Сільський дім "Березовий Гайок"


 

Полтавська область, Опішня, Садиба 788    
Заснована 2012 г. Площа садиби: 0.4 га Площа зони вiдпочинку: 0.4 га

X

"Березовий Гайок"


Проглянути фотогалерею садиби
Контакти

Грипич Тамара
Мобiльный: +38 (050)-214-72-12
E-mail: gripich57@mail.ru

Спеціалізація садиби:
Спеціалізація - риболовляСпеціалізація - вечірки та святаСпеціалізація - краса та здоровСпеціалізація - для дітей
Кількість місць:
Кількість місць: 8 Кількість кімнат: 4 Кількість будинків: 1
8 4 1

Замовити цю садибу »
Подивитись наявність місць в садибі

Послуги
Господарі розмовл. на рос. мовіВ кімнаті є телевізорПаркування автоРиболовляПрогулянки на велосипедіПрогулянки на коняхПрогулянки на лижахПрогулянки на човніКупанняМожливий трансфер

 

Відстань до, км
магазину4
медпункту/аптеки5
автостанції6
пошти5.5
кафе/ресторану5
водойми0.1
райцентру39
столиці355

Ціни, грн.
За одну особу100

Календар роботи садиби
I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII

- Садиба відкрита - Садиба закрита

Про садибу

Наша садиба знаходиться в тихому, мальовничому, екологічно чистому куточку Полтавщини на березі річки Ворскла. Недалеко від нас розташоване смт. Опішня - столиця гончарства. Бажаючим можна відвідати музей гончарства а також колегіум мистетств.

Запрошуємо на відпочинок людей, які втомилися від міського життя і бажають поспілкуватись з природою. Поряд з нашою садибою знаходиться сосновий ліс, а також змішаний ліс і поляни з лікарськими рослинами і полуницями. На річці можна порибалити і покупатись, поплавати на човні. Дітям цікаво буде побачити, як росте картошка, морква, буряки та інше,а також поспілкуватись з домашніми тваринами (поросята, кури, корови, качки та кролики). А ще, якщо пощастить, можна побачити лелеку, зайця, їжачка. Спів пташок слухаєш і ніби душа співає різними голосами.

Одним словом - у нас дуже гарно.



Отзывы

  • 1. Андрей Днепр    1 июля 2015, 11:19

    Давно вынашивали с друзьями идею посетить Национальный музей-заповедник украинского гончарства в Опошне (Полтавская обл.). Три выходных дня послужили для нас толчком покинуть город и окунуться в мир путешествий. В эти дни в Опошне проходит традиционный национальный фестиваль по "черепкам".Очень понравились музей и галерея, шикарный фестиваль.Поселились у Тамары и Виктора.Добрые, отзывчивые хозяева предоставили нам возможность полностью окунуться в атмосферу настоящего зеленого туризма.Природа создана для полного релакса.Мангал, рыбалка, пляж, недалеко источник со святой водой, Городище, земляной вал ну и дорога не для пузотерок.Если плохая погода, то дорога из глины становится непроходимой. Но эта проблема была решена.Хозяева организовали доставку на внедорожниках.Машины оставили в Опошне.Для размещения в доме есть 4 комнаты, горячая вода, кухня.Нас было 4 семьи и нам хватало места.Рядом с усадьбой соседей нет, полное уединение с природой.Отдых очень понравился и полностью соответствует категории зеленого туризма.

  • 2. Татьяна,Алексей Донецк    30 июля 2014, 22:45

    Мы с друзьями отдыхали летом 2013 года.Райский уголок, прекрасный отдых, самые лучшие хазяйва. Рекомендуем Всем

Додати відгук / написати Адмінистрації

Ім'я*
Email *


Уведiть текст, який ви бачите на картинцi: