Сільський дім "У Миши и Ярославы"


 

Закарпатська область, Пилипець, Садиба 844    

X

"У Миши и Ярославы"


Проглянути фотогалерею садиби
Контакти

Михайло, Ярослава
Телефон: (096) 661-22-29
Мобiльный: (095) 891-52-22

Спеціалізація садиби:

Кількість місць:
Кількість місць: 6 Кількість кімнат: 3 Кількість будинків: 1
6 3 1

Замовити цю садибу »
Подивитись наявність місць в садибі

Послуги
Господарі розмовл. на рос. мовіВ кімнаті є телевізорПрогулянки на лижах

 


Ціни, грн.
За одну особу250
Дворазове харчування100

Календар роботи садиби
I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII

- Садиба відкрита - Садиба закрита

Про садибу

Котедж «У Міши та Ярослави» знаходиться на початку села Пилипець біля лісу, де можна збирати гриби та ягоди. У зимовий період можна кататися на лижах, надається безкоштовний трансфер до підйомника.
Котедж має два поверхи.
На першому поверсі - велика вітальня з каміном, кухнею, ванною.
На другому поверсі - хол, санвузол, міні-кухня, 3 кімнати.
У всіх кімнатах - 2-спальні ліжка, меблі, TV.
Постійно є холодна і гаряча вода.
До будинку веде зручний асфальтований під'їзд.
Є місце для авто.
Харчування - за домовленістю.
Як доїхати
Їхати до Воловця, далі їхати в напрямку на Міжгір'я, в Пилипці біля готелю «Аратта» перед мостом повернути ліворуч і проїхати далі вздовж річки 100 м. по дорозі.



Отзывы

  • 1. Ірина    21 января 2022, 17:35

    Відпочивали з великою кількістю друзів понад 14 людей.Враження неймовірні.Повсюди краса.Ярослава і Міша дуже приємні люди, зустріли нас як рідних.Атмосфера прекрасна, чудові умови, пригощали нас дуже смачними гуцульськими стравами і смачним трав'яним карпатським чаєм.Величезне дякуємо ???????? Міші і Ярославі.Рекомендуємо всім садибу "У Міши і Ярослави".

  • 2. Алёна    30 августа 2021, 12:19

    Отдыхали у Миши и Ярославы с 16 по 21 августа 2021 Отличные условия , чистота и порядок в доме ! Уютно и по семейному ! Ярослава , прекрасная хозяйка! Готовила разнообразные , сытные, а главное - очень вкусные блюда ! Порции - Мега большие )!!! Если в Закарпатье , то только к Мише и Ярославе !! Спасибо большое за гостеприимство!

  • 3. Світлана    20 июля 2021, 19:20

    Відпочиваємо в Пилипці вже не вперше,а саме у садибі,Міші та Ярослави.Дім чистий,охайний,затишний,знаходиться під лісом,біля річки.Ярослава балувала нас своїми смачнющими стравами,Міша-прекрасний господар,організував нам екскурсію по горах.Нам не хотілося відїжджати від цих хороших людей.Рекомендуємо всім садибу-"У Міші та Ярослави".

  • 4. Ольга    15 июля 2021, 19:01

    Відпочивали у Ярослава з Мішею в липні. Надзвичайно гарні спогади: близько озеро Синевір, підйомники на гору Гемба, водоспад Шипіт. Природа неймовірна. Але хочеться сказати про те, як нас приймали. Все на вищому рівні( таке враження, що ми найближчі родичі. Будинок сучасний, всі умови для проживання. У нас двоє дітей, і це дуже важливо, щоб відпочивати з комфортом. Саме тут це і було: душ, гаряча та холодна вода. Сучасний інтер' єр. Але найголовніше- це доброзичливі господарі, які розуміють, що відпочинок з дітьми- це не завжди спокій. Дякую за такий прийом. Раджу всім, хто бажає дійсно відпочити

  • 5. Ольга    15 июля 2021, 7:03

    Відпочивали з родиною з 6 по 11 липня. Враження неймовірні. Краса навколишніх міст надовго залишиться в пам'яті. Але найголовніше, що господарі ( Міша та Ярослава) зустріли нас як рідних. Годували нас дуже смачнр. Атмосфера чудова. Всім рекомендую

  • 6. Юлія    27 июня 2021, 20:45

    Відпочивали сім'єю влітку. Гостинні господарі, неймовірні пейзажі, зручне розташування, смачна кухня... Якщо хочете сімейного затишку, вам потрібно сюди. Привітніших людей, ніж Ярослава і Міша наврядчи зможете знайти.

  • 7. Богдан і Світлана    23 августа 2019, 23:05

    Відвідували Пилипець в серпні на автомобілі. Дорога від Києва до Пилипця в доброму стані. По дорозі відвідували багато цікавих місць: замок в Дубно, Тараканівський форт, Олеський та Підгородецький замки, Львів. У Пилипці та навколишніх населених пунктах також є що подивитись: гори, водоспад та гірські струмки та інші цікаві місця, по які нам розповіла Ярослава. Будинок господарів знаходиться в мальовничому місці, на тихій вуличці. Поряд протікає річка-струмок,з іншого боку будинку схил гори, від якого прокладено до будинку водогін від джерела. Ярослава та Михайло світлі та щирі люди, працьовиті, охайні та дбайливі господарі. В будинку всі необхідні умови для відпочинку. Ярослава готує смачні страви національної кухні. Якщо буде нагода ще раз вирватись в ці місця - обов'язково зупинимось у Міші та Ярослави.

  • 8. Андрій    14 января 2019, 22:29

    Відпочивали родиною взимку 09/01/2019-12/01/2019. Господарі молоді, ДУЖЕ привітні та радушні. Зручне розташування оселі, навкруги чудові гірські пейзажі, дім побудованих з дерева. Ярослава справжня майстриня різноманітних гуцульських смаколиків, а господар кожного дня особисто возив нас на гірсько-лижні підйомники, місцевий водопад тощо. Наш син зразу знайшов собі справжню компанію в колі їх діточок. Нам ДУЖЕ сподобалось. Відїзджати дійсно не хотілося. Щиро дякуємо Міші та Ярославі за гостинність!

  • 9. Ірина    13 ноября 2017, 8:07

    Ірина Саша Макс Відпочивали у Ярослави і Михайла з 9.08 по 20.08.2017. Дуже сподобалося. Люди зустріли нас як рідних. Дуже охайна оселя. Смачне харчування і його забагато. Особливо сподобалися блинці з бруснікою. Ми навіть додому привезли трохи брусніки. Господарі дуже гостинні.У Карпатах дуже сподобалося. Чим більше проходить часу, тим більше згадаємо Мішу і Ярославу.

  • 10. Катя    29 августа 2017, 8:18

    Тільки вчора повернулися,а вже хочеться назад. Назад в атмосферу добра, затишку і привітності . Все надзвичайно - гостиприємність на всі 200% , смачно годують , кругом чисто та охайно ! Відразу ж хочеться подякувати Ярославі за посмішку з якою вона нас зустрічала , за суцільний позитив і відчуття , що я не турист, а гість , якого люблять і поважають. Величезне спасибі за щасливі дні проведені в Карпатах !!!!!

  • 11. Сергій і Катя    28 августа 2017, 22:32

    Відпочивали у Ярослави і Міши 24-26 серпня 2017 року. Враження тільки позитивні. Тепло зустріли, розмістили, нагодували дуже смачно, люди деже позитивні і добродушні. Ярославі дякуєм за смачні і кожний раз інші страви, за домашню випічку і запашні трав'яні чаї. Сергій і Катя, Ямпіль, Хмельницька область.

  • 12. Юлия    6 июня 2017, 10:11

    Отдыхали у Миши и Ярославы с 24 по 31 мая 2017 года. Впечатления только положительные. Очень гостеприимные хозяева, встретили как родственников. В доме очень чисто и уютно. Питание вкусное и разнообразное, и оооочень много. Дамой увезли много приятных впечатлений, гостинцы и рецепты от Ярославы. Большое спасибо Мише и Ярославе за комфортный и приятный отдых. Если еще соберемся ехать на Закарпатье, только к ним. Вадим, Юля, Влад и Кирилл из Запорожья.

  • 13. Людмила    17 октября 2016, 21:15

    Були у Ярослави вже другий раз.Приїхали мов до родичів)Привітно зустрічають і сердечно проводжають.та ще в дорогу гостинці дають-запашні карпатські трави-з яких готують смачний чай-та домашній ще гарячий хліб.Компанія з 8 чоловік комфортно розміщаеться.годують дуже смачно і багато.поруч природа неймовірна-зразу за будинком тече річка е гора на яку можна піднятись.Звідти відкриваеться неймовірний вид на гірський хребет та гору Гимба.Дуже рекомендуем)))

  • 14. Оксана и Т    1 сентября 2016, 20:59

    Посетили Пилипец в конце июля. Спасибо Ярославе и Михаилу за гостеприимство! Очень приветливые и отзывчивые люди. Отдохнули просто отлично! Из-за стола еле вставали, муж поправился на несколько килограмм ))) А колдуны, "гомбовці" и блинчики с брусникой вообще пальчики оближешь!!! Отдельное спасибо Ярославе за рецепты всяких вкусностей. Поили нас ароматнейшим домашним карпатским чаем, даже домой увезли мешочек в качестве сувенира от хозяев. Природа рядышком замечательная! Недалеко находится водопад Шипот, гора Гимба, на которую ведет кресельный подъемник. Собирали малину, чернику, летали на параплане, катались верхом. В общем, впечатлений море. Домой увезли хорошие воспоминания и желание вернуться еще!

  • 15. ЮлияАнатолий    12 августа 2016, 9:57

    Прекрасные условия! Встретили тепло и приветливо. Замечательная пара-Миша и Ярослава. ОТличная-вкусная, сытная и много))) - кухня, поход за грибами, экскурсия в горы! Набрались столько тепла и позитива, что на весь год хватит! спасибо Вам!

Додати відгук / написати Адмінистрації

Ім'я*
Email *


Уведiть текст, який ви бачите на картинцi: