Всеукраїнський фестиваль молодого аматорського кіно «DVERY»


16 Nov 2010

15 листопада у Рівному презентують Всеукраїнський фестиваль молодого аматорського кіно «DVERY». Партнером дійства, стане відомий український продюсер Володимир Оселедчик, а обличчям фесту – Остап Ступка. Дійство відбуватиметься в кіноцентрі «ЄРА», який в подальшому стане майданчиком для проведення фестивалю. На гостей заходу чекають: конференція, показ фільмів, презентація сайту фесту. Решту цікавинок організатори тримають у таємниці. Втім запевняють, несподіванки будуть.

Фестиваль складатиметься з двох частин: конкурс сценаріїв та відеоробіт. Першим етапом фестивалю стане конкурс сценаріїв, за підсумками якого кращі роботи буде екранізовано. Для цього організатори залучатимуть представників гуртків, кіношкіл та інших професійних кінооб'єднань.

За словами організаторів учасником фестивалю може стати будь-хто, незалежно від віку. Головне бажання та нові креативні ідеї. У планах фесту, залучити до участі якнайбільше сільської молоді. Протягом фестивалю відбуватимуться майстер-класи із метрами української кіноіндустрії. Найкращі сценарії відберуть і зніматимуть за ними короткометражні фільми. Реєстрація учасників відбуватиметься на сайті проекту dveri.rv.ua (старт проекту з 15 листопада).

Джерело: thisisukraine.org