Гостьовий дім "Катерина"


 

Хмельницька область, Цвіклівці, Садиба 303    
Заснована 2007 г.

X

"Катерина"


Проглянути фотогалерею садиби
Контакти

Співак Ліна
Телефон: 0 3849 78208
Мобiльный: +38(096) 457 92 02

Спеціалізація садиби:
Спеціалізація - риболовляСпеціалізація - вечірки та святаСпеціалізація - прогулянки на коняхСпеціалізація - краса та здоровСпеціалізація - для дітей
Кількість місць:
Кількість місць: 20 Кількість кімнат: 7 Кількість будинків: 5
20 7 5

Замовити цю садибу »
Подивитись наявність місць в садибі

Послуги
Господарі розмовл. на рос. мовіГосподарі розмовл. англійськоюВ кімнаті є телевізорВ будинку є телевізорВ будинку є компБасейнПаркування автоМисливствоРиболовляПрогулянки на коняхПрогулянки на човніКупання

 

Відстань до, км
ж/д вокзалу25
пошти5
райцентру23
столиці500

Ціни, грн.
За одну особу120
Дворазове харчування120

Календар роботи садиби
I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII

- Садиба відкрита - Садиба закрита

Про садибу

Садиба розташована у мальовничому куточку Поділля, національному природоохоронному парку "Подільські Товтри".
Завітавши до нас, ви відчуєте атмосферу комфорту, затишку і тепла, зможете оздоровитись і чудово відпочити, порибалити, покататися на конях, поплавати у басейні. Також організовуємо катання на катері, водному мотоциклі, катамарані.
Пропонуємо Вам чудові смачні страви традиційної української кухні, а якщо бажаєте, то, безперечно, можете самі приготувати страви на власний смак зі своїх продуктів.
Ми гостинно запрошуємо Вас на відпочинок до нашої садиби, де гарно проведений час допоможе Вам забути щоденні турботи та проблеми.
Запрошуємо на Новий рік!



Отзывы

  • 1. Юлія    18 июля 2022, 18:20

    Відпочивали з сім'єю все дуже сподобалося. Великий плюс басейну,дітям було де купатись і круто провести час.Господарям велике дякую за таку красу і гостинність. Були раді провести вихідні в вашій Садибі))

  • 2. Лариса    24 августа 2020, 11:12

    Відпочивали з Випускним класом два дні у садибі з басейном , комфортними номерами та другий день доповнили катанням на КАТЕРІ . Дуже приємні та щирі господарі садиби. Кухня та колорит страв прийшлася усім до смаку - все свіженьке та смачнюще! Обслуговування на НАЙВИЩОМУ РІВНІ! Однозначно рекомендую УСІМ ЗАВІТАТИ СЮДИ!!!❤️

  • 3. Ольга    21 июля 2020, 14:52

    Вже 5 років відпочиваємо у Ліни.Чудові краєвиди,тиша, привітні господарі.Чисті номери, альтанки і басейн все що потрібно для відпочинку від міської метушні.Дякуємо господарям за гостину.Ми скоро повернемося.

  • 4. Анатолій    21 июля 2020, 14:38

    Відпочивали на так званій база "катерина" може за такі гроші це вважається хорошим відпочинком але мені і моїй компанії не сподобалось ,по перше будиночок при вході з права живуть миші наступний за ним на другому поверсі над столовою смрдить каналізація ,розпитали в тих хто вже відпочивав то смирдить не перший день і місяць .Якщо займуть усі будиночки і кімнати то бісеток для всіх не вистачить, доведеться сидіти у столові там де смердить каналізація .Перед тим як їхати туди п о телефону запитали чи далеко до води сказали три хвилини це правда три але не сказали шо купатися там немає де ,то рибацке місце немає сонця ,мусору валом ,якщо там вже відпочивальники з палатками то тіки в них на головах купатись.Далі про відношеня до клієнтів ніби привітні все ок ,але коли захотіли зайняти бисетку на другому поверсі над кухнею то ні бо там мають прийти гості бо в хозяйки бази імініни тай таке .І ще скажу за катер ,за катер домовляється хозяйка бази ціна 1200 гр.але якшо мати номер капітана катера то буде дешевше бо капітан мусить дати "откат "за клінта,вроді все .

  • 5. Оксана    26 августа 2019, 10:30

    Дуже гарне місце і гостинні господарі! Гарна затишна територія, номери, басейн, поруч річка, дуже гарні краєвиди! Дякуємо пані Ліні за гарний прийом і гостинність!

  • 6. Наталия    15 августа 2019, 22:31

    Чудесное место для неспешного отдыха. Гостевой дом находится в небольшом селе в непосредственной близости от очень живописной реки Смотрич с обрывистыми каменными берегами и изгибами русла. Удачное расположение позволяет за 15-20 минут добраться на машине до величественных крепостей в Хотине и Каменце-Подольском. Территория усадьбы ухоженная со множеством уютных уголков и беседочек. Из некоторых домов и беседок открывается вид на реку. Хозяева очень дружелюбные и внимательные люди. В номерах чисто и все продумано до мелочей. Кухня общая, поэтому удобно брать с собой в дорогу электрочайник. До пляжа идти по склону вниз ровно 15 минут. Вода в реке чистая и тихая. На территории усадьбы есть бассейн, который в жаркий день становится палочкой-выручалочкой. Место настолько располагает к отдыху, что уезжать не хочется)

  • 7. Игорь Света Алена    15 июля 2019, 20:23

    Вчера вернулись из отпуска, отдыхали в сказочно красивом месте у Лины и Руслана. Чувства переполняют. С первой минуты пребывания понимаешь, здесь все для людей. Хозяева и весь персонал создают уют , чистоту, всегда хорошее настроение. Лина-молодая хозяюшка, сама доброта-ангел. Ее вкуснейшие домашние блюда напомнили детство. Наелись вкуснейших дерунов с домашней сметаной, разной другой вкуснятины. Еда-супер!!! О природе и видах хмельнитчены могу сказать: Украина и люди ВРАЖАЮТЬ. Ездили на экскурсии в Хотин, Каменец, Бакоту. Сестра говорит , что Бакота-это Норвегия, Хотин- Крым, Каменец- Люксембург.Только еще красивей.Много прошли и пешком. У Лины и Руслана сказочные места, горы со всех сторон, а внизу сказочные реки Днестр и Смотрич. Вода в речке чистая, теплая, много плавали.Мы с мужем в Катерине второй раз, первый отдыхали в 2014 году, моя сестра впервые. Говорит что это место в которое хочется возвращаться. Огромное спасибо Лине и Руслану,хозяевам с большой буквы, украинским европейцам, их помощьникам , красивой девушке Юле и другим, водителю Сереже-нашему гиду. Всем добрым , трудолюбивым красивым людям этого края за наш необыкновенный отпуск. Низкий Вам поклон!!! Света Игорь Алена г Киев отдыхали с 2 по 12.07.2019 г

  • 8. Марічка    30 июня 2019, 20:28

    Щойно повернулись з відпочинку і одразу вирішила написати .Відпочивали в цій гостинній садибі групою 30 чоловік. Надзвичайно приємні і уважні господарі, гарно облаштована територія, чисті номери, всі зручності. Великий басейн,мангал і все що потрібно для активного дозвілля. Індивідуальний підхід до кожного клієнта. Смачна і різноманітна їжа. А ще, при бажанні, можна замовити живу музику, що ми і зробили. Нам була організована прогулянка на кораблику надзвичайними краєвидами по Дністровському каньйону. Пані Ліно, величезне і щире спасибі за хороший відпочинок і атмосферу, яку ви створили! Всім рекомендуємо!

  • 9. Люда, Саша та Поліна    8 августа 2018, 12:01

    Всім привіт! Привіт всім хто цікавиться цим чудовим та прекрасним мальовничим місцем!!!По перше: хочемо дуже подякувати господарям цього відпочинку подякувати за їхню відповідальність та відношення до відпочиваючих! По друге: шановні, якщо ви хочете приїхати відпочити на всі сто % забудьте про все,обслуговування на вищьому рівні, хатинки дуже гарні, чисті, сан вузли є в кожній хатині.Ціни доступні для кожного та кожної сім'ї. Харчування: якщо Ви хочите відпочити від кухні замовляйте сніданок, обід та вечерю Ви не пожалкуєте, все дуже смачне, повірте хотя я сам і повар їдло на вищому рівні, є окремо кухня хто зоче сам готувати, також посуд. Також для гурманів кави є заварна кава та напої з холодильника, для дітей та дорослих морозиво. Фішка відпочинку це басейн, для дітей та дорослих радість та задоволення, вола завжди чиста та фільтрується. Хто приїде в Катерину то вернеться знов і знов!!! Всім гарного відпочинку та гарного вибору! ГОСАОДВРЯМ ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ!!!

  • 10. Віра    26 июля 2018, 23:17

    Відпочивали сім'єю у липні, дуже сподобалось!!! Все чисто, комфортно, зручно. У домику є санвузол, тихо, окремі альтанки. Є чим зайнятись дитині, особливо порадував великий басейн! Дуже привітні хазяї, рекомендуємо!!! І обов'язково повернемося щє

  • 11. Олена    22 июля 2018, 20:08

    Відпочивали у липні цього року. Не дуже сподобалось. Річка грязна, пляжу не має, катамаран поламаний, водного мотоцикла не має,катання на катері тоді коли назбирається група людей(їх не назбирається бо їх не має). Харчування не має(самі готували).Одним словом СКУЧНОВАТО, особливо для дитини.

  • 12. Катерина    8 июля 2018, 19:23

    Відпочивали з чоловіком та річною донькою у Ліни в садибі 4 дні. Атмосфера дуже сімейна, домашня. Орендували будиночок, у ньому все є необхідне, санвузол в тому числі. Харчування суперове: щодня свіже, смачне і меню різноманітне за приємними цінами! На території великий басейн для тих, хто не хоче йти на річку. Словом, сподобалось. Плануємо повернутись і не раз!

  • 13. Людмила    6 июля 2018, 14:17

    Тільки приїхали з відпочинку у цьому чудовому місці. Все дуже сподобалось, хороші умрви проживання, гарна природа, господиня Ліна чудова людина і дуже смачно готує! Будемо приїжджати ще....

  • 14. Тетяна    10 сентября 2016, 12:04

    Відвідували садибу у серпні, були більше тижня з чотирма дітьми. Ця садиба - для затишного і спокійного відпочинку. Дітям на території безпечно, басейн рятує у спеку - навіть на річку не ходили. Пані Ліна прекрасна господиня, але готує занадто самчно, і порції величезні. До річки спускатись недовго, дикий берег у дрібних камінчиках. Бажано мати взуття для води і берега, аби не наступити на бджолу. Бачили лелек, чапель, чайок, ловили жаб. Природа навколо - неймовірна, велична. Комар був лише один))))) Якщо відпочивати без автомобіля - треба бути морально дуж-дуже готовим до наших автобусів. Безумовно раджу цю садибу - але якщо з дітьми, то бажано дз автом. Дякую господарям за прийом і піклування!

  • 15. Оксана    3 августа 2016, 11:24

    Відпочивали групою з 30 чоловік 30-31 липня. Усі були задоволені відпочинком. Гостинні господарі, чиста та гарно облаштована територія, комфортні номери, чудові краєвиди. Замовляли сніданки, обіди- дуже все було смачно, досить великі порції. Дуже приємно провели час, басейн на території великий та чистий, враховуючи жарку погоду, усі не відходили від нього :). Ліна, дякуємо вам за все, а особливо за смачні страви, яким ви нас частували! Сподіваємось, що ще обов'язково зустрінемось :)!!!!

  • 16. ВАСИЛЬ - ІВАНО - ФРАНКІВС    14 июля 2016, 22:03

    ВЛАСНИКИ ЧУДОВІ ЛЮДИ - ПРЕКРАСНА САДИБА! https://youtu.be/W8KrcVJgMpA

  • 17. Ольга Кирилівна    30 июня 2016, 14:34

    Щиро вдячні Ліні, Руслану, Катрусі, Едіку за сердечний радушний прийом- відпочинок. Ліночці дякуємо за смачні страви.Всім рекомендуємо насолодитися відпочинком в " Катерині".

  • 18. римма    11 июня 2016, 17:53

    Довелося побувати в садибі "Катерина". Сподобалось все:гарна місцевість,гостинні господарі,чудова кухня,дуже доступні ціни. Дякуємо!

  • 19. Елена    5 января 2016, 19:22

    Отдыхала у Лины и Руслана на новогодние праздники. Все условия для проживания отличные, в комнатах тепло и уютно. Хозяева гостеприимные и радушные. Так как поблизости находится остановка автобуса, то легко можно поехать на экскурсию в Каменец-Подольский. Хозяйка готовит очень вкусно и сытно. Замечательная природа, что заметно даже зимой.)) было очень приятно отдыхать у таких замечательных хозяев)) Спасибо огромное))))

  • 20. Игорь, Света , Никита    16 июля 2015, 19:34

    Отдыхали у Лины и Руслана 9 дней. Все было замечательно, радушные хозяева, вкуснейшая еда ( Лина прекрасный повар) прекрасная природа, река, скалы, все чудено. Было очень жарко и внук не вылазил из бассейна, он был в восторге. Огромное спасибо хозяевам за заботу, тепло ипрекрасно проведенный отдых. Всего вам самого наилучшего!

  • 21. Інеса    3 мая 2015, 9:49

    Багато років підряд ми їздили в Крим у квітні. Після окупації Криму у нас з'явилася нова традиція - їздити до Ліни "на втикоз". Два роки підряд відпочивали у Ліни та Руслана. Щойно повернулися, цілих 8 днів повного кайфу і трансу! Єдиний мінус - плюс 3 кг на талії. Ну дуже смачно Ліна готує, порції великі, а не їсти таку смакоту неможливо. Краєвиди навколо такі, що хочеться постійно "втикати". Для цього навіть не треба від садиби відходити. Хоча подивитися там є що і походити у своє задоволення також є де. І ліс, і "острів", і "водоспад", і мальовниче село, і устя Смотрича, і кручі Дністра. Всім раджу, і сама ще приїду (знову у квітні).

  • 22. Ирина    21 сентября 2014, 18:49

    Отдыхали с сыном у Лины с Русланом целых 10 дней (с 16 по 25 августа 2014 года). Все понравилось! Очень радушные и гостеприимные хозяева, внимательные и отзывчивые! Что может быть лучше пеших прогулок на свежем воздухе! Красивая природа, добрые люди в селе, чистая вода реки Смотрич, наполненный разнотравьем воздух, удивительные закаты, положительная енергетика национального парка "Подольские Товтры". Кому необходимо отдохнуть от городской суеты и восстановить силы, мы рекомендуем приезжать в "Катерину". Ездили на экскурсии в Хотынскую и Каменец-Подольскую крепости - удивительные места и настоящее национальное богатство Украины! Питание очень хорошее. Лина умничка, готовит вкусно. Лина, особенно вспоминаем Ваш борщ! В "Катерине" познакомились с замечательными людьми из Львова и Киева. Руслан и Лина, желаем вам здоровья, удачи и дальнейшего процветания. ОГРОМНОЕ ВАМ СПАСИБО ЗА ВСЕ! РЕКОМЕНДУЕМ ВСЕМ ОТДЫХ В "КАТЕРИНЕ"!

  • 23. Надя і Віталій    23 августа 2014, 10:37

    Вчора приїхали - враження супер. Все набагато краще, ніж на фото. Ліна і Руслан - прекрасні господарі. Кухня - наповал. Ви найкращі!!!!!!!

  • 24. корпорация Автотранспортн    1 июля 2014, 14:26

    Отдыхали колективом с 17 человек в 2014 году 3 дня на День Конституции. Все было супер: обслуживание, номера, отличная кухня, но очень большие порции. Двор большой и сделаный со вкусом есь, где отдохнуть. Усадьба росположена на круче возле реке Смотрич, котороя впадает в Днестр. Хороший вид с горы, очень красивая природа, можно прогулятся на косу, где неподалеку расположен заповедник Подольские Товтры. Можно позагорять, скупаться, ловить рыбу на пляже, усыпаным галькой. Можно также сделать прогулку через поле к штучному водопаду в горах, но надо где-то идти около часа,но это стоит того. Вид просто супер для тех, кто любит природу. Можно на машине. Очень рекомендуем и надеемся приехать на следующий год.

  • 25. Алексей + Елена    5 января 2014, 18:33

    Решили встретить с женой Новый год вдали от городской суеты и шума. И не пожалели! Лина, спасибо Вам огромное! Было очень уютно, приятный и ненавязчивый сервис, радушное гостеприимство! А как тепло было нашим душам! Хозяйка очень вкусно готовит, с душой! Обязательно планируем погостить весной - летом, когда вместе с теплом и радушием хозяев, можно будет наслаждаться красотами природы. Там очень красивые места! Для отдыха лучшего места и не пожелаешь!

  • 26. Наталия    14 августа 2013, 16:30

    Лина, огромное спасибо Вам и вашей семье за отличный отдых. Мы были с 19.07.2013г. по 28.07.2013г. Изумительно красивая природа,чистый воздух, вкусные обеды, душевное гостеприимство....действительно, словами не передать... просто влюбляешься в это место. И еще раз,ОГРОМНОЕ СПАСИБО Вам! УДАЧИ!

  • 27. Людмила    24 июля 2013, 20:47

    Приехали семьёй мы с Киева, отдыхать в усадьбе "Екатерина" с 30.06-12.07 очень всё понравилось. Проживали в деревянном домике со всеми удобствами (душ, туалет, спутниковое тв..). Территория уютная и ухоженная, с большим новым бассейном (на 32куба). Хозяева Лина и Руслан очень приветливые и гостеприимные. В любом вопросе или просьбе, тут же откликнутся и помогут. Национальная Украинская кухня, которую готовит сама хозяйка Лина, просто превосходная и вкуснейшая (порции-большие). Любителям рыболовли (а рыба-то есть) и просто любителям позагорать на пляже,тоже очень понравится, так как до речки идти 7 минут (медленным шагом). Места возле реки "Смотрич", которая впадает в речку "Днестр" очень живописные, можно сравнить с Карпатами: скалистые горы и чистый пахнущий от луговых трав воздух. А сам климат, как в Крыму-даже лучше: плохой погоды не было, а было тепло и дул свежий прохлаждающий ветерок. Для детей тоже есть много развлечений: на территории деревянная самодельная большая качель,бассейн и для самых маленьких деток искусственное озерцо с мостиком, также в округе с. Цвиклевцы множество домашних животных (куры, петухи, козы, коровы и т.д. )которых не встретишь в городе. Проще говоря здесь отдыхаешь от городской суеты на все 100%. Спасибо огромное хозяевам Руслану, Лине их дочери Катюшке и Эдику! Всем рекомендую здесь отдохнуть :)!!!!!!!

  • 28. Алла та Віктор    7 июля 2013, 22:41

    Ось щойно повернулись з чудового відпочинку в гостьовому домі "Катерина".Відпочивали сім"єю з дитиною(1 рік) і батьками. Мешкали в двокімнатному будинку зі зрустями. Подвір"я чисте, прибране, всюди травичка, гойдалки, є басейн, літня кухня. Хазяї Ліна та Руслан - привітні, люб"язні та зирі. До місця купання пішки хвилин 5-10, тихий беріг, чистий. Враження від відпочинку найкращі. Компанія відпочиваючих - сімейні люди з дітьми, тому малюкам там весело та цікаво. Для тихого та спокійного відпочинку - найкраще місце. Жалкуємо що відпочили лише 3 дні, знали б - на тиждень мінімум обирали б цю чудову садибу для себе. Маленька доця наша весь день бігала по подвір"ю босими ніжками, купалась в басейні -почувалась, як вдома. Ввечері були живі концерти, співав власник гостьового дому Руслан. Час пролетів швидко та весело. Словом, рекомендуємо для відпочинку тим, хто бажає відпочити від шуму міста, подихати свіжим повітрям, набратись сил та енергії!В це місце хочеться повертатись знову і знову.Вдячні за гостинність!Алла, Карінка та Віктор Вербові

  • 29. Витя и Катя    20 августа 2012, 20:04

    Отдыхали в Июне 2012 года. Впечатления -самые лучшие!!! Огромное спасибо хозяйке Лине за гостеприимство, вкуснючие блюда и теплое отношение)))Насладились прекрасной природой, накупались в Смотриче и очень жалели, что получилось выбраться всего на недельку, поэтому в следующем году ждите в гости :)

  • 30. ПАВЕЛ    10 августа 2012, 0:12

    Ми,Павло та Олена з Запоріжжя з малим сином(3 роки) відпочівали з 18 по 30 липня 2012 року у Ліни.Прекрасна природа,мальовничі краєвиди,екологічно чісто річка Смотрич(без комарів,комишу та гадючок),гостинна хазяйка,смачні обіди та сніданки.Ліна та Руслан завжди враховують побажання гостей.Дуже приємно оформлена садиба садиба,ми відпочівали в хаті,виконаній в старому українському стилі ,але з усіма зручностями.Клімат-дійсно як в Криму.Все що заявлено на сайті-правда,на відміну від кримчан,які часто дурять.Рекомендуємо садибу!

  • 31. Сергей , Оля    2 августа 2012, 12:21

    Спасибо хозяевам за чудесный отдых!Отдыхали с женой с 22.07.2012-28.07.2012.Всё было прсто замечательно!Природа,река,погода-5 баллов.Отдельное спасибо хозяйке Лине! Нам всё очень понравилось.Планируем в следующем году приехать снова.Желаем удачи и до встречи!

  • 32. Ирина и Андрей    16 июля 2012, 14:08

    Огромное спасибо гостеприимным хозяевам! Кулинарные способности хозяйки просто СУПЕР, кормила как на убой, было очень вкусно. Красота неймоверная, отдыхали с 12.07.12 по 15.07.12, уезжать не хотели, надеемся, что в этом году еще раз удастся посетить. Хотим пожелать всем отдыхающим - ХОРОШЕГО ОТДЫХА, а хозяевам - ТАК ДЕРЖАТЬ!!!

  • 33. Светлана и Олег    1 июля 2012, 13:11

    Уже третий раз отдыхаем у Лины. Гостеприимство хозяев очень радует-индивидуальный подход,всегда учитываются желания отдыхающих.Кулинарные способности Лины-это ням-ням!!!Чистота и красота,ничего лишнего.Дети ляпались в бассейне безвылазно,как лягушата.Природа впечатляет и всегда хочется приехать ещё раз!!! На мой взгляд, всякая женщина должна быть Евой,умеющей создать рай вокруг себя.И Лина с Русланом этот рай создали.В этом доме царит атмосфера любви, дружбы и веселья. Пусть этот дом всегда радует наши сердца!

  • 34. Тернополяни    26 июня 2012, 20:39

    Відпочивали всадибі "Катерина" 6 днів в червні 2012р.Нам дуже сподобалося.Дякуемо.Гарна природа,Смотрич чудовий,привітні господарі,смачні вареники,гарне подвір*я.Удачі Вам.Чекаемо наступного літа.

  • 35. Животное - nissan-club.or    3 мая 2012, 9:32

    Отдыхали на майские. Мои комплименты кулинарным талантам хозяйки и не только им! Все очень понравилось. Так как не все успели посмотреть надеюсь еще вернутся и уже знаю точно куда.

  • 36. Инна    2 февраля 2012, 12:48

    Лучше позже чем никогда))) Мы отдыхали 20 дней в 2009 году с 3 летним ребенком. Очень, очень красиво, потрясающая река, и очень гостеприимные хозяева. До сих пор вспоминаю как лучший отдых. А о хозяйке вообще стоит рассказать отдельно и в стихах))) Как будто у нее есть моторчик - она нас и кормила потрясающе, и чистота у нее везде удивительная. Спасибо Лина))

  • 37. Ирина и Роман    16 августа 2011, 20:24

    Отдыхали 10 дней в начале августа. Всё очень понравилось, уютная усадьба, удобные номера, во дворе большой надувной бассейн. Исключительно вкусно кормили! Усадьба стоит на круче Смотрича, оттуда открывается красивейший вид. Хозяевами оборудован пляж с галькой и столиком в тени, 5 минут спускаться вниз. Ездили дважды в Каменец-Подольский и один раз в Хотин, на маршрутке удобно. От Каменца я в полном восторге, один из самых уютных городов, в которых я была. Кто едет на машине – могут увидеть другие чудесные места. Точка GPS: 48.34'39,16" широты и 26.37'43,22" долготы.

  • 38. Cаша    15 мая 2011, 14:49

    Красивое место, гостеприимные хозяева, уютная обстановка - остались довольны. Все чисто, вкусно, с душой и доброжелательностью. Молодцы!:)

  • 39. Соня и Инна    8 января 2011, 23:09

    Встречали в Цвикливцах Новый год. Надо сказать, место и впрямь чудесное. Праздник удался, прежде всего благодаря замечательно радушным хозяевам, с которыми не только ели-пили (вкуснейшую, кстати, еду), но и пели и плясали вокруг елки во дворе. Съездили в Каменец-Подольский: город очень понравился, несмотря на сильный мороз. А вот Бакоту и Хотин увидеть не удалось, так что придется приехать еще раз весной или летом :) Лина, Руслан, Катя, спасибо за всё!

  • 40. Алексей, Лена и Лена. Льв    26 августа 2009, 8:46

    Отдыхали у Лины и Руслана около недели. Очень довольны. Есть где отдохнуть и что посмотреть. Кухня отличная. Рыбы наелись на год вперёд. Огромный плюс - радушие и гостеприимность хозяев. Расположение усадьбы удачное, рядом (за забором) остановка маршрутки, до магазина не больше 100 метров. Ездили на экскурсии в Хотын (~15 км), Каменец Подольский (~ 25 км) и скальный монастырь Бакота (~40 км). Отличное место для проведения отдыха. Местность не избалована и как следствие не загажена туристами. Цены очень доступные. На трассе яблоки, груши, кукуруза по 5 грн. десяток. Огромное спасибо хозяевам за отличный отдых.

  • 41. семья Литвиновых    18 августа 2009, 20:40

    Отдыхали у Лины и Руслана в конце июля. Все было супер! Хозяева -прекрасные люди. А природа-не передать словами!!! Все очень вкусно, классно, доступно! Огромное спасибо еще раз Линочке за отдых!:)

  • 42. Сергей Власов    20 июля 2009, 14:36

    Отдыхали 16.07.2009 Все было СУПЕР.......Р! Водичка полный отлет!Басейн,беседки,лодки,бильярд - на ХАЛЯВУ! И еще раз БОЛЬШОЕ И ОГРОМНОЕ СПАСИБО......О! УДАЧИ. ТАК ДЕРЖАТЬ!

  • 43. Володимир    27 мая 2009, 11:16

    Отдыхал летом в прошлом году с родными из Санкт-Петербурга - очень понравилось. Место расположения усадьбы - одно их лучших на Смотриче (Днестре). Отличная кухня. Рекомендую

  • 44. Михайло    5 мая 2009, 15:30

    Ночували у Ліни на травневі свята 2009 року. Все сподобалося: хозяєва гостинні, кімнати охайні, страви дуже смачні. Садиба розміщення на краю села біля кручи Смотрича. Можна прогулятись на косу. Неподалеку пляж. В Україні є де гарно і доступно відпочити! Ліно, ще раз, дякуємо :)

Додати відгук / написати Адмінистрації

Ім'я*
Email *


Уведiть текст, який ви бачите на картинцi: