудові краєвиди і куди можна пройтись . Але це не головне . Головне - чудова атмосфера , тиша та спокій, увага власників. Спіймала себе на думці , що само це місце сповнене якоюсь чудовою енергетикою .Звідти взагалі не хочеться їхати. Василині і Миколі велика вдячність за можливість безтурботного відпочинку , за піклування . Привіт з Хмельницького від Олени, Сергія,Ірини та Любочки . Чекайте у гості !

  • 18. Коля, Люда    18 июля 2016, 15:23

    Відпочивали з 15 по 17 липня. Просто супер, враження залишилися прекрасні!!! Господарі приємні,добрі люди.Є холодильник, мікрохвильовка, електроплита. Кімнати чисті,затишні.Туалет,душ на поверсі ( постійно тепла вода).На подвірї теж є літній душ.Стоянка для машин загороженна. Дитячий майданчик взалі прекрасний ( пісочниця, гойдалки),діти можуть побігати, погратися. До Дністра на пісочний пляж 10 хв.Любителям порибалити 120-200м.Одним словом просто супер!!! Відпочинок вдався. Дякуємо Колі,Васелині за приемний відпочинок і незабутні враження!!! Обовязково приїдемо ще!!!!

  • 19. Оля та Сергій    7 июля 2016, 20:58

    Хотілось би написати пару слів про відпочинок в садибі "Чарівниця". Якщо хочете відчувати себе як вдома- то це саме те місце. Вас привітно зустрінуть власники, яким окрема вдячність за чистоту та порядність. Чудовий сімейний відпочинок, почався з того, що нас зустріли в Камянець-Подільському. В кімнаті дуже чисто та охайно, цілодобово є гаряча вода. На веранді присутнє все необхідне для приготування їжі: електрична плита, холодильник, мікрохвильова піч, посуд що надасть вам більше часу проводити на свіжому повітрі. Власники зробили класні качелі та пісочницю для дітей, встановили декілька мангалів, безкоштовно дозволяють користуватися дровами, є літній душ. До центрального пляжу- 8 хвилин. До магазину- до 20 хвилин пішки. Харчування- можна самостійно готувати, а можна замовляти. Що приємно здивувало, так це відношення власників. Згідно ваших потреб вам можуть запропонувати комплексне харчування або вибіркове. Чого тільки варті домашні вареники за 30-40 грн с/м але не за порцію а за кг!!! , який ви можете приготувати у зручний для вас час. Вся їжа що зомовляли- дійсно була смачна. Природа вражає. Це саме те місце, яке хочеться відвідати щоб відпочити з сім'єю та насолодитись природою. Дякуємо господарям і сподіваємось що в наступному році буде можливість відпочити в цьому чудовому місці. PS. Донька була у захваті від кошенят.

  • 20. Юрій    6 июля 2016, 20:30

    Я часто втомлююсь від шумних місцевостей,але садиба Чарівниця-це саме те місце,де можна насолодитися тишиною та з'єднатися з природою.Скажу коротко,що усе що потрібно-усе є!Хочете посмакувати їжу на мангалі,чи скупатися у Дністрі,або ж охолодитися в холодному душі...всього є вдосталь.Місце для паркування автівок присутнє.Господарі можуть дістати усе,навіть вино у глибоку ніч!Я справді задоволений відпочинком у цій садибі та шанобливим ставленням господарів до відпочиваючих!Рекомендую,як компанійському відпочинку,так і сімейному!!!

  • 21. Анюта    6 июля 2016, 20:22

    Натрапили компанією на цю садибу випадково.Отримали надзвичайний кайф від відпочинку.У садибі є все:просторі кімнати як 2-ох осіб,так і для 4-ьох,вільне користування кухнею,мангалами,літнім душом,вбиральня на поверсі,столики з лавочками на вулиці,чистенька територія.Господарі надзвичайно привітні.Мають усе для того,щоб відпочити.Пляж знаходиться за 10 хв.від садиби,є як безкоштовний,так і платний.Усім задоволена.Рекомендую відвідати цю місцевість!

  • 22. Ірина    6 июля 2016, 19:12

    Провела 5 днів у цьому затишному куточку. Надзвичайно сподобалися власники, умови хороші. Для користування надавалися холодильник, мікрохвильова піч, електрична плита, посуд, мангал. Кімнати просторі, чисті, доглянуті. Недалеко знаходиться річка. Усе забезпечувало хороший відпочинок. Рекомендую усім)

  • 23. Олег    6 июля 2016, 19:06

    Відпочивав у цьому гарному будиночку 5 днів . Враження лише позитивні: хороші умови , річка близько , господарі дуже-дуже привітні , затишні кімнати, є кондиціонер , холодильник , літній душ , мангали ... одним словом , все що потрібно для відпочинку .

  • 24. Наталія    1 июля 2016, 22:02

    Відпочивали на вихідних в садибі "Чарівниця", дуже сподобалось!!! Таке враження, що відпочивала в друзів на дачі)) ще й Дністер - красавчик, зовсім поруч. Класно те , що все є: посуд, мангал, дрова, постільне, рушники, душ, річка. Раджу всім!!!!!

  • 25. Оля і Саша    13 августа 2015, 12:51

    Нам пощастило провести незабутні вихідні у цьому мальовничому місці. Чудова альтернатива міській метушні. Природа надихає й вражає своєю величчю. Наша кімната на другому поверсі - невеличка, проте затишна. У номері чисто і є все необхідне. На поверсі - ванна кімната, холодильник, кондиціонер, диван. Особливо сподобалась веранда, де є все потрібне для приготування їжі: зручні столи, плита, холодильник, мікрохвильовка, електрочайник, посуд. У сусідів купували домашню картоплю, помідори, виноград. Сам дворик теж вражає. На території є літній душ, мангали, столики, гойдалки для дітей. Нудьгувати не доводилось)) До пляжу 10-15 хв. В цей час можна було насолодитись неймовірними краєвидами. Велика подяка пані Василині, без якої не обходились наші вечірні посиденьки)))) Вона - щира й товариська, людина своєї справи, стежить, щоб усім було зручно й комфортно. Дуже за вами сумуємо. Шкода, що не познайомилися з паном Миколою)) Але неодмінно приїдимо до вас іще. Передавайте привіт Прохору, Барсіку, Ваські та Елвісу) Не забувайте Олю і Сашу з Шепетівки. Рекомендуємо це чудове місце для усіх!)

  • 26. Сергій    26 июля 2015, 23:21

    Відпочивали тиждень з дитиною в середині липня. Враження тільки позитивні, клімат як на морі, погода випала спекотна (але це не та спека що у Львові, тут сухе повітря). Жили на першому поверсі, в кімнаті господарів, все гарно і чисто, є все необхідне, величезна веранда де можна відпочити і їсти приготувати, хоча можна замовити (як на нас ціна зависока). На пляжі на вихідних народу купа тому ми втекли на екскурсію в Хотин, Кам'янець-Подільський і Бакоту (відвідайте обов'язково), деколи за вхід на пляж платили по 7грн. з людини, деколи проходили так, водичка тепла, мала не хотіла виходити. Порівняно з Шацьком, однозначно Сокіл! Окрема подяка Василині за чистоту і порядок, за те що все продумано і робиться з душею, так і з'являються постійні клієнти. Рекомендуємо всім, не пошкодуєту!

  • 27. Тамара    22 июля 2015, 10:45

    Відпочивали у Чарівниці в середині липня 2015 р. Жили на першому поверсі. Кімната гарна, відчувається, що робили її зі смаком та любов'ю. Є телевізор, шафа для одягу, сітка від комах на вікні. Приємна чиста постільна білизна. Зручності та душ поруч, гаряча вода цілодобово. Обід замовляли Тані, 60 грн за обід+10грн за доставку. Все смачно. Але треба уточнювати меню і що з чого готується. Бо для мене вареники з сиром мають бути солодкими. А в Соколі їх готують з солоним сиром. Зате подають до них смачну свіженьку сеператорну сметану. На сніданок і вечерю ми їли сир домашній, яйця,молоко, які купували у селі. Помідори нам подарували :-). З дому взяли ковбасу, печене м'ясо, цукор, чай, каву, варення. Щоб там не шукати магазин. І правильно зробили. Бо до магазину далеченько. Все зберігалось в здоровому холодильнику. Десь у відгуках читала, що пляж у Соколі платний. Ми за тиждень відпочинку ні разу не платили. Дністер було видно з вікна нашої кімнати. Йти до нього 5 хв повільним кроком. Це до місця, яке ми облюбували собі. Чоловік ловив рибу, а я приймала сонячні ванни. Оскільки бували дощі, то стелила на березі спочатку каремати, а потім покривало. Бо земля волога. А гроші платили машини і ті, які ставили намети на березі. Там чимало люду відпочивало. І навіть з маленькими дітьми. Адже це на території заповідника Подільські Товтри. Садиба Чарівниця передостання перед воротами в заповідник. Чоловік їхав з великим бажанням наловити риби. Але в той період не клювало((.. Хоча деякі місцеві ловили. Ми гарно відпочили. Дуже приємно ранком і ввечері пити чай на свіжому повітрі. Хто живе в багатоповерхових квартирах мене зрозуміють. На здоровій терасі є електрочайник, потужна електроплитка, шафа з посудом. Хазяйка Василина добра та привітна. Здавалось, вгадувала наші побажання наперед. Ми з нею подружились. На подвір'ї садиби гарно та затишно. Багато квітів. Є гойдалки для дітей, мангал для любителів шашлика та гора безкоштовних дров ( десь у відгуках читала. що хазяї за дрова беруть окрему плату). Ми вдячні Василині за відпочинок і бажаємо щастя в житті і процвітання у всіх справах!

  • 28. Евгений и оксана    21 июля 2015, 20:12

    Отдыхали с семьей (3 человека) несколько дней в июле. Замечательный, спокойный, семейный отдых, позволяющий забыть бешеный ритм большого города. Очень красивая природа, хорошие условия для отдыха, радушная и доброжелательная хозяйка. Усадьба расположена около заповедника, река совсем рядом. В доме уютные, чистые номера, со второго этажа открывается вид на каньон и на Днестр. Очень понравился отдых в "Чаровнице", всем рекомендуем, не пожалеете.

  • 29. Роман та Ірина    7 сентября 2014, 16:32

    Відпочивали у пані Василини в кінці липня. Все дуже сподобалось. Жили втрьох з дитиною у люксі - 100 грн з людини. Поряд заповідник, де найкраще місце для купання - пісчаний пляжик. Тиша, спокій, гарна їжа на замовлення - самі визначали меню. Готує та привозить Таня - 40 грн з людини за обід. Замовляли борщ, деруни, голубці... Ввечері перед від'їздом замовили в дорогу кабачкові млинці, котлетки та варену кукурудзу. Таня привезла ще й дуже смачних смажених верховодок. Замовляли окремо домашній творог по 12 грн за кіло (!), вершкове масло - 80 грн за кіло (взяли 200 гр.) Пекли свіжих, куплених у сусіда лящів на мангалі. Охайна ванна кімната, приємна літня кухня - можливість готувати самостійно. Телевізор, на вікнах - сітка від комарів. Користування пральною машиною - 10 грн.Сусідів зверху нечутно. Загалом - найкраща пропозиція в Сокілі для любителів тихого сімейного відпочинку.

  • 30. Валерий и Вера Черновцы    3 августа 2014, 0:11

    Отдыхали с 4-х летним внуком с 14.07 по 20.07.2014.Остались довольны и рекомендуем всем.Замечательная природа,Днестровский каньон,до песчаного пляжа 10 минут ходьбы.Уютные номера,терраса,большой двор, где можно поставить бассейн для ребёнка.Вкусная и недорогая домашняя кухня.Отдохнули сами и оздоровили ребенка.Спасибо Василине за приём.

  • 31. Лариса    24 июля 2014, 13:42

    Мы, бабушка и Катя из Киева. Отдыхали в июле 9 дней. Природа этого края просто - восторг !!! Днестр рядом, пляж в 5-10 мин. ходьбы через заповедник. Условия проживания в усадьбе очень комфортные, виды с верхнего этажа - на каньон реки, на семью аистов (живущих рядом), на закат солнца, на радугу после дождя очень впечатляют и остались на фото. Большое спасибо Василине за теплый прием, гостеприимство, заботу, терпение. От Кати отдельный привет и наилучшие пожелания. Благодарим Татьяну за очень вкусную и разнообразную домашнюю кухню, парное молоко и творог.Еды очень много за совсем небольшие деньги. При возможности постараемся приехать еще раз. Желаем мира, спокойствия и никаких помех для процветания вашего бизнеса. Вы помогаете людям знакомиться с таким замечательным краем нашей Украины и хорошо отдохнуть. Ждем в Киеве.

  • 32. Евгения    10 июня 2014, 9:02

    Отдыхали семьёй - 2 взрослых, ребенок 2,5 года и собака той-терьер с 8 по 9 июня 2014 г. Отлично провели время! Замечательная природа: река в 3-х минутах ходьбы, пляж песчаный, природа отличная, заповедник "Подольские товтры" начинаеится в 50 м. от усадьбы. Радушие и предупредительность хозяев выше всяких похвал: все продукты, которые мы захотели приобрести (молоко коровье и козье, сметана, мёд) были доставлены прямо в усадьбу в течение дня за очень смешные деньги и очень высокого качества. Заказывали 2-х разовое питание - остались безумно довольны, т.к. порциии огромные и очень вкусно/разнообразно/сытно. Порциями на двоих накормили и себя, и ребенка, и собаку, и ещё соседям оставили, т.к. не смогли осилить, а выбрасывать такую вкуснотищу рука не поднялась :-) Питание стоит 40 грн на человека за один приём. Территория огроржена, есть место для стоянки во дворе, для детей абсолютно безопасно. Во дворе есть летний душ, умывальник, мангал с дровами, которые хозяева предоставляют бесплатно, а также черешня, которая ломится от ягод и её также можно обрывать, когда захочется. Есть микроволновка, 2 холодильника, кондиционер, горячая вода круглосуточно, место для приёма пищи под навесом и на улице. Впечатлений осталось много и все положительные, особенно поразила природа и гостеприимство хояев - все ваши пожелания будут учтены и выполнены. Николай и Василина, спасибо вам огромное! Хороших вам постояльцев и удачного сезона. Мы ваши навеки! Всем рекомендуем. Женя, Саша, Никитос и Коксик.

  • 33. Альона и Дима    26 августа 2013, 14:15

    Хотим поблагодарить за прекрасный отдых хозяев Николая и Василису. Отдыхали пару дней назад в этом месте,все очень круто,все на уровне,очень порадовали хозяева и их усадьба,спасибо за гостеприимность,вкусную кухню и прекрасные условия для отдыха!

  • 34. Олег і Тетяна    25 августа 2013, 21:51

    Якщо ви стомилися від шумного міста та напруженого темпу життя, то вам саме сюди! Прекрасний новий будинок, де ще все пахне деревиною. Тут є все для комфортного відпочинку. Кімнати мебльовані, затишні, всі зручності на поверсі. Для приготування їжі тут є все необхідне: плита, мангал, а також посуд. Двір - це окрема розмова..це надзвичайно затишне місце, прекрасна тераса, де можна вечорами насолоджуватися чистим повітрям і співом цикад. Прямо з двору відкривається чудовий вид на каньйон річки. Тут кожен знайде відпочинок для душі. Хтось може рибалити, інші засмагати та плавати. Від господарів залишилися найприємніші враження, дуже привітні та уважні люди. Дякуємо за чудовий відпочинок. Рекомендуємо усім!)

  • 35. лілія    24 августа 2013, 19:17

    Я разом з донькою та мамою вирішили провести разом віхідні. Так хотілося втікти від міської суєти та відпочити. Відвідавши цю господу та пробувши там ми набралися сил та позитивних емоцій. Я вдячна господарям за чудовий будинок, затишний двір та сердечність. Якщо ви бажаєте справжній відпочинок у колі родини чи друзів неодмінно завітайте до цієї "Чаровници". Ми навідаємося ще. Процвітання вам!

  • 36. Дима и Таня    6 августа 2013, 15:26

    Отдых с 01,08,2013 по 04,08,2013. Прекрасный дворик, стоянка на 2 машины во дворе, холодное пиво, квас. В номерах аккуратно, уютно. В номерах приятный, прохладный воздух. Есть кондиционер, 2 холодильника, душевая кабинка, умывальник, санузел. С окна нашего номера прекрасный вид на каньон Днестра. Во дворе мангал, груша, летний душ, столик под открытым небом и большая терраса с двумя столами, диваном. Самое интересное - это месторасположение. Усадьба расположена возле заповедника. До воды метров 100 (для рыбалки есть 3 места классные с форватором.) До пляжа с песочным дном - метров 300 через заповедник. Территория пляжа просто обалденная. Чистенько комфортно. Мусорники убирают каждый день (не то что в других местах). Мы отдыхали с 3-х летним ребенком, впечатления супер. Планируем еще съездить до конца лета. Спасибо Коле и Василине за приятный отдых. Рекомендую!

  • 37. Марина и Алексей    19 июля 2013, 10:39

    Нам довелось отдыхать в этом чудесном месте, прекрасная природа,замечательная усадьба,радушные хозяева. Два дня нашего отдыха пролетели незаметно. Хозяева были готовы исполнить любое наше желание).Очень понравилась терраса , на которой проходили приятные вечера. Особая благодарность хозяйке Василине, которая радовала нас вкусной домашней едой. Здесь была забыта вся городская суета и хлопоты. Обязательно приедем еще, надеемся, что на более длительный срок!

Add comment / ask a question

Name*
Email *


Enter the picture text: